Mysiga dagar ;)

Senaste dagarna var väldigt trevliga, mkt tack vare Jontis generositet och öppet hus!

Lördag: Sverige - Tyskland hos Jonte. Efter knappt 12 minuter när Tyskland gjorde 2-0 fanns inte mkt hopp kvar och stämningen var tryckt. Jag, C och Edis bestämde oss för att trösta oss med pizza som vi åkte och hämtade på Golfa i halvlek. Efter matchens slut var det inte många glada miner, men sen anlände Jenna, som av allt fnissande att döma hade en rolig kväll. Jonte och jag hade lite nostalgi talk  och mindes vår barndom med glädje och högstadiet med lite mindre glädje men vi var glada ändå.

Söndag: Var med Simon först, om jag minns rätt (jag har lite problem med minnet från dom här dagarna för allt känns som en enda lång kväll) sen hem till Jontis igen för grillning, på något sätt hamnade jag framför grillen och fick sköta tillagningen av allt kött slash korv, grillkvällen ended up med ca 15- 20 pers framåt sena kvällen och slutade med att stjärnorna Ponken1 (Jesper) och KallemedK (ingen annan än Calle utan C, självklart) dök upp och förgyllde kvällen lite exta, slutade med, jag citerar, bad i bratz poolen med saltvatten och jacuzzin, sen bestämde jag mig för att kvällen var slut för min del, det blev pussar och kramar eftersom Jesper och kalle hade svårt att skiljas från mig. Helt förståeligt.

Måndag: Väcktes totalt yrvaken runt 11 av Jenna i telefonen, sen ägnade vi dagen åt att se på film och äta jordgubbar med Jonte, sen lyckades Jenna på nåt magiskt vis övertala Simon att det är roligare att socialisera sig än att inte göra det, så då fick vi sällskap av honom också och såg på Parlamentet hos Jonte, sen försökte jag och Simon cykla/skjutsa oss hem till Simon på min cykel som lät konsigt i protest, uppför mördarbackarna och sen blev det att halvsova / se på tv, sen fick jag cykla hem i regnet så nu kommer jag väl få lunginflammation, men det är det nog värt det för jag har haft så kul dom här dagarna ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback