note to self: bli trött nu

jag förstår mig inte på min pojkvän, han kan fan sova i alla situationer. liksom jag sitter precis bredvid honom och knappar på datan hela tiden och han sover som en stock ändå, jag skulle bli jättestörd om det var tvärtom och inte kunna somna. han bara lägger sig ner och börjar snarka på två sekunder. jag måste jämt typ tänka igenom dagen som varit och morgondagen innan jag kan chilla. jag kan inte somna nu heller, jag är för uppe i varv. han är alltid kolugn vad som än händer typ. jag kan inte sova fastän jag gick upp astidigt + jobbat + kört spinning så jag borde vara trött. känns som vi är ett riktigt ingift par när den ena ligger och sover och den andra sitter bredvid och stör och tar noll hänsyn till sin stackars partner.

ikväll hade jag ett litet nervous breakdown men det gick över efter att jag hade bölat en stund så sen sansade jag mig.
nu är jag typ klar med allt, så klar man kan bli om man är fröken larsson. gunatt

 

jag vill tillbaka till turkiet..!


list of fun stuff

bara för att jag är så trött och det är måndag morgon så måste jag skriva upp allt roligt som händer resten av den här veckan så har jag nåt att se fram emot.

tisdag - ledig hela dagen, får tillgång till lägenheten
onsdag - jag & Ola ska jobba natt på en fest som hålls på badet
torsdag - flytta, fixa & greja, börjar inte jobba förrän 1
fredag - ska vi nog till ikea, och till jockis på kvällen
lördag - ledig, fest hos Matilda med badhusfolket, grillning & bad
söndag - jobba bakis? inte bra men bra med pengar

alla dagar blir kul utom torsdag och söndag. och idag för den har redan börjat not so good. men får tvinga med mig simon och träna så kan båda träna på tvång. goodie goodie

somewhere, someway we'll meet another day

ikväll är jag så himla nostalgisk. förmodligen för att jag håller på och packar ner typ hela mitt liv i kartonger. det känns bra, men sorgligt också. jag har ju bott här hela mitt liv. men när det är dags är det dags. och det kommer bli så mysigt, vi kommer ha jättekul bara vi två. få inreda och köpa massa fint. och vi har ju bästa ursäkten för att slippa bjuda hem folk, vi kommer inte ha plats för några stolar som dom kan sitta på ändå haha.

jag hoppas att mamma och pappa inte flyttar härifrån för då kan jag köpa huset när jag är stor och har barn och flytta in här så dom får nånstans där dom kan leka utan att bli överkörda.
så kan mamma och pappa få flytta då. haha jag är så jävla hemkär. men det är ju en skitbra plan.

tjejkalas

här kommer ett litet urval från igår! jag säger bara never underestimate the power of badhusligan, favorit i repris.



Elin Berlin


Ida & Tilda


jag (i äkta Linda rosing-anda)




förfest


badhus-timmisarna




bra fotograf!


smaka på den!




Tilda in action

listen up close when i take it backwards

en riktig slapp dag har det varit, sov halva dagen vilket var nödvändigt efter gårkvällen, annars hade jag väl aldrig tagit mig upp ur sängen alls. vi har tagit det lugnt och myst, och fixat det sista tråkiga med försäkring, el osv. sånt där tråkigt som man inte vill lägga pengar på men som man måste. nu ska jag fortsätta fixa med alla mina saker, sortera i kategorier och packa ner i kartonger. Simon har så mycket mindre saker än jag, jag har liksom sparat typ allt jag nånsin köpt.

slänger in lite bilder från igår när jag har hittat sladden till min kamera. :)


grattis spanien

börjar kännas av att jag har gått upp astidigt hela veckan nu, jag är verkligen inte gjord för att gå upp kl 6 på morgonen och börja högtrycka liksom. tidig morgon imorrn med, sen blir det bättre. 3-0 till spanien nu så då blir det i alla fall inte förlängning ikväll och det är bra så man får sova. imorgon blir det ett lite kortare jobbpass och så jobbar Matilda morgon också så då har vi gott om tid att planera lördagen då vi ska hem till Sofie och grilla och sen gå ut, och för en gångs skull ska jag gå ut utan hämningar och dåligt samvete eftersom jag är ledig på söndag. haha minns typ inte ens senaste gången man gick ut utan att veta att man ska jobba dagen efter. så då får ni se upp på stan!


tandläkarskräck

var hos tandläkaren förut, jag hade jättefina tänder och inga hål, jag har aldrig haft ett enda hål så det kommer nog bli rätt billig tandvård för mig ändå fastän det kostar nu. tänkte på en grej när jag låg där i stolen, det måste ju typ vara några av ens osexigaste stunder i hela livet, bortsett från magsjuka, fyllesjuka och sånt natural disgusting saker. man bara ligger där och gapar åt en främling som lutar sig över en och så typ börjar man oroa sig över grejer som tänk om jag börjar dregla och vart ska jag titta nånstans? ska jag titta rätt upp i taket och se lite uttråkad ut eller ska jag titta tandläkaren i ögonen medan jag ligger där och gapar? haha usch jag gillart inte!

my long lost penpal

till mina vänner: jag vet att jag inte har svarat på varken sms eller i telefon på typ 5 dagar men först var jag på landet och då dog min telefon och sen har jag jobbat och haft fullt upp och typ ja, glömt ringa er tillbaka. men ni tycker ju om mig ändå. ska vi gå ut i helgen?
till mina ovänner: ni ringer ju ändå inte så det gör inget att jag är so damn asocial.

fan. jag hade typ tänkt flytt, det blir kul, ta med lite av sina grejer och så köpa massa nytt fint. jag hade liksom inte räknat med att jag skulle ha så mycket skit att rensa ut först. fattart inte, varför sparar man på allt? jag har typ fem år gamla mobilladdare, hur tänkte jag när jag sparade dom men slängde mobilerna? "dom här laddarna kommer jag ha användning för. jag kan leda ström genom dom när det åskar". köpt ett fotoalbum för alla gamla kort som bara legat i en låda. sorterat mina böcker och lagt i kartonger, sorterar cd-skivor nu. känns som ett evighetsprojekt men man vill ju inte bara slänga ner allt i o-ordning för då kommer ju bli det när man packar upp också. vill bara ha klart allt packande och krånglande.

do I have a choice?

can't live without you, can't breathe without you
I dream about you
cause if the world's still spinning
and I'm still living
it won't be right if we're not in this together


till min trogna vän

här Malin får du att trösta dig med på din tråkiga spritlösa midsommarafton imorgon.
han kanske räcker hela helgen, han ser ju ut att kunna hålla igång! du vet att i ljumsken blir inga barn gjorda...



SKÅL!

femte dagen

up, alive and walking. ska till vårdcentralen snart och titta i golvet och mumla till doktorn som är nån jag inte känner OCH en killdoktor, jag hatar killdoktorer. det ska vara snälla tanter som tycker synd om en och inte gubbar som bara "hmmm.. jaha" hela tiden och typ "gnälliga brud jag har faktiskt legat i lumpen och blivit av med mitt högra ben men jag sydde dit det igen själv utan bedövning"

vilken kul midsommar jag kommer få, sitta och titta på maten och må illa och så kommer nån in med sån där inlagd sill och... ååhh jag spyr..

heja sverige.. eller skitsamma

jag ringde vårdcentralen förut så jag får komma dit imorgon. för en gångs skull var det en trevlig och vänlig sköterska som svarade, känns som att det annars mest är gnällspikar som typ hatar sitt jobb och tycker att man inte ska ringa dit. men. 10.30 imorgon.

nu har jag varit hos S och legat och snörvlat under täcket ett tag och fått åtminstone lite sällskap men han skulle iväg och kolla på matchen och jag är för seg för att åka nånstans eller träffa folk så jag får kolla här hemma med mamma och pappa och deras homies.. kunde typ inte bry mig mindre om hur det går för sverige just nu, fotboll blir fan inte roligare när man yrar. längtar redan efter att få sova, bli frisk..

tjejer. kan vi inte boka nåt nästa helg?


everytime i think of you i puke

fyfan vad jag stör mig och äcklas av Pete Doherty. jag fattar inte hur folk kan vara så sjukt överförtjusta i ett benigt knarkaroffer och jag fattar inte hur han nånsin fick vackra Kate moss på kroken och drog ner henne i skiten, spelar ju ingen roll även om nån för en gångs skull skulle ställa honom i en dusch och kamma hans stripiga fettiga hår för han skulle inte se bättre ut för det. jag fattart bara inte, det överstiger min förmåga hur han kan uppfattas som charmig? han måste vara jordens mest osunda människa. om man nu vill ha en rockig kille med knarkarlook så finsn det väl massa andra som åtminstone har generna på sin sida och inte ser efterblivna ut eller?!











nu har jag dessutom äcklat mig själv med att lägga upp en bild på denna satans skapelse så nu måste jag gå och rena själen och äta lacknafta eller nåt.

this place looks like London it rains everyday

nej, ge mig sommar och värme och glädje nu tack! så aptrött på att det aldrig kan bli nån sommar i sverige. ge mig lägenheten nu och massa pyssel, sen turkiet, agustifesten med öltält och fest och sen hösten när jag äntligen får göra nått nytt och slippa deppa över badhuset. nu ska jag gå å dra nåt gammalt över mig..

i'm only half a body without your embrace

nu är jag trött på att må dåligt, trött på att varenda muskel i kroppen värker. var ute och gick lite för att få luft men det gick ju i typ 0 km/h så det var ju bara att ge upp. midsommar lär ju inte bli nån hit i år heller speciellt inte om jag ska må såhär. lucky me att vi bara ska ta det lungt då.


very entertaining

jag har verkligen ingen ork i kroppen för fem öre, känns som en flera dygns lång bakfylla förutom att jag inte druckit sprit. har kollat på Hans och hennes i soffan under täcket. jag måste verkligen jobba egentligen imorrn men som det känns nu är det ingen större idé.. och Simon måste jobba över så jag ska väl sova några timmar igen sen ska han komma och se Italien matchen med mig. om dom inte vinner den här så är dom ute och då ska inte jag kolla mer på EM, haha. eller jo Sverige då men inget annat.


stackars

måste ha åkt på influensa eller nåt. fick åka hem från jobbet i söndags, mådde illa och kände mig konstig. sov hela eftermiddagen och kvällen, hade så ont i magen, huvudet, ont i hela kroppen, har frusit och varit febrig. sen sov jag till 12 igår, var uppe ett tag men jag kan inte ha varit vaken mer än 3 timmar sammanlagt igår och den tiden gick typ åt till att snyfta i telefon till simon och dricka proviva. som tur är har jag världens snällaste pojkvän som handlade blåbärssoppa och isglass till mig och sen åkte och hämtade mina föräldrar på flygplatsen för jag hade inte orkat sätta mig i bilen..


jag har sovit i ett sträck i två dygn, helt konstigt. ska lägga mig igen nu för kroppen vill inte.. och jag missar jobb, jag förlorar pengar, det är så typiskt..


gooood morning

vaknat till ännu en jobbdag, sen är helgen fan redan slut, sjukt att det går så fort. i fredags var vi på bio och såg the happening, skum creepy film men rolig. igår åt vi massa vattenmelon, honungsmelon och ananas och såg på Smala sussie och den är ju fortfarande så rolig att man typ kissar på sig varje gång. plus att jag fick äta den här sjukt goda chokladen, den som man fick efter vårruset, den är lätt min nya favorit. 70-procentig med hallon, man dreglar ju bara man ser den. naee dags att göra lite frukost och väcka simon. förresten fick jag lägga mig i mammas säng sista delen av natten idag för hans förkylning är fan inte att leka med så den elaka delen av mig vill väcka han brutalt med att säga att det inte finns nåt kaffe. HAHA!


tråklördag

nu sitter väl alla andra i min bekantskapskrets och super och ser matchen och gör sig redo för en utekväll. men inte jag. har jobbat och kom nyss hem. ska peta i mig lite ost och skinkpaj, och keso med ananas här i min ensamhet. men på onsdag får jag se matchen med tjejerna :)

trött trött trött

nu har jag sprungit en sväng på stan, tränat, ätit lunch och duschat och nu är jag så trött i kroppen efter dom senaste dagarnas träning att jag funderar på att lägga mig och sova middag eller nåt. annars ska jag åka till maxi och handla med mamma. jag behöver keso, frukt, kyckling. vattenmelon. mjölk.

det här vädret gör att man bara vill ha en myskväll. jag är lite sugen på bio, det var länge sen och idag är det ju lite bio-väder sådär. undrar om det går nått bra..

pirrigt.

Lifehouse är ju underbart bra.

äntligen går mitt liv i den riktning jag vill. bara att veta att jag kan göra som jag vill till hösten.
jag behöver inte jobba på badhuset längre, mer än bara helg ibland om jag inte vill.
jag har chansen att göra nåt jag vill, bara det gör att det faller en sten från hjärtat..

to know that you feel the same as i do is a three-fold utopian dream

haha det här måste vara den finaste bilden på simon genom tiderna. eller jag har sett ganska många konstiga men ändå, jag kommer inte ihåg varför han hade en handduk runt huvet eller om det typ var nån mening med det. haha underbaraste


go on and take a bow

hur kan man vara så trött när man har sovit tillräckligt. skulle typ kunna gå och lägga mig nu och sova ihjäl hela dan. men det ska jag inte. ska njuta av två lediga dagar för jag jobbar i helgen. fast jag har verkligen inget för mig idag och det gör mig så jäkla rastlös. varför måste jag vara sån jämt?

haha malin skulle inte vi bada idag? sa vi inte torsdag? ofta vi har koll på vad vi planerar då. jag kan typ sätta en hundring på att du inte har hittat cykelsadel-sänkar-grejen idag heller. och så är det ju molnigt?


so i had to shoot him dead

förutom att huset är på visning så att mamma har städat bort allting man letar efter och ska använda så hittade jag även ett 8-pack med panpizzor i frysen och sånt brukar INTE finnas i våran frys så jag hoppas det betyder att min syster ska vara ensam hemma mycket och äta dom då och inte att min familj ska sluta laga mat. det är lite creepy i det här huset nu för inget är som det brukar.

haha tittade på Skilda världar förut, när man var liten tyckte man ju det var skitbra verkligen. det var det avsnittet när rebecka har blivit knuffad från en båt och försvinner och låtsas vara död. vardagsmat med andra ord..


att göra

så, nu har jag gjort en lista på vad jag skulle kunna göra idag för att få upp humöret lite:

- börja rensa ur mina byrålådor, slänga allt som inte ska med i flytten
- gå ut och gå (blåsa bort?)
- laga matlåda + frukost tills imorgon
- spinning i eftermiddag innan genomgången

so there.

KUL!

hatar hur man påverkas av vädret. när jag vaknade i morse stormade det för glatta livet utanför fönstret, vem får lust att gå upp då? inte jag i alla fall, jag har legat i sängen tills nu, bara orkat mig upp för att dricka kaffe. såna här dagar är bara välkomna när man är bakis och ändå inte vill gå ut eller hitta på nåt. vanliga dagar känner man sig bara ovettig när man inte går ut i friska luften. jag får dåligt samvete av att sitta inne, rastlös och irriterad. sen har dom lagt en genomgång kl 19 ikväll på jobbet, samma kväll som Sverige matchen och vi hade bestämt för evigheter sen typ att gå till O'learys då. så om vi inte är klara till halv nio så kommer jag som vanligt inte kunna vara med när dom andra gör nåt kul för så är det typ jämt. kan jag få ett åtta-till-fyra jobb tack.


åh vad jag är pigg och glad!

Palace igår var kul men himla trångt. vet inte vad jag sysslade med hela kvällen men jag hann knappt ens dansa nåt för jag minns att jag var upptagen av en massa diskussioner med en massa folk man inte träffat på länge. men det var skoj det med så.. det är skumt att jämt när man är lite på kanelen så är det typ jätteintressant helt plötsligt att prata med folk man aldrig pratar med annars om saker man inte är intresserad av egentligen.

jag somnade i soffan när vi kom hem och av nån anledning så blev jag skitsur när Simon sa att jag skulle gå upp och lägga mig så han gick upp själv och jag låg kvar där tills jag vaknade efter två timmar med smink och kläder på i värsta obekväma ställningen. det kändes inte så värt så jag tvättade av mig och gick och la mig men eftersom min käre pojkvän inte tål pollen och hade tilltäppta luftvägar eller nåt så lät han som en hel arme så jag vaknade hela tiden. klockan sju gick jag ner igen och la mig men då var det ju redan ljust ute och jag hade redan vaknat så då var det ju kört..

jag har sovit typ tre timmar och känner mig grinig. har ont i huvet, mina ögon svider och jag är TRÖTT. jag tänker sova hela eftermiddagen. nu ska vi åka till landet iaf.


ahhh men ahh

nyss ringde det med dolt nummer på min mobil, jag är aslarvig med sånt så jag blir alltid nervös när det är dolt nummer för det känns liksom inte som att det är nåt bra.. så jag brukar inte svara, jag låter det ringa ut sen lyssnar jag av mobilsvaret efter istället.. moget eller hur? nu var det bara badhus-Ola som tur var but still, man vet ju aldrig när det är nåt dåligt..

jag typ snöar in mig på saker jämt, speciellt vad jag ska äta. jag typ fastnar för nånting sen vill jag inte äta nått annat på en hel vecka typ. just nu är det yoghurt. jag visste inte att jag älskade yoghurt såhär mycket men tydligen gör jag det. så jag typ lever på det nu. MUMS!


för vi har tagit studenteeen men inte i år

idag springer alla glada studenter ut, gud vad kul vi hade när vi åkte omkring och sjöng efteråt, jag vill också åka idag! jag har powerwalkat från Åby och hem nu på morgonen fastän eftersom jag har spring i benen så sprang jag halva vägen också men mina ben tackar inte när jag springer på asfalt, i skogen går bra.. måste börja träna med knäskydd igen..

nu ska jag ta en dusch, silvershampoo för att slippa se ut som en exotisk fågel nu när solen ligger på hela tiden och bleker håret, sen ska jag sola ute i trädgården och ikväll blir det nog fest tror jag.... om jag känner Sanna och mig rätt.

tjingeling

ja jag säger då det

jag är så trött! och varm. det typ blåser varmluft ur fläktarna in mot entrén och kassan istället för kall luft. tack för den liksom när det redan är typ 30 grader ute! men dagen har gått fort, bara en dryg timme kvar nu liksom.. haha förut kom det ett så knäppt par, dom pratade rätt dålig svenska så det kan ha berott på att dom hade svårt med språket men dom fattade bara inte vad jag ska. dialogen gick typ såhär:

dom: hej, vill teckna kort.. sånt där med bank
jag: autogiro? då är det ett års bindningstid, har ni kontonummer med er?
dom: konto? nej. kan betala här
jag: det går inte, det ska dras från banken
dom: inte från banken, kan komma och betala här
jag: men det är på autogiro, det betyder att det dras automatiskt från er bank
dom: nej, kan komma och betala här, jag ger till dig varje månad
jag: men det FUNGERAR INTE SÅ
dom: okej jag köper på bank. kan träna på alla ställen?
jag: öh.. nej bara här? du köper ju kortet här..
dom: vi vill träna i Göteborg? vi bor där
jag: men då får ni nog köpa kort där..

och så vidare. haha en del alltså, man slutar ju nästan bli förvånad. men lite kul ändå.

snart sluta jobbet, duscha, hem och mysa med älskling och sen sussa!

Heej Kaaaaj, käften Börje

kvart i 6 vaknade jag, pigg som dagen. Simon åkte till jobbet, jag tittade på nickelodeon och åt frukost. gjorde matlåda, wok som vanligt eftersom jag har dålig fantasi och dåligt om tid. ska snart sätta mig ute en stund och mysa i solen. sen gå en runda på stan innan jobbet och se om jag kan göra nåt fynd. jobba 12.30 - 20.30.


sen är jag ledig till söndag, hur lovely som helst. Sanna jag antar att du läser och eftersom du hatar sms så ring mig sen så kan vi bestämma om imorgon när vi ska ut och fira studenterna (dålig ursäkt för att få dricka vin) och Malin jag ringer dig när jag har fått ordning på min hjärna och planerat nåt!


I still have my doubts...

...hur ska man kunna vara säker?

anyhow, superskönt med en ledig dag. cyklade till badet, var med på saras vattengympa, det är faktiskt bättre träning än man tror fast det är inte riktigt min grej. sen tränade hon till badvaktsprovet som man måste klara för att få jobba som badvakt, då fick vi sällskap av några killar som stajlade och tyckte att dom också skulle få bli badvakter och "gå runt och glida" med oss. men ja, det skulle kanske vara kul med lite lammkött haha.

sen låg vi och solade & badade lite, åt glass och när jag började känna mig rätt kokt av värmen så gick jag en sväng på stan, hittade en klänning och ett fint linne så då blev min dag ännu bättre. körde ett styrkepass på friskis, cyklade hem med mina ben som är helt off av dom här dagarna, duschat, sett på min favourite Anna skipper och om 8 min är det dags för DH! en perfekt dag helt enkelt :)


underbara sommar

trött.. men ledig! äntligen har jag lite ledighet framför mig, helgen blir helt ledig så då åker nog S och jag till landet om det är såhär fint väder. äntligen är det sommar liksom. idag ska jag bara träna, slappa och sola! ska slå en pling till Sara sen för vi hade nån halv tanke på att hänga på badet idag så man kan hoppa i och ta ett dopp när man blir för varm plus att man inte blir lika rastlös som man blir av att ligga och sola hemma.

juste så skulle jag ju förbi Jysk också, kolla på lite handdukar och sånt som tydligen var nåt erbjudande på. alltså jag tänkte på det, gud så skönt det är när man får vara ledig efter att man har jobbat mycket, man blir ju helt lyrisk haha.

Scrubs

vi såg slut vår sista Scrubs box igår! nu måste vi köpa ny så vi kan se dom sista. åh jag vill att JD och Elliott ska vara ihop juuu... älskar serien den är så klockrent kul när man lär känna alla personerna. plus att det är ju säsongsavslutning på DH imorrn så jag måste ju ha nån annan serie att trösta mig med tills det börjar igen och då är ju scrubs perfect liksom.!

image759

dags för ny vecka

gud vad alla studenter festar och har sig. jag typ sover och har mig istället... har jobbat arslet av mig den här veckan speciellt helgen. I thank God att jag inte var bakis då alltså, då hade jag kolat av med det tempo vi körde i helgen. imorgon är jag ledig! fast först ska jag bara genomlida den här dagen som ser ut såhär:

- frukost, göra lunch
- ta cykeln till stan
- jobba 10 - 18
- bodypump 18.15 - 19.10, duscha
- kassamöte 19.30 - ?

kul då! inte alls stressig kväll eller så.


dom där kineserna måste ha lyckliga äktenskap dom

haha det här var fan riktigt roligt. ärligt talat tror jag inte lösningen på ett dåligt äktenskap är att gå på toaletten samtidigt, snarare lär det ju ta död på den lilla passion som finns kvar. fast hur är det man brukar säga, kan man inte skita ihop så kan man skita i det. men ändå.. hahaha

söndagmorgon

somnade rätt tidigt igår som tur var, så jag var inte helt övertrött idag när klockan ringde. har ätit frukost, läst lite bloggar + aftonbladet. hittils är det lungt här men nyss kom en liten familj där både mamman och pappan var fruktansvärt överviktiga och då menar jag rejält, och så lilla barnet typ 2 år gick mellan dom och jag bara tänkte, hur ska det sluta för ungen? tycker det är hemskt när föräldrar missköter matvanorna när dom har barn, dom borde skärpa till sig om inte för sin egen skull så för sina barn så inte dom hamnar i samma.

fast å andra sidan var jag inne på
Linda rosings blogg nyss och hon ser riktigt förjävlig ut. hon måste ju ha tappat all vett och sans kring proportioner.. men vi bor ju ändå i sverige, vi är dom enda som har ordet lagom, kan vi inte vara lagom då? elleeer?