We're the shit

S2 slash blivande S3 har gjort det igen. Uppsamling av gänget från klassen igår hos Hilta. Åkte dit vid fyra och grillade med Hilta och Sofi, sen droppade resten av gänget in vid sjutiden och så startade vi kvällen som innehöll lite kubbspelande, lite promenader, lite deeptalking mellan mig Storma och Hilta där vi försökte dränka våra sorger, musik och, av någon anledning, marängbottnar (?). Självklart också en hel del högljudda diskussioner, vad annat kan man förvänta sig av vårt gäng? Framåt natten när någon som en skänk från ovan fixade en cd med Winnerbäck var den Lasse-dyrkande delen av gänget verkligen på topp och vi bildade en ring i vardagsrummet med kravet att "man måste kunna texten" och sen dansade vi loss med egna danssteg till Söndermarken och Peter somnade i Hiltas säng

Nästa helg är det dags igen, party on!

Hihi

Slutade jobba igår, nästan lite sorgligt, kommer sakna alla ungarna nåt enormt. Men det har varit tre roliga veckor iallafall.

Vad har jag gjort dom senaste dagarna...? Lite svårt att minnas.. mest varit med Niclas och gjort lite allt möjligt, bl a mysigt kvällsdopp i hans pool, otroliga bolltalanger visades från oss båda när vi spelade någon sorts wolleyboll på två med en fotboll (?) och många åkturer i den vita studsbollen (hans icke-stötdämpande vita golf). Igår var släkten här och åt middag, det var lite hysteriskt och kaotiskt och högljutt som vanligt, men så antar jag att det brukar vara med släkter.

Sen blev det förfest på Kungsgatan och slutade med fest hos Nikko i Smedby. Många kändisar från simningen som jag inte träffat på ett tag så det var roligt, en del överförfriskade pojkar som satte en ära i att försöka sjunga jag kääänneerrr een booooot hon heteeer aanaaaa aannnaaa heteer hooon  två cm från folks ansikte och så högt som möjligt samtidigt som dom utförde en liten dans bestående av att stödja sig mot varandra och svaja fram och tillbaka. HURRA. Kristoffer och jag som stod för den lite mer medvetna delen av festen letade efter någonstans att sitta som inte var mitt i klungan av folk, jag kläckte idén "vi kanske kan klättra ut och sitta på det där taket" vilket var halvt menat som ett skämt, men sagt och gjort, vi tog oss ut genom fönstret och satte oss på taket, det var väldigt trevligt tills vi blev upptäckta av någon nere på marken.

Nu ska jag ut och gå en sväng, sen åka till stan och kolla lite, sen hem till Hilta och så ska vi ha klassfest ikväll, myspys :)

Wolleyboll i poolen :)

Var hos Ludde och spelade wolleyboll i hans pool igår kväll. Ojoj vilken match! Kajza skyllde på solen i ögonen och bytte sida, Ludde var en riktig hjälte som räddade alla bollar och agerade bollkalle då bollen for omkring och försökte slå ner alla sjuttioelva blomkrukorna på altanen, Niclas tog första bästa tillfälle att visa sin omtanke om mig genom att smasha bollen rätt i ansiktet på mig så jag höll på att tuppa av, Dennis svarade med att kasta sig ner på Niclas i vattnet och försöka bryta nacken på honom, det lyckades nästan. Jag fick ca åttiotvå kallsupar och sen hittade jag och Niclas en blåsfisk och sen såg vi på film och åt Luddes popcorn med klar mästerkock-status på.

Skönt :)

Skön vecka, jobbar pyttelite bara. Var med Niclas igår, badade några timmar, sen åkte vi hem till mig och läste tjejtidningar, åt mat och sen fick han se på tv medan jag gjorde iordning mig. Hihi lite osocialt men det var nåt på tv som handlade om bilar så jag tror han var ganska nöjd ändå. Sen åkte vi hem till honom och då fick jag roas av tvn medan han fixade sig. Vi är så sociala hihi. Sen hämtade vi upp Mathias som jag itne har träffat på jättelänge, trevligt återseende och åkte ut till en fest i Blacka, det var trevligt. Sen framåt sena kvällen lämnade vi av dom andra och så åkte vi hem och la oss och glodde på tv. Skön dag :)

Idag har jag varit med Kajza och badat och solat med vindruvor, nektariner, ett helt kexpaket som vi åt upp och en godispåse som helt plötsligt var slut (Undrar vem? Hrrm, Kajzz, guilty?) Nu väntar jag på att Niclas ska komma och hämta mig så ska vi åka och bada hos Ludde med Dennis och Kajza. :)

Random day

Var och badade och solade uppe i Gransjönäs förut med Jenna. Börjar tvivla lite på hennes ursprung. Helt plötsligt när hon pratar märker man hur hennes dialekt sakta men säkert börjar förändras, slutar med att hon låter som en äkta dalmas. Själv märkte hon inget och jag höll på att skratta ihjäl mig

Nu börjar det bli sämre väder också. Funderar över kvällen, smått ångest. Vill egentligen bara lägga mig och dra täcket över huvudet och grina. Insåg precis att jag har suttit i 40 minuter och lyssnat på deppig musik och stirrat ut genom fönstret typ. Hurra för mig. Mår smått illa. Vill bara vara ifred och vara ensam, samtidigt som jag inte pallar en ensam kväll.. Vet inte vart nånting håller på att ta vägen alls.. Bara tanken på att engagera mig känslomässigt i nåt just nu känns helt avlägsen, jag har ingen ork eller kraft kvar för sånt.. Om jag bara kunde sluta tänka på dig..

Glömde min jacka på bussen från Svärtinge efter festen igår, heja mig... Jag vill ha tillbaka den:(


FNISS

- Här kan du inte sitta och dricka!
- Du ser bara flaskan! Du ser inte människan bakom flaskan!
- Förlåt, hur är det med dig?
- Jag är full!

Pirates of the Caribbean

Johnny Depp är min kung. Han GÖR hela Pirates of the Caribbean 2, det är hans insats som gör filmen värd att se,
han är sjukt rolig som Jack Sparrow, jag skrattade mig igenom halva filmen thanks to honom

Pirates

Merry me, please!

Bad day ?


Vaknade i morse och var på sjukt dåligt humör. Var typ skitarg utan anledning. När jag kom på att jag inte ens hade gått upp ur sängen och att det alltså inte hade hunnit hända nåt än som hade kunnat göra mig arg så försökte jag sluta vara sur. Men eftersom jag var helt död när jag kom hem igår så hade jag glömt dra för gardinerna så solen lyste igenom mitt takfönster rakt ner i sängen och jag höll på att dö av värmeslag. Då blev jag ännu surare. Sen gick jag upp och skulle äta frukost. Då fanns det ingen ost och knappt nåt smör och inget annat heller så då skulle jag äta fil men det fanns ingen fil och så tog yoghurten slut mitt i att jag höll på och hällde upp den och egentligen tycker jag inte ens speciellt mycket om yoghurt så då blev jag sur igen.

Sen hittade jag inte min väska när jag skulle åka och jobba eftersom jag är förtids senil och lägger saker på konstiga ställen. För ett tag sen la jag ett kexpaket i min strumplåda. Och min hårborste hittade jag bakom böckerna i min bokhylla. Förmodligen hade nån jävligt skruvad del av mig tyckt att det var ett bra ställe att förvara den på. Sen fick jag stressa runt och leta efter den på sjuka ställen när jag skulle iväg igår, typ bakom papperskorgen och sånt. Till saken hör också att jag hatar att städa, alltså samlas allting på hög i mitt rum tills jag inser att jag inte har några rena kläder kvar. Då brukar jag plocka undan lite, och ignorera att sakerna nästan flyger i rummet eftersom det ligger damm överallt. Jag är så hygienisk. Not.  Kom hem till mig om ni känner ett stort behov av att utveckla allergi.

Nu ska jag gå och försöka hitta nåt att äta till lunch. Om det inte finns nåt så kommer jag bli sur igen och leva på rostat bröd i tio år sen kommer jag få allvarliga hälsoproblem pga för ensidig kost och dö i förtid av att alla mina blodkärl spricker eller nåt sånt.

Så funkade inte brödrosten ens. Nån däruppe har nåt emot mig. Hemtelefonen är också ur funktion tack vare Telia och internet är ur funktion från och till. Dessutom har 3 tänkt göra mitt ekonomiska liv till ett helvete genom att skicka en svinhög faktura till mig som jag måste betala, för tjänster som egentligen skulle vara gratis. Tack. Nu måste jag ringa till 3 och sitta i telefonkö halva livet för att skälla sönder på dom så att jag inte behöver betala nåt som jag inte ska betala egentligen.

Dessutom har jag mensvärk så jag håller på att avlida. KAN NÅT GÅ SOM JAG VILL IDAG ELLER?
Bara NÅNTING, snälla?!

JÄVLA SKITDAG.

Jag vill ha moraliskt stöd. Men min bästa vän jobbar (fast vi ska iaf på bio ikväll) och min söting har flytt ut till landet. Det skulle fan jag också göra om jag var tvungen att stå ut med mig.. vilket jag iofs behöver också, jag måste ju umgås med mig själv dygnet runt. Fast jag är mer van vid det än vad han är, stackars pojk..

Mitt humör är fan inte att leka med när jag inte är på topp..

Oh no!

Nyss när jag var i full färd med att ligga och sola ute på studsmattan så ringer det på dörren. Jag suckade lite men jag tänkte sen att det kanske är mitt livs kärlek som kommer från något främmande land någonstans och har åkt hela vägen hit för att träffa mig och fria till mig så vi kan gifta oss på hans lyxbåt på medelhavet och gick och öppnade. Dumt gjort. Där stod Jehovas vittnen. Hurra. Dom var två stycken. Jag kommer ihåg senaste gången Jehovas vittnen ringde på min dörr, jag blev aldrig av med dom fastän jag sa att jag inte är troende, dom pratade om Dalarna i tio minuter och sa att mitt hus liknande ett hus i Dalarna. Oh no. Jag har den gången i färskt minne, så jag sa att jag precis ska gå ut och har jättebråttom. Sen kom jag på att jag stod i bikini och med hårinpackning i håret. Det finns en liten risk att jag inte lyckades verka så trovärdig.

Jag sa att dom måste gå, men jag tog en broshyr ändå för att vara snäll. Sen läste jag lite på den och fick dåligt samvete för att jag inte förbättrar världen varje dag. Sen kände jag mig som en jättehemsk människa.

Fan vad hemsk jag är. Usch för mig.


Johnny Depp

Igår såg jag om Kalle och chokladfabriken. vet inte varför men jag fick ett infall att göra det, så hyrde den. Tyckte inte den var nämnvärt bra förra gången jag såg den men nu när jag såg den igen var den mycket bättre. Johnny Depp är verkligen underbar i ALLA sina filmer, den mannen KAN verkligen INTE göra en roll dåligt. Det intressanta med Depp som skådespelare är att han är så snygg och ser så bra ut och ändå vågar sig på att göra såna roller där hans uteseende förändras så radikalt, det är underbart med såna skådisar.


Depp  =   Depp  Depp

Samma person ? Tro det eller ej ;D


det är inte för mig dina ögon ler .


det är hon som fyller dina tankar nu
får ditt hjärta att studsa till
varje gång telefonen ringer
väcker dig med kyssar mot din hud 

morgonsol över din kropp
månsken över din hud
dina andetag mot mina tårar
men jag var ett substitut
en synonym för meningslöshet
och mina ögon regnar förtvivlan 

hennes armar runt din hals
dina händer om hennes midja

och det är inte för mig dina ögon ler


(c) by jenelle


=)

- Hey, it's locked!
- Oh, so NOW they can lock the door? But when they're having sex on the couch,
it's like "come on in, my butt is surprisingly hairy!"


"Hur länge värmer man en pirog? Tills den är klar?"

Utebion igår kväll med Malin och Kajza. Walk the line, men vad besviken man blev, hade hört att den skulle vara jättebra men man kom inte alls in i handlingen, besviken på den filmen.. Så vi gav upp och eftersom vi använde Thyrsson som chaufför under kvällen så kom han och hämtade mig och Malin för att skjutsa hem oss, men det blev att vi åkte hem till David som hade en död bålgeting på sin toa som han och Thyrsson inte vågade flytta på, vi slog ihjäl några timmar, eller rättare sagt halva natten, med att se på film, Hollywood Gigolo som var en och en halv timma sjukt dålig humor egentligen men underhållande, och lyssnade på musik, det var trevligt och som många vet blir jag extremt lättroad när jag är riktigt trött, jag skrattar så jag tjuter åt ingenting. Jag borde erbjuda folk att hyra in mig när jag är trött om ingen skrattar åt deras skämt kan jag göra det då

Man kan iallafall inte anklaga Thyrsson för att bekymra sig för mycket om stora problem.
David: Ett livstidsstraff är inte livstid, utan femton år.
Jag: Det är idiotiskt, jag fattar inte varför det heter livstidsstraff då.
Thyrsson: Alltså... när man värmer en pirog.. hur länge värmer man den då? Tills den är klar?

Bra tänkt. Eller inte.

Fast jag är inte mycket bättre själv.
David kommer från köket, suckar åt Thyrsson:
David: Han värmde pirogerna för länge. Kolla här. Om det står att man ska värma pirogen i
två minuter, hur länge värmer man den då?
Vi andra: Två minuter?
David: Och om man ska värma två piroger samtidigt, hur länge värmer man dom då?
Malin:  Två minuter?
Jag: Fyra minuter!
David: Det sa Thyrsson också. Hur FAN tänker ni två?

Jobb jobb jobb

Idag blev en bra jobbdag trots allt, det flöt på utan probs och nu har jag fått struktur på allt och ändrat om lite i schemat, ska ha en bunt med små barn på förmiddagen som ska lära sig hela vägen från scratch liksom och så ett par lite större barn på eftermiddagen som ska ta märken och träna teknik. har fått till det som jag vill ha det så nu kommer det nog bli tre roliga och bra veckor framöver. What a wonderful feeling!

Det är så härligt hur kul man kan ha när man jobbar med barn, alla är faktiskt härliga ungar, man blir nästan som ett barn själv med dom små..


Tråkdag

Usch kände mig helt död när klockan ringde i morse. Var tvungen att gå upp tidigare idag eftersom jag (ansvarsfull människa som jag är) var med mitt gull hela kvällen igår och gjorde ingenting vettigt istället för att förbereda mig inför jobbet idag. Bra Jenny, du är så genomtänkt och ansvarstagande. Not. Så, upp en timma tidigare och sätta mig och läsa igenom en hel jäkla pärm medan jag höll på att somna om hela tiden.

Jobbat nu på förmiddagen iaf, det var faktiskt jättekul, himla mysiga ungar men dom stackarna fryser så dom står och darrar i vattnet. Tycka synd om...

Nu ska jag äta och vila sen jobba lite på eftermiddagen också. Man kan ju inte påstå att jag får slita ihjäl mig direkt. Som det ser ut nu jobbar jag en och en halv timma på förmiddagen, sen max en timma på eftermiddagen. Enda som är lite jobbigt är att man får ta ett väldigt stort ansvar när man jobbar med barn. Man måste vara på topp hela tiden också, det är inte som att typ dela ut post eller måla staket eller så, jag menar om man är trött eller på dåligt humör så behöver man ju inte vara trevlig och glad mot tidningarna eller staketet. Ungar märker direkt hur sinnesstämningen är så det är bara att bita ihop och fokusera. .

Utebio imorgon, Walk the line. Jag vill sitta med filt och titta på utebio och mysa hihi


Forza Italia

VM seger åt Italien efter en match avgjord på straffar, yes yees YEESS!!
Jag var so damn nervous haha det knöt sig i magen men they did it, såå härligt
So so so so happyyy


Forza Italia

Våra klara stjärnor


Hot piece of ass!

Haha, hittade den här bilden från när vi var i Stockholm med klassen i slutet av ettan,
Tessa och Hanna som spänner rumporna, haha vilken bild. Hot piece of ass eller vad säger ni?

tessa hanna


Liseberg

I torsdags gjorde jag och Malin en utflykt till Liseberg. Bortsett från en lång bussresa med fyra högljudda fjortisar med extremt irriterande fnitter och gälla röster samt en pervo-pappa som klädde av en med ögonen, seriösa svårigheter med att hitta sån där dricka som smakar hallon med krossad is i, frustrationsutbrott hos vissa (vem? jag? nej då) över värmen och bristen på skugga, så var det trevligt ;P Kållerado blev dagens favorit, vi blev så blöta att man kunde vrida ur kläderna men det var bara skönt i värmen. Framåt kvällen när det började bli dags att åka hem blev Malin liiite bitter och putt på att jag ville hitta en affär där man kunde köpa polkagrisnappar. Men hon fick iallafall sin kladdkaka som hon hade suttit och dreglat över i en timma, så alla var nöjda och glada till slut. Men Grönan har ändå högre myspoäng än Liseberg tycker jag. Och så finns det Popexpressen där, varför finns inte den på Liseberg? Snyft..

Men jag trodde det skulle sluta med antingen att jag och Malin dog i förtid tack vare att vi blev desperata och ville ta livet av oss när fjortisligan aldrig kunde stänga igen käften, eller att vi tog livet av dom istället.
Exempel på fjortiskonversation:

- ooh har du ny ögonskugga? va fiiiin.
- ja, det är faktiskt krämögonskugga!
- guud va fiiin. vad har du mer för smink på dig? foundation?
- nej, bara puder. sen har jag rosa rouge också. den är också ny.
- och mascara?
- japp. och ögonskugga. krämögonskugga som sagt. vad har du för smink på dig då?
- ahh vet ni, det var en som hade addat mig såhära på msn en dag typ och så ba kollade ja,
och då vare totte! asså fatta! och han hade läst min blogg och massa! ja döör!

- nu ska jag ringa det där numret som ringde mig..
aaah! det va totte som hade ringt! och han har ju liksom läst min blogg o så asså.
hjääälp. han bara la på..
- får jag ringa upp honom?
- neej, guuuud va piiiinsaaaaamt asså.
(vi stannat i mjölby för att hämta upp några.)
- här bor ju typ jag asså! jag kan ju liksom gå av här.
(malin och jag: aah, kan du inte göra det? snäälla gör det!)
(vi
stannar i mantorp för att hämta upp några fler. det finns där en klädaffär mitt ute i ingenstans..)
- vaad är det där för affär?
- asså jag vet inte.. ooh dom har miss sixty!
- och h20. oooh!
- men asså vilken liten affär.
- jo men liksom typ bik bok är ju inte heller så stort om man tänker efter..
- men den här är ju bara som en skokartong. fast smalare..


Hemvägen var värst. Resterande folket i bussen, förutom fjortisligan, har släkt lamporna och försöker sova, busschaffören säger åt skitungarna att vara tysta, dom fattar inte budskapet, Malin och jag försöker utestänga pipet genom att trycka in hörlurarna i öronen och höja volymen. Desperationen var ett faktum.
- Jag blir galen! Snart GÅR jag hem.
- Kan dom inte bara hålla käften?
- Varför? VARFÖR? Why god, why?!
- Ge mig nåt att skjuta med!


JAG SKA BESTÄLLA BREVBOMBER OCH SKICKA TILL MJÖLBY! Fjortisligan verkar bo där! Jag vet inte vilka hus dom bor i så jag ska bomba hela Mjölby så dom inte har en chans att överleva. Då kommer dom bara bedriva incest och föröka sig med samma kille och få fjortisbarn som växer upp och förpestar världen. Dö, dö, dö!

Paris

Paris was lovely! Jag förstår varför folk säger att man måste ha sett den staden innan man dör.
Iofs har jag förhoppningsvis några år kvar innan jag dör, men man vet ju aldrig och nu har jag
iallafall sett Paris. Sacre Coeur och Notre Dame var fantastiskt.



Pappa tog paparazzi
bild av mig på flyget hihi



jojo mamma jag
Johanna, mamma och jag äter paninis


 
Johanna och jag vid Seine,
på kvällen. Vackert!



 
Johanna äter gyros



Så god glass att den
nästan tävlar med Italiens.
Men bara nästan.


hih

Jag, mamma och pappa på ett café.
Min pappa och jag har kommunikations-problem:
Jag: Det smartaste är väl att jag och Johanna sitter kvar på nåt café medan ni hämtar väskorna?
Pappa: Jahaaaja. Så ska vi hämta dig nånstans halvvägs till Thailand eller Ukraina sen då eller?
Jag: Eh, varför? Tror du det kommer nån och lyfter upp mig och bär ibäg mig och åker iväg med mig
till Ukraina om jag sitter på caféet därborta eller vad?
Pappa: Lyfter upp? Bär iväg? Du skulle ju gå självmant, du springer ju runt som en råtta med
franska killar innan man hinner lyfta ett finger.
Jag: dom var ju trevliga, vi var ju på samma ställe.
Pappa: Jahaaaja, "vi hade stått på samma gata i fyra sekunder, så vi känner varandra jättebra"









Tisdag kväll, Frankrike - Spanien, ett ord: FOTBOLLSHYSTERI

Fotboll





















Helt smockat på alla barer, caféer och restauranger, jag hade tur och träffade
några franska killar som gav plats åt mig så jag lyckades se det mesta av matchen,
fick gå under namnet "la suédoise" ("svenskan") hela kvällen och fick öl utspilld
över mig, en mängd pussar och kramar när Frankrike tog hem segern, och ägnade
kvällen åt att försöka göra mig förstådd samt förstå vad tio stycken fransktalande
killar som var urdåliga på engelska sa. Det var roligt kan jag lova!



Efter segern var det glädjeyra överallt, folk sprang över bilar,
hoppade på motorhuvarna, grät och skrattade. Wonderful!








Lite för mycket av det goda?

För den som har hört talas om den mängd sexshoper, prostitutionshak
och sexklubbar som finns i området Pigalle i närheten av Moulin Rouge,
så kan jag tala om att det är INTE en överdrift. Check it out:

sex shops

Med risk för att göra någon eller några besvikna, så kan jag meddela att jag
varken köpte eller sålde några såna här tjänster, sorry!



Däremot var det jäkligt häftigt att se Moulin Rouge i verkligheten,
efter att ha sett filmen ca en miljon ggr.

Moulin Rouge

Moulin Rouge









Dom här killarna breakade ute varje kväll. Har videoklipp också, men tyvärr
går dom inte att lägga ut eftersom den funktionen är nerstängd just nu.
Men dom var mad grymma, aldrig sett nåt liknande!

B-boys




We like!









Amelie från Montmartre


Filmen Amelie från Montmartre är ungefär världens mysigaste film,
så det var en självklarhet att leta sig fram genom hela Montmartre
(och det var inte lätt kan jag lova) för att hitta des 2 moulins där
Amelie jobbar i filmen, och äta lunch där. Ett måste helt enkelt
om man har sett den här underbara filmen!


Amelie


 

Ja, jag är en nörd men jag var bara tvungen att fota toaletten där dom har
sex i filmen, och klockan som stannar. Har ni sett filmen så förstår ni varför,
har ni inte sett den, se den!









Bussen

På bussen mot flyget hem. Lägg märke till pappa med galen min uppe i hörnet, det var han
som tog bilden. Jag har aldrig sett mig själv le så forcerat förut som på dom här två bilderna,
men efter att ha stressat sönder, sprungit omkring för att hitta rätt metro linje, hinna med den,
vara nära på att missa bussen och då också flyget hem, så var jag inte på topp. Ingen annan heller.

galna familjen

Galna familjen?