endless summer

hittade den här på youtube när jag var på lite Cascadas-gamla-party-låtar-förrförra-sommaren-humör: http://youtube.com/watch?v=vUOrBn0jsXE haha vem orkar sitta och skapa en sim och göra en hel musikvideo med den bara för att lägga ut på youtube?

och nej jag kan inte lägga upp videos här och jag vet inte varför, förlåt!

men gud vad den låten är sommaren -06, jag säger bara Jontifest, svärtingefest, springa åt fel håll i spöregn och garderobsmannen, Malin!

don't know which way to go

gud vad länge sen det var jag satt vid datan. men man hinner liksom inte. idag är det äntligen vårigt ute igen, jag var ute och gick innan frukosten. idag är jag ledig, från jobbet iallafall men jag ska skriva på min ansökan som jag aldrig lär komma nånvart på, och träna.

det har kännts som ett stort jäkla anti-klimax dom senaste dagarna. jag har vart trött, seg, släpat benen efter mig och huvudet har inte alls vart med på jobbet. ska jobba hela helgen vilket gör att det känns ännu jobbigare, men jag får nog två mysiga kvällar med Simon då iallafall som håller mitt humör uppe och så kommer mormor & morfar hem på lördag, tiden har gått så fort. SNART SOMMAR? :)



I needed you
to stop me from making a wrong decision
at seventeen, when the cold of the world had my back up against the wall
I need, I needed you



she want that lovey dovey lovey dovey kiss kiss kiss kiss

idag är det inte vårigt, det är grått och det är typ så jag känner mig med. ska åka och träna innan jobbet, hoppas det hjälper med lite endorfiner. nu har jag ju varit ledig, då är det alltid lika segt att gå och jobba igen. kanske skulle ta en solning efter jobbet och låtsas att det är riktig sol, det kanske hjälper, nu är jag lika blek som hela det här halv-vinter vädret ungefär...

shoppade massa fint igår iallfall, bland annat nya fräscha träningskläder, vem sa att saker inte gör en lycklig? inte var det jag iallafall.. :)

imorgon ska jag nog med Malin till sthlm, fastän jag borde sätta lås på min plånbok då. på fredag ska jag festa med jocke & dom andra gamla samhällarna, for good old times :) och Sanna är redan igång och tjatar om att jag ska med ut på lördag, men det får fredagens äventyr avgöra..


jag vill ha sommar nu!

idag har det verkligen varit vårigt, och igår med, man bara går runt och ler hela tiden & längtar till sommaren. :) har tränat, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ikväll ska mamma sis & jag på bio och se Ps. I love you, hoppas den är bra för det var boken. gullig story.

sen hem och sova direkt så man orkar upp kl 4 imorgon bitti, imorgon ska vi göra Ullared osäkert jag & Sannis.


Längtar längtar längtar :)

nu är det bokat, jag vill åka NU.. hoteller ser ju bra ut, nära till både stranden och centrum, det verkar mysigt och jag har aldrig varit i Cesme så det blir något nytt . hit ska vi :)

image588 
image590

image589


Turkiet och beslutsångest

ska boka resan till i sommar, eftersom jag är förälskad i Turkiet så blir det Turkiet igen, Cesme den här gången. men jag vet inte om jag ska boka en eller två veckor, och att diskutera med Simon via sms när han åker snowboard är inte det lättaste heller. det kommer sluta med att han säger att jag får bestämma, och jag kan inte bestämma.

jag har två alternativ:
1. åka dit samtidigt som min familj som åker en vecka och sen stannar han & jag en vecka till. blir ju dyrare men en vecka kändes för kort förra gången.
2. åka en vecka nu i juli och sen hinna göra nåt mer den veckan som är kvar på semestern, och så kan vi åka utomlands igen nån vecka i typ september som förra året. om det är 40 grader i juli kanske en vecka räcker då & så kan man åka en gång till? då får man ju två semestrar..

hmm, det är frågan. :)

!??!!?

i vanliga fall när jag sover till 11 och speciellt när det är söndag & jag har festat i helgen så brukar jag vara ashungrig på morgonen. men det känns helt omöjligt att gå och äta nu, jag har försökt ställa in mitt huvud på havregrynsgröt med banan och det brukar funka så jag blir sugen på frukost men inte idag. jag KAN inte bli hungrig fast jag försökt. fast det kanske är bra? funkar nog som bantningsmetod i alla fall.



image587

då var det söndag

igår åt Sanna & jag på kinarestaurang, mysigt och gott var det sen såg vi på melodifestivalen hemma hos Martin. egentligen gillar jag inte det jippot men det är kul att sitta och kommentera.. och den där kebabpizza låten, vad fan var det? och hon Razborka tjejen, snälla ställ upp för Ryssland istället haha. vilken svensk vet ens vad ordet betyder? och att sjunga om vodka, är inte det ryssland i ett nötskal? det är ju inte Sverige med sill & nubbe direkt. pinsamt dåligt..


somnade som en stock inatt när jag till slut kom hem kan jag lova, kände mig helt borta och sliten. nu har jag världens mensvärk, känns som om nån har slagit mig i magen. väntar på att åka in till gymmet, idag ska jag träna träna träna & det ska bli så jäkla skönt.

hmm Malin skrev nyss och frågade om vi ska åka till Sthlm på fredag, det lät ju inte fel?!


dagen efter slaget

det kanske inte var så smart att gå ut igår kom jag på runt 9 snåret, jag hade ont i magen och kände mig allmänt seg, men bestämde mig för att ta mig i kragen och så gick jag & Sanna på förfest med Linda, Bella, Emilia & Lilita vilket var kul med allsång till Tenecious D, inte vackert men vad gör det när man är glad? vidare sen till otten där jag hade jättekul förutom att man gång på gång blir så jävla trött på att krogen är rena köttmarknaden. kan man inte bara gå ut och ha kul med sina vänner utan att alla ska vara så på för att ragga? det är verkligen rena hormonkaoset ute jämt. det är väl inte dom bästa exemplaren av män man hittar där apfulla tycker jag inte.

nu ska jag ut och gå, sen ska Sanna och jag se melodifestivalen ikväll.


on the dancefloor in the middle

dags att komma i rätt mood, leta fram nåt att ha på sig, ignorera att jag var sjuk inatt, på med lite smink och sen åka in till Sanna and have some fun. ses på krogen ikväll då alla trogna.


förresten.. är det ett dåligt tecken att vara sjuk på alla hjärtans dag? inte tänka så.


come on, come on, put your hands into the fire

inatt blev jag magsjuk pang bom, trodde jag skulle bli typ dödligt sjuk men idag är jag bra igen, how wierd is that? så jag körde iväg Simon så han inte skulle bli smittad, så åkte han hem men hade ingen hemnyckel. då skulle ju dom flesta plinga på hemma, eller ringa hem och be nån öppna. men inte simon, nej nej. puckot tar istället och klättrar upp på balkongen och tar sig in den vägen så att hans föräldrar trodde det var en inbrottstjuv och hans pappa sprang ut i köket i kalsonger för att slå ner honom.

och nu ska jag alltså testa på "singel-livet" en vecka, så antingen dör jag av saknad eller så blir det jäkligt skönt. lite tid för sig själv..

Sanna och jag ska ju till Ullared på torsdag också :)

Alla hjärtans dag

jag skiter i att Alla hjärtans dag bara är till för att affärer ska tjäna pengar, att dom som inte har nån känner sig utanför, osv.. för jag älskar gelehjärtan! i just looove 'em. jag har gelehjärtan och choklad hemma, nu ska jag äta varma mackor och sen kommer S hem hit snart. :)
image586

Tjejligan

nu har jag lagt in bilderna på datan från när vi firade Hanna i fredags, bättre sent än aldrig. här kommer några:

image572

image571
Ebba & jag

image573
snygga Sasha

image575
Hanna banana

image577
Sanna & Evelina

image579
Eve & jag


monday night and i'm deadly bored

idag har jag varit ledig, välbehövligt eftersom jag inte känt mig så vidare kry dom senaste dagarna, Simon och jag låg i sängen på förmiddagen & kollade på vänner. sen åkte jag in till stan och träffade Ebba, bytte tillbaka varandras kläder sen i fredags & tog en fika. sen tränade jag vilket ledde till att jag känner mig ännu segare nu än innan. har duschat, ätit spenat & pasta, och försöker dämpa mitt sötsug med russin.

Simon kom nu rååå...

men ge mig party mood

kan nån tala om för mig hur jag ska lyckas få igång mitt humör för kvällen och orka fixa håret, sminka mig och leta kläder? känns som över min förmåga just nu. träna var iaf skönt, sen åkte jag hem till min sjukling och duschade & käkade nudlar, sen bädda jag ner honom i sängen och så har jag hetsätit lite pepparkakor.

på tal om äta, såg på Du är vad du äter igår, fyfan hur kan man hamna i såna vanor? jag tycker Anna Skipper är asskön + att det är kul när dom blir helt förfärade över att dom inte ska få fortsätta äta typ majonäs på mackan varenda dag. yuck...

image568

i wish someone could stop this madness

så var det fredag igen :) jag och Sannis var på stan och handlade presenter till Hanna och Evelina, nu kan jag ju inte skriva här vad vi köpte men vi själva skulle iallafall blivit nöjda haha. Ikväll ska vi på födelsedagskalas till Hanna och imorgon till Evelina.

känner mig inte direkt sugen på att gå ut, vill helst krypa ner under täcket ikväll med min sjukling till pojkvän som jag hoppas är frisk idag och titta på nån film men får se hur jag gör, kanske blir sugen när vi väl är hos hanna & föfestar ikväll, tjejerna brukar ju kunna få upp mitt humör. känner mig bara så seeeg, jag har säkert nån infektion på gång jag med. kanske känns bättre efter spinningen sen..

Skål på er!

hahaha, sådana skönheter vi är jag och Malin :)

 

nae nu börjar jag bli hungrig ska koka gröt. det ska komma hantverkare hit idag så jag hoppas inte dom hinner komma innan jag har åkt till jobbet. känns inte helt bekvämt med främmande män i huset.

JENNY HAR INTE GEOGRAFI!

haha, Joey skrev en kommentar som fick mig att sakna Haga:

- JENNY HAR INTE GEOGRAFI!

enda kursen jag inte läste & trots att hela terminen gick så fattade inte dom andra att jag inte hade den kursen haha. "vad fick vi för läxa i geografin?" "jag HAR INTE GEOGRAFI!!"

en tanke sådär

jag kom på en sak när jag läste Fredricas blogg förut, alla som precis fått körkort tycker att det är kul att köra bil. jag kan verkligen inte komma ihåg att jag tyckte det. jag TYCKER INTE DET ÄR ROLIGT att köra bil, det är ju bara nödvändigt för att slippa åka buss till jobbet osv. plus att eftersom jag blivit påkörd EN gång så tror nån del av mitt huvud att jag ska bli påkörd VARJE gång. så därför sitter jag med hjärtat i halsgropen varje gång jag möter en lastbil eller ser en komma från sidan. nae, jag tycker att bilar & framförallt lastbilar är fan djävulens påfund. längtar tills jag flyttar till stan & kan ta cykeln överallt eller gå..


lördag på Centralbadet

sitter på jobbet och har rast nu. det är så mycket folk, det är kö ända till dörrarna och snart får Elin gå hem också, då blir jag själv. huu... igår var jag sjukt sugen på att gå ut, men alla bangade helt plötsligt och då blev jag på hemskt dåligt humör och tappade orken på allt. slutade med att Simon hämtade mig så åt vi tacos med hans familj och sen gick vi på bio och såg I am legend. den var bra, Will Smith är ju en asbra skådis. stackars simon bara när jag höll på att klämma sönder hans hand, jag blir så inne i filmen när jag ser på bio & uppskrämd som bara den.

nae, längtar hem redan, till en myskväll.. 


Basshunter - now you're gone

jag har haft den låten på hjärnan hela dagen, lyssnar på den nu med. jag sitter nästan och dansar i stolen här för jag är så himla sugen på att gå ut ikväll!

time to make a party