tröööötttttt

daaaamn vad trött jag är. insåg förut att vi hade idrott ändå, jag trodde den var inställd eftersom loddan intalade halva klassen det. såg framför mig hur jag kunde åka hem och tat lugnt och plugga lite, men icke.. fick vänta tre timmar till idrotten som jag inte ens skulle vara med på. yeeeey..

hemma nu iaf, fick till och med lite plugg gjort i skolan förut. slipper jag plugga ikväll..

sen ska jag till stan med mami. jag måste ha nya mjukis slash träningsbyxor undrar om det finns några..?

jag är inte alls såhääär sugen på att gå ut på fredag.. inte alls.. huhu

men sportlovet iaf, då blir det utgång båda helgerna för hela slanten! (bokstavligen för jag kommer inte ha fett me cash då precis)

Stop it you freak

vafan nu har skumma killen bjudit mig på fest igen. IGEN. IGEEEN!!!

varför? jag vill inte gå på hans dräggiga fest. NO THANKS

Shake that ass for me, shake that ass for me...

Otten igår, oj oj crazy crazy..  förfest hos Asken först, det var kul förutom att natta och jag höll på att bli desperata på musikbyte, damn you techno freaks haha. Thyrs är min lilla bundis haha vi är ju oslagbara ihop. sen på otten var det kul, dansade hela kvällen helt galet roligt, skönt att bara få släppa loss..

sen jobbade jag i morse, inte så sjukt kul att få sova ca tre timmar och sen gå upp igen varje gång efter man vart ute en fredag.. men eftersom jag har Rinaloo som sällskap och vi är ett oslagbart team som klarar allt dagen efter så gick det bra ändå. gud jag skulle aldrig orka med att jobba lördagmornar jämt egentligen om det itne var för att jag tycker om barnen.

nu vill jag bara ha mjukiskläder och krypa ner i sängen och titta på vänner och äta popcorn. men det får vänta. nu kanske jag ska sova lite.

ciao

Memories never die .

varför kan inte allt bara vara som förr? eller inte allt.. för då hade jag inte det jag ville ha mest och dte har jag nu.. <3 men förutom det.. förra vintern, då var det kul med snö, malin och jag var helt galna, åkte pulka på en rutschbana (väldigt vågat för det kunde gått illa) och skulle bygga snögubbe som aldrig blev klar för malin blev förbannad och svor åt den stackars snögubben ("dra åt helvete snögubbsjävel") och vi var jämt ute och gick på kvällen i snön känns det som, och jag halkade alltid på isfläckar och malin bara skrattade åt mig.. och den gången när vi hade vart på århundradets mest misslyckade fest och jag först råkade sätta mig i tvättkorgen när vi skulle gå därifrån för jag trodde det var en såndära ryggsäck som har en liten stol på sig.. sen halkade malin på en isfläck när vi kom ut o drog med sig mig också och vi slog halvt ihjäl oss, och när jag halkade framför alla vakterna och poliserna på Borgen och låg raklång på marken.. och när vi skulle åka pulka i ättetorpsbacken för malin sa "jag lovar att det här är en pulkabacke för det har de alltid varit" och den var full med hål och gropar och stenar och stubbar och pulkan sprack och vi blev sura och gick hem.. och så bakade vi alltid muffins som vi mådde illa av tillslut..

ingenting känns som det var förut nu..man glider ifrån varann, man glider ifrån dom som står en närmast och man tappar bort varandra.. sen vet man inte hur man ska hitta tillbaka för man har förändrats och blivit olika..

jag vet inte ens vilka jag räknar som nära vänner längre.. för man växer ifrån varandra så mycket.. och det gör ont när man tänker på det.. nu vet jag inte ens varför jag skriver för det är totalt ointressant för andra att läsa.. men jag vet inte.. jag vet inte vart jag passar in.. bland vilka..

en sån som jag behöver en kategori för sig och en egen liten värld att leva i...
som jag och malin hade, när det begav sig.. då behövde man ju egentligen ingen annan, vi hade ju ett fungerande förhållande, vi kunde prata om allt och vi fick dessutom ligga med andra, ett vinnande koncept med andra ord.. nu ligger vi inte ens med varandra längre (haha nu var jag rolig)

nae.. time to stop thinking nu..

Summerloving

blä nu pratade jag och Kajza om i somras, nu fick jag sommarlängtan igen! jag vill inte ha nån äcklig snö och kallt, jag vill bara ha vår och sol och sommar! hata snöslask och kyla, vill bara åka o bada och sola och äta glass hela dagarna..

guuud vad jag saknar sommaren!!

håller på att bli galen på friskis också, så jävla trött på att dte alltid är sjukt trångt, fullt med folk som inte får plats egentligen, kö till allt och man hinner inte med det man ska för nån jävel står och trampar bredvid så fort man börjar med nåt. jag gillar verkligen friskis för dom har så bra pass o jag gillar ledarna men det går inte att köra så mkt pass med trasigt knä, då blir det massa gymträning istället o det är inte överdrivet kul när man inte får plats.. fan om dom bara tar dit mer folk hela tiden får dom väl bygga ut lite också så alla får plats.. ge mig gymkort nånstans!


Yes

skön och lugn helg, bara mys och så lite jobb. hihi fick träffa alla mina små ungar igen :) idag är jag trött fastän jag sovit massa. ska snart börja plugga. känns som det kommer bli en stressig vecka fast jag vet inte varför. (jag har inget vettigt att skriva om..)

lön på torsdag iaf. Sanna kommer hem också, sen utgång på fredag med tjejerna, längtar till det, såå sugen på att gå ut! speciellt efter den här lugna helgen.

Pink - fingers, love that song!

Cause you had a bad day...

jag är sjukt trött och på dåligt humör. somnade vid halv tio igår men sov skitdåligt ändå, vaknade flera ggr, drömde mardröm och vaknade kvart i sex med panik. orkar inte med den här dagen, den är så jävla lång, massa dötid. vill bara hem och sova. funderar på att gå bort och sola, sova lite i solariet..

träna sen med. städa mitt äckligt stökiga rum. läsa
den här till svenskan, hurra. sen får jag vara med min sötis och äta massa popcorn iallafall hihi. jag vill ha popcorn.

hann träffa malin igårett tag iaf, hjälp vad mätta vi blev av maten hihi. sen lyckas vi aldrig tajma våra helger, vi har aldrig tid samtidigt. vi borde gå på äktenskapsrådgivning och lära oss finna tid till varandra.

nu ska jag leta efter elin, hon är borta.

No further comments

Malin säger:

nae, han gör mig mållös. fast inte på ett bra sätt liksom

JenJen / follow through säger:

inte på ett sånt där "mm, ooh gud, jaa, meera, don't stop"-sätt?

» Malin säger:

nej, tvärtom. hur nu det blir..

JenJen / follow through säger:

kanske som ditt umgänge med mr X

» Malin säger:

aa, ganska mkt så

JenJen / follow through säger:

som att bli knullad i ljumsken, fast med stil

JenJen / follow through säger:

vad pratade vi om egentligenfrån början?

» Malin säger:

jaadu.. det började väl med den stackars bebisen. och slutade med inga bebisar pga miss och skjut i ljumsken!

JenJen / follow through säger:

jag red idag förresten ;D

» Malin säger:

jag antar att du menar red red och inte red

» Malin säger:

why ? och hur gick dte? haha

JenJen / follow through säger:

ja alltså jag red red, kom inte med snuskprat här nu


Endless summer...

oh, lyssnar på daddy yankee - rompe. den låten blir aldrig dålig, helt sjukt! den är SÅ i somras för mig, jag får värsta flashbacks när jag lyssnar på den, gud vad jag saknar i somras, längtar tillbaka, ingenting kan bli som sommaren -06.. nu är det bara grått och tråkigt.

jason mraz - im yours och gavin degraw - follow through i playlisten med, dom är också såå sommar..

GE MIG TILLBAKA SOMMAREN! allt badande och solande, äta glass hela tiden, att inte åka nån jobbig buss bara cykla överallt och ha all tid i världen till allting och inte massa måsten..

och malin och kajza orkade aldrig cykla uppför alla backarna så jag fick cykla själv (för jag är så stark) och malin var förbannad för att hon var hungrig och vägrade bada och kajzi skulle ALLTID ha godis, även när vi hade bestämt oss för att vara nyttiga med frukt.. och så när malin o jag hade picknick i folkparken och åt massa kakor och fick cykla hem hela vägen från utebion och midsommarfesten hos jontis, no further comments malin.....

jag sitter alltid och längtar tillbaks till sommaren, vet inte om jag var lyckligare då än jag är nu..? men jag vill tillbaka så mycket, jag vill bara ha kul och veta var jag har mitt liv..


Tråkigt, tråkigt, tråkigt...

...boring, boring... JAAA!! PHONE CAFÈ!!
Natasha peyre med dryga dialekten i reklamen för dejtinglinje, så sjukt pinsamt dålig haha
men man kanske borde ta och ringa till sig en Markus mekaniker eller vad han heter som kommer i reklamen..

undrar om det är Vänner på tv typ snart, hope so för annars har jag verkligen inget att göra. jag vill göra tacos men jag orkar inte för det blir jämt misslyckat när jag försöker fixa nåt i matväg.

imorgon ska jag rida, haha undrar hur det kommer gå, senaste gången jag red var väl när jag var typ femton, men om ridning är samma sak som att cykal utan stödhjul så glömmer man det ju aldrig. jag hoppas verkligen, både för min egen skull och för elins skull och framförallt för hästan att det är så.

jag är sjukt irriterad för jag orkar inte släpa på min träningsbag med sjukt mycket saker hela vägen till bussen imorrn bara för att jag har sovmorgon. då kan jag fan lika gärna gå upp som vanligt åka till skolan kl 8 och sitta där och glo till klockan 11. ge mig boende i stan tack vafan bor jag ute i buschen för?

Den ni!

"kan vi inte gå hem till mig och hångla lite?"
"hångla lite? jo det låter ju bra, sen plötsligt står du där och vill ta med mig
på nån jävla skidsemester! jag är inte född igår!"

HAHAHA


I'm so bored, hey let's make a list

nu snodde jag en lista från Joey i brist på bättre sysselsättning.
för I am so bored och det kommer jag vara hela kvällen förmodligen

10 favoriter:
färg: rosa (förlåt ja skäms)
mat: tacos vill jag ha nu men orkar inte göra
band: Moneybrother förtillfället
film: Heartbreak hotel är rolig
bok: oj.. Marian Keyes är bra
sport: hanboll kanske... att titta på..
årstid: nu vill jag bara ha sommar!
veckodag: fredag
glass-smak: alla utom baravanilj
tid på dygnet: när jag sover

9 för tillfället:
humör: sur och rastlös
smak: skulle jag smaka på mig själv då eller?
kläder: pyjamasjacka, hotpants, duntofflor
bakgrund: öhm..
nagellack: transparent som jag har rivit bort
tid: 18.42
omgivning: tjatig
irritationsobjekt: tjat om att ta ett sommarjobb jag inte vill ha
tankar: alla sura

8 första:
bästa vän: Sara
screen name: öh.. jag är inte så hightech
piercing: öronen, jag skrek som en stucken gris..typ
förälskelse: haha, mathias på dagis
musik: ett Spice girls-tape som jag älskade haha
bil: nån gång kanske
kyss: jag minns inte. hjälp. jag minns inte.

7 senaste:
cigarett: long time no see om ja säger så
mat: äpple
dryck: vatten
biltur: hem från jobbet
kyss: igår
spelad låt: moneybrother - dom vet ingenting om oss
tv-program: ett herrans liv, boston public

6 har du någonsin:
dejtat någon utav dina bästa vänner: .. inte direkt
brutit mot lagen: ja, gått in på nån annans leg, ujja dumma mig
blivit arresterad: nej, jag har flyt
badat näck: ja. i somras
varit med på tv: en gång haha
kysst någon du inte känner: ja haha

4 saker:
du gjorde igårkväll: såg på ett herrans liv, pussades, läste bok, sov
du kan höra just nu: musik, pappa på övervåningen, tagnentbordet, mig själv
du inte kan leva utan: mobil, mp3, sängen, hudlotion
du gör när du har tråkigt: ser på desperate, målar naglarna, äter fast jag itne är hungrig, msn

3 personer:
du kan berätta allt för: Malin kanske. mig själv. en vägg som inte kan svara.

2 val:
svart eller vitt: svart
varmt eller kallt: lagom

1 önskan:
sluta vara på dåligt humör nu

Anton och jag

det här är Anton och jag i solskenet med träd när vi är kära och ska gå till skolan
med vårat får som heter Helmut <3

antonjenyy


Söndagsångest

JAG HATAR SÖNDAGAR! man har alltid tråkigt på söndagar. söndag är den dagen man måste göra allt det man undvikit resten av veckan, typ pluggrester och dammsuga rummet.
 
imorgon är det måndag och heeela veckan väntar jaaag på lördag löördag igen! eller hur den går.  eller i mitt fall väntar jag på fredag för att då blir det förhoppningsvis utgång igen. fast kanske inte eftersom jobbet börjar på lördag och man måste vara piggochfräshochglad då. får sätta igång att överväga fördelarna mot nackdelarna så jag har nåt att göra hela veckan.

och jag saknar S just nu.. tycker inteom att sakna. och orkar inte ligga och glo på tv ensam hela kvällen, det är typiska söndag och måndagkvällar..

ska gå och fråga mami&papi när vi ska slå sönder pepparkakshuset så jag kan äta det.

ciaoo


Hatten är min!

here comes några bilder från the pre-party hos Asken i fredags.  ja herregud jag är lord of the hats. kvällens sensation, nu vilar den trygg i min soffa kan lova dig Mattias att jag vaktade den med mitt liv hela kvällen, promise! Askens rumpa gör sig alltid bra på bild, Johan leker dörrvakt, Rina är the Asian monkey och jag och Thyrs myser i soffan.




 
höhö
 no further comments!

jenrina
Cate&Jen - forever and ever! the winning team ;D


måste försöka hålla lite span på vimmelbilder också, har för mig att jag och Tessa lallade omkring och blev haffade av nån fotograf.. men det kan också vara minnet som sviker mig haha

Haha shit

nu blev jag bjuden på fest IGEN av samma kille, börjar nu ana att han är ett mongo alternativt sjuk i huvudet. jag går ju aldrig dit, VARFÖR blir jag bjuden igen hela tiden? har han inga vänner han kan bjuda? va va va?

Don't do rom, baby..

igår, vilken kväll haha, hoppas på bilder snart så jag kan få lite flashbacks från förfesten hos Asken. "hatten är min" haha jag var så sjukt snygg i Mattias hatt, Rinas kväll blev tyvärr inte lika långvarig och rolig, men that's life, vi tar igen det nästa helg..

slutet på en i övrigt lyckad kväll blev inte fullt lika lyckat.. men jag tror det ordnade sig, det är huvudsaken, och sprit gör folk i allmänhet korkade..

sovit i stort sett hela dagen det var mys och skönt, nu ska jag strax iväg och fira Gelix med barnkalas (hihi) och sen ska jag till min baby så det så!

en sak minns jag inte... betalade jag inträde på otten eller lyckades jag på nåt sätt slippa undan det? för jag har fortfarande pengar kvar och kan inte minnas att jag payade nåt alls förutom garderoben haha

Åh, ja! eller inte...

vad jag ska göra (MÅSTE göras) i nästa vecka:

- sjukgymnast
- svenska prov, direkt efter lovet, why god why?!
- ungdomsmottagningen, always a pleasure.. not
- läsa kafka, på en vecka
- vara klar med engelska bok
- börja jobbet igen

min vecka kommer bli ungefär SÅHÄÄR kul. inte.

men that's life. nu ska jag ägna mig åt viktiga saker typ måla naglarna. ciao babes


Mys VS utgång

är sjuuukt trött just nu egentligen, kom knappt upp ur sängen i morse. och så är jag nyduschad och sitter med pyjamasbyxor och linne och mysiga hello kitty-sockor, vill bara krypa ner i sängen och sova lite och sen äta en massa popcorn.. men bort med dom tankarna, bara att börja vakna för det blir nog utgång ikväll. i think so, Rina har kommit hem (wohouu!) och det är sista fredagen vi kan gå ut och festa utan att behöva gå upp kl 7 på lördan, så nuuuu ni!

...om bara inte jag somnar innan?


Den du!

Ojojoj, nu har jag fixat ny design, ska ju försöka börja blogga aktivt igen eftersom mina kära vänner har klagomål på min halvt nedlagda blogg. men först ska jag åka till skolan och hämta bok + anteckningar till provet på måndag.

btw så är det nån idiot som envisas med att bjuda mig på fest eller förfest varenda helg. jag har aldrig gått, jag har alltid dåliga undanflykter och så känner jag typ inte ens killen i fråga. så why bother? undrar hur länge han ska hålla på och bjuda mig?

Did it ever make sense to you to say goodbye ?

idag fattade jag ett lite väl förhastat beslut som jag kanske borde tänkt igenom, men hur ofta tänker jag igenom saker ordentligt.. så whatever, det blir säkert bra det här med.

för att lysa upp kvällen för malin & hennes skadade fot så ska jag komma på min vita springare (röda toyota corolla) med iq-befriad film & popcorn till henne & kanske utvärdera nyår med fredrica också som med skulle komma, vi shakade ju trots ass on the table rätt länge haha.

ska sova över hos malin sen, frågade om hon önskade sig mig i sexiga underkläder, eller kanske en get. hon föredrog geten men jag tänker ha överseende med det

imorgon blir en hetsig & stressig dag, undrar hur jag ska hinna med allt då, måste iaf träna.


Make our feelings die .

så rastlös hela tiden, orkar inte sitta still men orkar inte röra på mig heller.
orkade inte åka och träna. orkar inte gå och duscha. men måste ju göra iordning mig, åka in till stan. fika med elin och sasha.

vill inte att det ska vara idag, vill spola fram tiden, eller spola tillbaka.. vill inte att det ska bli imorgon heller..

har bitit ner en nagel till grunden, fastän jag hatar att bita på naglarna. och nu gör det ont. och ser jävligt fult ut också..

mamma frågade i morse varför det står en tandborste i en blomkruka i vardagsrummet. först var jag helt nollställd sen kom jag på att när jag kom hem från festen inatt så satt det en nyckelpiga (hur?) på en tandborste i badrummet, då försökte jag putta ner den i en blomkruka för jag tänkte förmodligen att den trivdes bättre där, men den hade inte velat bli nerputtad så då hade jag ställt tandborsten i blomkrukan för jag tänkte att den skulle klättra ner i växten av sig själv såsmåningom då. nu vet jag inte vart den tog vägen (och fan itne var den kom ifrån från början heller) och det står en tandborste i en blomkruka. jag har mina ljusa stunder, uppenbarligen.


One step closer to the edge...

usch jag har ångest, jag har gjort bort mig, för mkt.
mår inte så bra nu idag, sitter mest och tänker och har börjat inse vad som jag riskerar..
det känns inte bra, jag vill inte vara sån, ändå blir det alltid samma sak
maybe it's just not meant to be. . .

orkar inte känna nåt, varken nåt bra eller dåligt,
känner mig mest avdomnad. helt uttryckslös.
gått runt hela dagen och bara känt mig helt död efter igår,
mobilen är på ljudlös för att jag ska kunna strunta i samtal och sms
tillbaks på ruta ett igen, jag som trodde jag kunde ändra mig..
(om du inte har märkt det än så är jag allt dåligt i ditt liv..)

borde känna mer, borde sakna mer, men jag kan inte
tänker jag så känns det bara värre, jag hatar att sakna, vill inte behöva känna sånt,
det är inte jag...

yes i'm lonesome again and yes, i'm crying again


The view from our last summer

orkar inte göra nåt, sitter bara och tänker, lyssnar på musik och blir allmänt sentimental. gud vad jag saknar sommaren.. friheten, att kunna göra vad man ville bara.. och alla sköna dagar, när kajza och jag cyklade (gick) upp till gransjönäs och bara låg i solen och lyssnade på mp3 flera timmar och handlade godis och frukt på ica. och när malin och jag var på landet ("hörs sen" haha) och det kom värsta kanada gässen i huge size och väste åt oss så vi inte vågade gå från bryggan förrän mormor kom med gräsklipparen mot gässen så dom stack haha

och alla dagar som thyrs och jag bara slappade och badade och hade allmänt kul, och så åt vi glass på smultronstället och jag tog en alldeles för stor glass som jag inte orkade äta upp sen, o när vi körde wolleyboll i luddes pool. gud vad jag saknar att bara ha kul och kunna hitta på saker sådär spontant som man kunde med thyrs!

haha och svärtingefesterna, hos anton o sen när malin o jag blev ihjälskrämda av killen som hoppade ut ur garderoben särskilt malin haha:D avslutningskvällen hos loddan och uppe i lillsjön, och när jag och simon var ´på mitt land i flera dagar och det spöregnade och vi inte kunde vara ute och låg inne tittade på vänner hela tiden så mysigt..

the memories, I hope they'll never fade <3