- AA GU VA SMART DU Ä!

pappa: jag stänger din dörr för jag ska skicka in deklarationer via sms så jag måste kunna höra vad dom säger
jag: ??
pappa: eller nej.. det är ju sms, så det måste jag ju inte då..

100 HÖJDARE-FREDRIK MAKES MY DAY

jag måste bara.. varför har aldrig Fredrik Wikingsson blivit sveriges sexigaste man för? jag tycker han deserves it. han är så sjukt härlig (kollar på 100 höjdare - klipp på You tube igen)

förresten varför vann den där mannen/transan för? när det fanns så många sköna, det var ju inge speciellt med honom. den lilla gulliga gubben borde ha vunnit, otto eller vad han hette. eller pontiak, för all del. vi måste ju se till att sprida ut fördomarna om vår dialekt till heeela sverige även dom som lyckats missa det på nåt konstigt sätt

LÖRDAG LÖRDAG IGEEN

vi såg på epic movie igår. eeehhh den var ju inte alls nåt rolig. himla slöseri med pengar att göra en sån film när den inte kan hålla måttet. bara jobbigt överdriven. IDIOT FILM!

nu har jag jobbat klart förmiddagens timmar, snart dags att börja igen. bara lunch & dusch emellan sen ska jag jobba till stängning. uuuhhh orkar inte. men that's life

I AM THE FIRE BURNING DESPERATLY BUT YOU'RE CONTROLLING ME, RELEASE ME

Laura Sweden - Release me, underbar låt.

men varför visar dom bara halva reklamen på tv hela tiden? den är ju så vacker, den blir förstörd när det inte är hela..


SOMMAR SOMMAR SOMMAR

köpt bikini, solglasögon, en oversize t-shirt & ett halsband. det var ungefär så långt jag kom. ibland är det så ansträngande att gå på stan haha. iallafall när det är såhär varmt. och så är jag så jävla hungrig för att det aldrig vart nån lunch idag. huvudvärk.

nu ska jag plugga, ciao ;)


GET OFF MY BAAACK

ursäkta men fan vad jag hatar när folk är sådär tjurskalliga utan anledning. samt folk som verkar gå in på allvar för att vara irriterande.

och fan vad jag hatar basketklasskillarna, men vem gör inte det? att dom aldrig kan hålla tyst i datasalen och LÄR ER PRATA SVENSKA VI ÄR FAN INTE I NÅT GHETTO I USA

IF I COULD FLY, LIKE THE KING OF THE SKY

fick tillbaka religionsprovet, MVG. skönt att man får nånting för det här iallafall. jag skulle bara vilja säga ett ord till lärarna: KOMMUNIKATION! nu läser inte jag rk osv som många andra men ändå det är apmycket just nu. ska sätta igång och skriva på sammanställningen nu. har sorterat allt jag ska ha med så förhoppningsvis blir det inte så skitjobbigt.

sen ska jag på stan och se om jag hittar en bikini och lite annat till sommaren, träffa älsklingen också. :)


THE MOST BEAUTIFUL

vad vet du om kärleken
förrän du förgäves hatat den
och vad vet du om hur hjärtat kan brännas
för kärlek som aldrig kan dö
men inte heller leva

håkan håkan håkan ♥
underbart, nästa gång han kommer hit ska jag absolut gå på nästa konsert också, that's a promise.



det är mitt eget fel, vad som än händer med mitt hjärta,
för jag blir hellre ensam, än lycklig med nån annan...


DAMN JAG ÄR TRÖÖÖTT JU

sitter och lyssnar på håkan hellström, medan älsklingen tittar på fotboll - inte min grej. har pluggat lite engelska, ska titta på svenska sammanställningen imorgon. tror jag. självdisciplin var det, ja. det är inte min grej heller, jag har så svårt att koncentrera mig.

var på stan med hilta, fan vilket team vi är förutom lite oflyt med att vi inte tajmar varann längre ;)
och så har jag vart inne på skopunkten och lämnat plånboken i bilen fastän det fanns söta blommiga ballerinaskor där, det tyckte marina var duktigt av mig & jag tycker faktiskt jag förtjänar lite creds för det!

MEH HALLÅÅÅÅ när är fotbollen slut så vi kan duscha & lägga oss?! KOM NURÅÅÅ

GIVING YOU BACK

It hurts me so to let you go, I want you to live but I'm not all I wanna give
right now nothing can be right,  right now nothing can be wrong
all I can do is keep believing, that life goes on and on...

I'm giving you back to the ocean,
I'm giving you back to the stars..
I'm giving you back to where you came from
but I´m not forgetting who you are...


image301

MYSPYS

nu ska jag faktiskt städa lite i mitt rum, ta en dusch, bädda sängen med rena lakan och sen lägga mig där o mysa o titta på tv! ensam.. men imorgon får jag träffa min älskling igen ♥

OH, THOSE DAYS...

haha suttit en stund nu och tittat på massa gamla spice girls och backstreet boys videos på You tube. fan vad länge sen det var man hade dom som idoler och lekte spice girls jämt! jag var alltid Mel C för jag var den enda som kunde göra en sån där hjulning/voltgrej som hon gjorde. jag var kär i backstreet boys - Brian också, men det kan jag faktiskt förstå såhär i efterhand

titta bara
den här, vem minns inte den?

vilka barndomsminnen jag fick nu haha


BABY BOY YOU STAY ON MY MIND BABY BOY YOU ARE SO DAMN FINE

Jobb, jobb, jobb! så kommer min sommar se ut, obviously. bye bye lata sommardagar och festande haha. men det blir cash flow = utlandsresa nån gång på sensommaren, hopefully.

redovisning snart, oförberedd är mitt andra namn & jag väntar bara på att få köra step-passet sen och så jobba dagens timmar så jag får komma hem, duscha, köra hårinpackning + ansiktsmask o så lite Desperate housewives på det. mys!

IN THE SPRING TIME THOSE MEMORIES START TO FADE

åh vad jag älskar vårvädret! var så trött i morse när jag gick upp och kände mig så opepp men sen hade våra underbara gym & friskvårdslärare planerat att man fick göra vad man ville bara man var ute i solen. så jag tog min mp3 och gick en lång morgonpromenad runt folkparken, strömmen och minneslunden, det var superskönt.
skulle önska att alla lärare var som dom, som SER eleverna & bryr sig om varje elev dom har. så mycket mer peppande än sura gamla lärare som bara verkar vänta på pension så dom slipper komma hit.

man blir så mycket gladare på våren, alla tråkiga minnen som alltid kommer på kalla vintern försvinner liksom lite med vårsolen..

GE MIG SCRUBS

jag är trööött. ont i kroppen. vill prata lite med min stackars pojk som jobbat hela dagen och verkar alldeles slutkörd. sen vill jag ta en dusch och lägga mig i sängen och invänta scrubs. love it! lite osmart att förälska sig i en serie som går så sent men vad gör man.. den är bara för bra haha

image300
dr Cox haha snubben i vit rock längst bak, min favvo! älskar sarkasmen haha

DUKTIGA JENNY

äntligen, äääntligen har jag kommit igång lite och tagit tag i saker o ting, pluggade idag i skolan efter att jag hade slutat ska göra det imorrn med så jag blir klar med lite till. vem fan vare som sa att vårterminen i trean bara är att glida runt? hahaha ska döda den jäveln, vi kommer få worka our ass off i skolan!

what to do:
- kulturhistoria uppsats
- tema sammanställning i sv C
- tema redovisning i naturkunskapen
- mera naturkunskap
- tema i religionen
- filosofiprov
- rapportskrivning av projektet
- gym & friskvård gymanalys + uppgift

sjukt ointressant men som en liten kom ihåg-lista till mig själv för att jag inte har nån almanacka längre eftersom den sprack.

SO MY WHOLE DAY IS RUINED

men tack så jävla mycket för att kanal 5 visar ishockey istället för desperate housewives IGEN!? vad är det för mening med att ha en hel bunt olika sportkanaler när dom ändå sänder skiten på andra kanaler och ställer in andra program?

tänk vad bra det vore om sporten hölls till sportkanalerna istället, då kunde man titta på sport när man kände fört o slippa att ens favoritprogram ställdes in.. how bout that? KUL när man går hela dagen och bara håller humöret uppe för att det är DESPERATE på kvällen o sen är det inte ens det o så får man kolla på idioter som måste pausa spelet var femte minut för att dom ska va manliga o slå på varandra en stund så det tar ännu längre tid innan skiten är klar.. NO THANKS!

orka betala för boxerkort när man ändå inte får se det man ska på dom kanaler man betalar för

FIND THE WORDS TO MAKE IT BETTER

så fort man är tillbaka i skolan blir man så trött och uppgiven.. läser så få kurser som jag tycker är intressant nu också så då blir det bara värre..

jag vill bara vara med dig.. det är allt jag behöver för att allt ska vändas till det bättre igen varje gång det känns såhär.. du är allt..

every minute away from you makes me wanna give up..

BORED AS HELL

men hur stor mening är det med att gå upp svintidigt och åka till skolan när man aldrig har full skoldag ändå? man har ju förihelvete aldrig några lektioner ändå. och eftersom jag tillhör dom som inte kan få nått gjort i skolan om inte hela datasalen är tom på folk utom jag så får jag inget gjort utan jag sitter bara här.

och nu blir man utkörd också av fet lärare.


OJ!

men seriöst.. ljumsk-knullaren är ju vårat lammkött malin, hur kunde jag glömma det?

lyssna på o-zone - despre tine = ha tråkigt

idag har jag kommit på att det är sjukt överskattat att ha godisregn i badhuset. det blir godispapper överallt, ungarna slår ihjäl varandra för att få tag i godiset och det dom itne får tag i sjunker och hamnar på botten.


LAMMKÖTT

jag glömde säga att jontes fest i torsdags var kul som alltid. fan mer lyckade fester har jag nog inte vart på än hans :)

haha malin, kommentarer är överflädi (läs överflödiga) angående oss och vårt förhindrande av lammköttsjakten, höhö.


OH MY GOODNESS

ungdomsmottagningskärringarna är sjukt tjurskalliga av sig. ville inte ge mig nån tid förrän i mitten av maj och det verkar ju jävligt smart och bra. som tur var ska allas vår jeffer dela med sig av en karta till mig. till det överkomliga priset av 100 kr, som inte alls är överkomligt eftersom det kostar typ 30 spänn för ett år eller nåt men jag ska diskutera saken med henne när jag träffar henne o fråga om jag kan få betala in natura istället, för jag vet ju att hon vill ha mig!

HMM

varför har jag kvar bloggen?

det känns rätt onödigt. men jag vet inte hur man avslutar och tar bort den heller..

IT'S NOT WORTH THE DRAMA

idag gick jag upp halv tio. det är helt sjukt för att vara mig och speciellt med tanke på hur länge jag sovit dom senaste dagarna. men solen lyste in genom mitt takfönster så jag inte kunde somna om. jag har ätit en bulle och lyssnar på beyonce feat shakira - beautiful liar. ska snart ta en skön dusch och sen måste jag åka in och fota mig nån gång under dagen.

ikväll ska vi festa, yeeey ;)

MIN <3

jag tycker om min simon <3

sov till kl ett idag från kl tolv inatt, oj.. jag mår inte bra det känns som jag är sjuk :(

THERE'S A REASON FOR EVERYTHING

det känns så fel på nåt sätt att nån som man alltid tänkt sig kommer klara sig inte klarar sig.. speciellt en sån person som alltid verkat älska livet trots motgångar.. man tänker bara helt enkelt att alla man är van vid att dom finns vid liv alltid kommer vara det.. det får en att tänka, man kan aldrig vara beredd.

man måste ta vara på det man har så länge man lever, varför gör man inte det, varför tar man allting för givet? men det finns nog rödvin och flamsiga kvällar i himlen också, vila i frid.

EN HIMMELSK DROG

snart blir jag galen. jag är inte trött & jag kan inte sova. älskling sov och jag satt i vardagsrummet och tittade på skräckfilm tills jag inte ens vågade titta bakom mig för det kanske var nån där. sen blev jag mörkrädd och nu vågar jag inte sova bara för det...

...och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på,
då stänger jag själen
klämmer ihjäl den
hittar en himmelsk drog

och då kommer känslan
är jag den enda som aldrig förstår...

JAAA!!

- vafan, står vi här på en fest och pratar om lunarstorm?
- vi kan prata om msn! det är också roligt!

DET ÄR FAKTISKT INTE BARA JAG..

.. som sitter uppe såhär dags o har tråkigt.. det är också min käre vän Kalle holdaj:

Kallemedkkk säger:
haha du såg jättelite på en skräckfilm och nu är du rädd

Kallemedkkk säger:
fan, men tänk på teletubbies

Kallemedkkk säger:
eller iofs. de är fan läskiga

- jenny . säger:
iallafall han bögteletubbiesen

Kallemedkkk säger:
OMG

Kallemedkkk säger:
hur vågar du

Kallemedkkk säger:
alla lär vara minst bi

- jenny . säger:
fast han mest

Kallemedkkk säger:
vem är det då?

- jenny . säger:
ha rdu inte sett hur han tittar på dom andra teletubbieserna

- jenny . säger:
inte fan vet jag  ser inte skillnad på dom

- jenny . säger:
men jag tror det är han tinky-winky

Kallemedkkk säger:
HAha, jag ska fan leta upp mr.Gay

- jenny . säger:
do it

- jenny . säger:
han kanske är sällskapssjuk ikväll han med
- jenny . säger:
så kan ni mysa över ett glas vin

Kallemedkkk säger:
finns ju tinky winky, dipsy, laa-laa och po

Kallemedkkk säger:
det är inte helt fel

Kallemedkkk säger:
rött eller vitt?

- jenny . säger:
ja men det är tinky-winky som är bög jag kan slå vad om det

- jenny . säger:

rött gärna, kärlekens färg

Kallemedkkk säger:
mer fruktsamt dårå

- jenny . säger:

ja. störst chans att det leder till intimt umgänge