So this is Christmas..

för att skriva någonting om julen också då. jag hade nog mindre julkänsla i år än jag haft nånsin, that makes me sad för jag antar att det beror på att man börjar bli vuxen... men kvällen innan julafton var mysig iallafall, då kändes det lite mer julmysigt. på julaftons morgon vaknade jag av att mamma satte på julmusik så det dånade i huset och min syster och far skrek i högan sky ungefär. en fridfull julaftonsmorgon med andra ord. dessutom har vi en skapligt stor gran som ständigt håller på att tippa över och ramla i golvet med julkulor och glitter och hela skiten, så den måste sitta fast med ett snöre i en krok i väggen för att inte välta.

jaa.. eftersom jag inte hade önskat mig nåt speciellt förutom ett set med bh och trosor (titta mamma jag är ett ekonomiskt under!) så blev jag nöjd med alla mina julklappar. resten av julen firades på landet med en del av släkten. och nu vill jag inte ha se en skiva julskinka eller köttbulle igen förrän nästa jul för då spyr jag. nu ska bara nyår inväntas, hoppas det blir fest så det smäller om det, kan jag behöva.

God jul


Jag är kär i Filip & Fredrik

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är without a doubt Sveriges skönaste människor. dom måste verkligen vara dom goaste sötisarna som nånsin vandrat på vår jord. det GÅR bara inte att inte kära ner sig i dom på ett lite hihi-jag-är-kändiskåt-aktigt vis. men dom är ju bara för sköna!



... och jag måste erkänna att trots att dom båda två är så sjukt sköna så är jag lite, bara yttepytteliiite mer kär i Fredrik. han är bara för söt helt enkelt!


Stackars Kristoffer fick bara kolbitar.

Kristoffer a.k.a. herr Rönnels påpekade just att det är lite dåligt med bloggskrivandet från min sida förtillfället. det kan bero på att jag inte haft någon dator på oräkneliga dagar. men eftersom stackarn bara fick kolbitar och inga julklappar i år eftersom han faktiskt varit ganska elak (har exempelvis hört ryktas att han nekade en vänligt sinnad kvinnlig varelse en cigg en utekväll och dessutom drev med den stackars saten), och jag förtillfället har dator, så ska jag härmed ägna ett inlägg åt honom. har precis haft en mycket givande konversation med honom nyss, ungefär i stil med det här:

- idag är det väl 20 på otten?
- mm, tror det
- jag tror så iaf
- mjo, ja tror me det..
- vi tror nog rätt tror jag att vi tror
- tror du det?

- det tror jag, tror inte du?
- jo.. jag tror nog det..

vi kan härmed konstatera att vi tror samma, om det är ödet som tänker föra oss samman vet jag inte, men jag har ännu inte fått bevisat om femton-sekunders-djupt-tittande-i-ögonen-teorin stämmer, jag väntar med spänning.....

oavsett vilket så är hans
blogg mycket rolig, håll till godo såhär i juletider kära vänner!


Just a fool to believe...

kan jag inte bara få hoppa över hela jävla jul & nyår, orrrkaaaa. jag har inte julfeelings för fem öre i år, jag har egentligen inte cash till julklappar för då kommer jag inte ha råd att leva resten av december & januari. ursäkta så mycket för mina i-landsproblem men allt känns skit just nu. lägger alla mina förhoppningar på festen på nyår haha, men det är ju ett tag kvar

klart som fan också att jag ska bli sjuk NU

tur att anton finns & lyser upp tillvaron lite. "tough shit som dom säger over there" haha

nae om jag skulle ta och gå & spy över min samhällslektion + förhör nu. sen åka hem & lägga mig alternativt tröstäta, bli fet & inte orka röra mig till julshowen ikväll. HURRA!



i'm still not over you...

Minne som en guldfisk..

eftersom jag inte har nån kalender eller almanacka som normala ordningssamma människor, & alltid skaffar en sån i början av varje skolår men det alltid slutar med att jag har tappat bort den & kluddrar ner allting på armarna istället för att komma ihåg, så hade inte jag koll på att vi har nån julträff med jobbet imorgon kväll, med middag på durkslaget & sen gå ut efter det också.

men egentligen, varför skulle jag komma ihåg det? jag kommer aldrig ihåg nåt så det var inget nyhet. & jag är liksom egentligen verkligen inte upplagd för att gå ut, jag är för trött. egentligen. men jaa..


Oh please

usch jag mår inte bra. ont i halsen, öronen, förkyld & så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. kommer inte orka den här dagen, med lång j-vla kulturhistoria lektion & allt, vill bara hem och dra täcker över huvudet & sova bort hela dagen.

fyfan vad jag är positiv och bara sååhääär fylld av energi idag. NOT


"it's nice, can I touch?"

haha Otten i fredags. lyckat att fastna på bild när man försöker toucha halvnaken kille på scen som bruden i rött hår & grön tröja. it's niiice, can I toouuch? haha

otten

Yeeey! not..

här är min lista på vad jag ska göra den här veckan:

måndag: plugga historia + samhäll, leda idrottslektionen
tisdag: körlektion, utvecklingssamtal, sjukgymnast, plugga svenska, sen festa på kvällen
onsdag: förmodligen vara j-ligt sliten, titta på Lucia firande, plugga religion
torsdag: plugga historia, filosofi
fredag: förhoppningsvis ingenting utom att baka pepparkakor, yeeey!

så nu är jag i skolan fast jag börjar tio egentligen.

Otten i fredags var tråkigaste ever. kom hem klockan ett, det var min utekväll det.
upp och jobba på lördag morgon, sen var jag på julbord med S och hans familj hihi. och så Jenna som visade hur svårt hon hade för att få in saker i munnen (duktigt)

och nu ska jag lära mig om inflation. jag kommer inte lära mig nåt.

"okej"

såhär stod det på mitt word dokument jag hade öppnat på en data i bibban nyss, efter att jag hade gått iväg från datan ca 3 sekunder:

"jenny är en beaver in the hood of the matha fucka homie state"

min första tanke: "oookej"
min andra tanke: "uuundrar vem..." jag har mina misstankar.... HOST joakim löfgren HOST