nostalgi

jag har ont i magen och jag är trött.sugen på godis men om jag inte får äta choklad så blir det inget kul med godis heller... mamma städade massa och plockade fram en skitliten overall som jag hade när jag var typ två år. känner mig nostalgisk nu så nu ska jag titta på film från när jag var liten. :)


relax take it eaasyyy

det var svårtatt logga in på bloggen nu jag hade för sm'¨å tangenter. sanna och malin är små ochsöta sanna prata så mycket. mina tuttar flrsöker hoppa ut ur linnet

mika är så snygg och söt och SNYGG snygg jag vill ha honom!borde vara alla killar ideal skär ut dom ur en mall så kan vi få varsin allihopa för han ser så glad ut

image427

PUSSS

vi nöjer oss med ganska enkla saker

 ...hur min och mina snåla, men alltid lika goa, kompisars fredags kvällar brukar se ut!
1. jag & mina kompisar ber någon liten (men dock över 2o år) kille att köpa det absolut billigaste vinet på systemet (vi dricker för att bli fulla, inte för att det är gott)
2.vi lånar kläder av varandra (för att slippa köpa nya lika ofta)
3.vi går till otten innan elva (vem har råd att betala inträde)
4.vi trycker ner våra jackor i väskan som bli överfull (då slipper man betala två garderobs-avgifter)
5.vi smyger med oss egen dricka in (hallå? hur dyrt är det inte att dricka på krogen)
6.vi tjatar på oss gratis korv av dom stackars utlänningarna utanför nattklubben
7.och sist men inte minst låter vi våra kära pojkvänner / kk / one-night-stands betala taxin!

och det här ingen som hör oss klaga, eller hur? sanningen är att vi oftast har riktigt jäkla kul!

stämmer på alla punkter, nu sitter jag och väntar på att Malin och jag ska ta bussen till Sanna och föra där, sen blir det nog Otten ikväll :)

onsdag kl 23.35

imorgon ska jag äta en vanlig frukost igen, havregrynsgröt och russin och banan. och FULLKORNSBRÖD. dom vet nog inte vad fullkorn betyder i turkiet, där är det vitt bröd för hela slanten på mornarna, usch jag gillart inte. sen ska jag ta en lååång skön dusch för det orkar jag inte nu även fast jag skulle vilja. Simon sover väl som en gris redan, han ska ju upp tidigt, det är bara jag som kommer sitta uppe vaken och rastlös ett bra tag till som vanligt...

ska väl ta och krypa ner snart i alla fall och njuta av att sängen är mjuk och skön med fluffiga kuddar och täcken.


desperate

går Desperate housewives i repris nån dag? för i sånna fall är det jag som sitter bänkad vid tvn då, missade ju det igår. eller kan man titta på det nånstans på internet? fan vad efter jag är som inte vet, men jag missar ALDRIG ett avsnitt i vanliga fall. gaah!

image426

finns verkligen ingen bättre serie! love it...

just droppin of money tracks sweetie

imorgon ska jag sova ut, sen ska jag gå på stan. för jag vill shoppa lite och jag har pengar över (man kan ju inte spara dom gud förbjude). lite mysiga höstkläder är väl dags att inhandla. typ nån mysig stickad tröja. jeans, skor..? jag har typ slutat handla kläder. jag känner att jag är värd lite nu... efter allt. sen hoppas jag att Sanna kommer hem till helgen och vill hänga med mig på fredag och gå ut då...?..

han är en ful fisk

jenny säger: gissa vart jag nyss kom hem ifrån?
Tobbe säger:

Nä, det vill jag nog inte utan att bli avundsjuk!

Tobbe säger:

Turkiet?

jenny säger:

aa

Tobbe säger:

Jag visste de, snygging!

jenny säger:

låt inte så anklagande

Tobbe säger:

Ber så mycket om ursäkt!

jenny säger:

hehe, ursäkten godtas

jenny säger:

fast den här gången var jag längre bort på stranden, typ dit vi gick för att hitta sand

jenny säger:

det fanns ingen sand där nu heller

Tobbe säger:

Vi hittade ju en stor hög sand vid tennisbanorna!

jenny säger:

ja.. den fanns kvar i alla fall

jenny säger:

dom har ett gym där också,det missade jag förra gången?

Tobbe säger:

Det missade jag också. Jag var så upptagen med att titta på dig och fundera på hur ont det gjorde i din armhåla.

jenny säger:

i min armhåla?

jenny säger:

vad gjorde jag där?

Tobbe säger:

Turkiets dåliga rakhyvlar..

jenny säger:

aha. jag hade skurit mig

jenny säger:

och så sol och salt på det = skitskönt

Tobbe säger:
Men ska jag bli rörd av att du tänkte på mig?

Hoppas du svarar ja. För jag blev lite rörd.


haha, han är så skön :) han är singel också, och gillar...månskenspromenader? men akta er, han kör med fula trick ibland - allt för att charma damer. bifogar en bild på den unge gossen, klicka upp den flickor så får ni en smygtitt!


det är ett timglas som bara rinner

kom hem från turkiet för ca 4 timmar sen. underbara alanya jag ville inte åka hem. badat i poolen och havet, solat, ätit god mat, sovit ut, åkt på båtuflykt och bara haft det skönt. jag hade velat stanna längre.. nu sitter jag här själv, lyssnar på musik och funderar på om det är skönt eller jobbigt att vara själv. det känns lite småkonstigt faktiskt. kommer kännas skumt att inte bli väckt av turkisk bönesång (ramadan) kl fem på morgonen, pussa på simon o sen försöka somna om varenda dag. nu har jag suttit här i två timmar, gått till kylskåpet precis som vanligt utan att jag ens är hungrig, öppnat kylen och frysen för att kolla vad som finns utan att ta nåt (för att jag är ju inte hungrig) bara för att få ett avbrott i datanördandet. nu kommer allt vara som vanligt, tråkigt i slask och regn och 10 grader igen. usch o fy. jag vill åka tillbaka!!

image420

you said you would take me anywhere i want to

fan vad omständigt det känns att packa. jag ska ha världens apotek med mig känns det som, för en vecka. jag har ont, jag vill sova. jag vill inte flyga, hatar att flyga. tänk om man bara kunde hamna dit man ska ändå utan äckliga flyg.

snart ska jag lägga mig i badet med en massa badskum. nya cosmo har jag också som jag inte hunnit läsa ännu, skönt.

jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd

satt och tänkte på hur det är konstigt hur människor verkligen formar ens liv. alla man känt, umgåtts med, dom man varit kär i, blivit sårad av, dom man sårat.. om man inte hade glidit ifrån vissa, lärt känna vissa.. hur en del kan ha betytt massor en gång förr, eller hur jag iallafall trodde det då men hur jag ändå fattade att dom inte gjorde det. jag träffade en person häromdan, varje gång jag ser den här personen så blir jag lättad över att vi inte känner varandra längre, det var för mycket dåligt inflytande, för mycket sorg och depp och den här personen drog ner mig också. mitt liv kanske hade känts lika depp nu som för tre fyra år sen om jag hade hållt fast vid den personen. jag kanske är hemsk som tänker så, men ändå, man måste ju välja noga vilka man vill ha i sitt liv så att man får det liv man vill ha.. undrar om man klarar sig helt själv egentligen, eftersom man kan släppa taget om dom flesta förr eller senare, när det har gjort ont ett tag? eller så var det helt enkelt inte äkta då.. men det är rätt förundrande ändå hur många man lär känna som man sen inte känner alls längre.. det känns ju hopplöst om man tänker så men det är det ju inte, man har ju blivit den man tack vare det..

älskar 
DEN HÄR, den är fan underbar,  älskar texten, älskar winnerbäck

hata sveriges sjukvård

nu är det igång igen, den här jävla cirkusen, jag har jätteont, det började igår, jag vaknade på natten av värken, jag har haft ont hela morgonen, sovit och vaknat om vartannat. ringt till jobbet och sjukanmält mig, sitter och väntar nu på att vårdcentralen ska ringa tillbaka så att jag får en tid idag, sen vet jag inte vad jag tar mig till om jag bara blir skickad till sjukan igen och får vänta sju timmar på ingenting igen, gå hem utan besked igen..
vad är det här för nåt, vad är det för fel på mig? ska jag äta, ska jag inte äta, vad ska jag äta? imorgon natt åker vi till turkiet, jag måste må bra då annars vet jag inte vad jag ska göra för det är det ända jag har att se fram emot. jag har för ont, jag är trött, mår illa, jag får aldrig något klart besked, hur länge ska jag vänta?

the party is in you

badhusfesten i lördags blev nog den galnaste hittills. det blev sjukt mycket folk eftersom simklubben var där och hade dragit dit halva norrköping. det såg ut som kriget när vi skulle städa. nån hade hällt ut tvål över hela toalettgolvet, jag höll på att slå ihjäl mig, jag har blåmärken på hela mina knän, cafeterian var helt länsad (undrar vem som får stå för det kalaset) jag var bakis hela dagen igår. det var skitkul, helt enkelt. 

hoppas nån har tagit bilder som kan fräscha upp mitt minne lite?


några ljuspunkter.. ändå...

imorgon blir det badhusfest igen :) kul kul. på onsdag åker vi till Turkiet, så underbart snacka om att jag längtar. fredag idag, har varit ledig hela dagen ändå var jag på badhuset i nästan fyra timmar, tränade och solade. är visst rätt fäst vid min arbetsplats ändå. har varit hos mormor och morfar och fikat ett par timmar också. ska äta god mat nu, kycklig och klyftpotatis och sen se nån film eller kanske bio.


remind me again it's worth it all

den här veckan är bara överfull med jobb, typ. men jag tror att det är bra, jag har något att koncentrera mig på då. dessutom har jag tur som har så bra arbetskamrater. hoppas Matilda kommer idag också så vi kan planera våran lilla fest. har kassan idag och jobbar till 21.30 ikväll, det är i såna stunder det känns rätt segt att inte ha någon bil längre. orkar inte sätta mig på en buss och komma hem skitsent.


Ola sa det mest vettiga jag hört till mig igår. det är så sant och jag är så glad att nån ser det som han gör för jag orkar inte höra "men försök var glad nu" och "glöm det där nu" för det är inte så lätt. det måste få ta den tid det tar, jag orkar inte trycka undan det här för jag måste få älta. när tankarna kommer måste det bara bli så.jag är inte den som går ner mig för vad som helst men det här tog hårt på mig.

Made me promise I'd try to find my way back in this life..


ny boxer + mobil

om jag skulle ta på mig en stor varm tröja och gå ut och gå en promenad, sen krypa ner under täcket och titta på tv eller en film. jag fick en ny boxer idag eftersom den gamla slutade fungera. fick den på garantin, så det är ju skönt att nåt är på min sida. måste köpa en ny mobil snart också för mitt abonnemang går ut om en månad. men det finns ju så många att välja på, jag borde nog köpa en med rätt mycket minne så jag slipper släpa på mp3 + mobil överallt som jag gör nu. funderar på nån av dom här, vill iallafall ha någon i färg, lite roligare än svart..

image415        image416


it's what you'll be asking

idag på stan såg jag massa människor med höstjackor och stövlar. det känns så definitivt att sommaren är över och hösten är här nu. jag vet inte om jag ska vara ledsen eller inte. det är mysigt på ett sätt, jag kan handla höstkläder, nya stövlar, jag längtar till julen men samtidigt känns hösten så evighetslång. men snart får jag åka bort från Sverige-vädret, den 19:e närmare bestämt. om 9 dagar.

nu ger jag mig själv fram till helgen, sen måste det vara bättre, jag måste vara mig själv igen. dom på jobbet tycker att jag ska prata med nån om vad som hänt, men vem? "nån proffesionell som jobbar med sånt", jag klarar inte det, jag vill inte prata med någon främling.

en utekväll precis vad jag behövde

var med Malin och åt på Åby krog igår, vi var riktigt vågade och provade en ny pizzasort till skillnad från den vanliga hawaiin som vi äter jämt. jag som har ett ganska litet liv och inte är ute i svängarna sådär jättemycket nuförtin jämfört med vissa andra fick höra lite skvaller samt historien om hur malin fått lite väl mycket innanför västen och hennes mamma fick skicka en taxi som hon kunde åka hem med.

sen kände jag att jag skulle behöva en utekväll för att få glömma bort och saknade Sanna så jag skickade iväg ett sms till henne och skrev tänk om du hade varit hemma och kunnat gå ut med mig ikväll och så ringer mobilen och hon var hemma. hon hade fått för mycket hemlängtan och åkt hem i helgen. så jag åkte hem till henne, vi tittade på matchen, pratade en massa och drack lite cider, vin och likör 43 med mjölk och sen gick vi till cromwell vid halv ett. där hade jag roligare än det brukar vara och träffade många roliga typer både välkända och okända. sen tappade jag balansen och krockade med en stolpe på uteserveringen men det gjorde inte så mycket för jag har redan så många blåmärken. sov till kl ett idag.

det här var precis vad jag behövde efter dom senaste dagarna.

om ingen fanns där och värmde mig i natten

jag vet inte vad jag ska göra hela dagen nu. om jag lägger mig och sover nu blir det tredje dagen i rad som jag sover bort, men jag orkar inget annat, det är skönt att sova men förjävligt att vakna.. jag vet inte vad jag ska göra ikväll, jag klarar inte av att sitta hemma med mina tankar, mitt huvud fungerar inte.. men jag vill inte gå ut såhär heller, det går ju inte.. eller jag vet inte? ska ringa Malin snart så får hon tänka åt mig för jag kan inte..

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu
men jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu

too much to take

jag är trött. jag mår illa. jag känner mig helt tom i kroppen men att äta känns bara värre. jag vill gå på festen ikväll men jag vet inte om jag orkar för jag vet inte om det blir värre. det känns som jag bara sjunker. är typ ledsen och arg uppgiven på samma gång. vet inte om det är bäst att göra nånting, hålla mig sysselsatt eller om jag bara ska lägga mig igen. igår kväll tog evigheter innan jag somnade. det kanske är chocken som släpper men jag förstår inte hur man mår så dåligt psykiskt..

It's all too much to take in, I can't hold on to anything


eldfast och stark, sårbar och öm

lyssnar på winnerbäck och kent för det får mig lugn, i alla fall lugnare. jag minns inte när jag var såhär uppskärrad senast, om jag nu nånsin har varit det. nu har jag börjat få tillbaka känsel i min handled som har varit avdomnad sen igår kväll. det är ju alltid nått..

when everything's made to be broken,
you bleed just to know you're alive...

is it alright?

fyfan vad det här känns skit, jag är helt skakig och huvudet bara dunkar, det gör ont i kroppen både fysiskt och psykiskt.. jag hade svårt att somna, och när jag vaknade kom allt tillbaka som jag hade stängt av när jag sov. jag mår illa, jag vill sova, jag vill slippa tänka på nåt alls.

catch me as I fall, say you're here and it's all over now...

Mary Kay

fan vad jag ser fram emot att jobba till 22 ikväll. inte. det är så segt, man missar hela kvällen och sen är det bara att sova när man kommer hem. som tur är så är det jag, Matilda och sofie ikväll så helt förjävligt kan det ju inte bli. för övrigt hade vi en jättehärlig spakväll igår, med en kvinna från Mary Kay som demonstrerade hur man skulle använda massa produkter för ansiktet och kroppen och så fick vi prova allt. inte för att jag har råd eller lust att typ köpa en body scrub för 380 spänn men det är ju kul att få vara lite lyxig på prov ibland. ;)

i can feel it on my skin

ledig idag, fick sova ut för en gångs skull känns det som. vaknade knappt till liv när simon åkte till jobbet i morse, sen sov jag till halv tio och det var såå jäkla skönt.
så fort min mage har slutat bråka och accepterat min frukost ska jag träna pilates. jag måste känna hur allt känns igen, framförallt är det en övning som jag fortfarande inte behärskar, breathings. tydligen för att jag har för stark muskulatur i övre delen av skulder/axel parti, vilket jag vet, men det går ju knappast att banta ner axel och ryggparti? tror det är min stora problemdel med min kropp, undrar om jag har övertränat där förut för mina axlar + överdel av ryggen vägrar sluta biffa sig.

ikväll ska vi på spakväll med jobbet :)

it's funny cause it ain't going nowhere

jag är sjukt trött, har varit på utbildning hela lördag söndag vilket var jättekul men så måste jag jobba idag med och jag har vart ledig EN dag på över två veckor nu. jag vill bara säga nej men samtidigt är inte det så smart. behöver pengarna för svårare tider typ. men jag känner att muckar nån jävla badhusgäst med mig idag så kommer jag bara ställa mig rakt upponer och böla typ. jag är så trött och har inget tålamod nu. jag måste ha sämsta tålamodet i hela norrköping.

förresten drömde jag en skitäcklig dröm inatt, feeling sick fyfan. orkar inte ens berätta den för då kommer det krypa ännu mer i mig usch usch usch!!