i'm alone now i'm kinda bored now

dags att somna till ett gammalt avsnitt av hemmafruarna snart. inte har jag packat klart allt inte, men hade jag förväntat mig det av mig själv? naaae. imorgon bitti åker vi upp till fjällen över nyår. see you later!

just ja, vill bara hälsa till en viss vän också: inget glas i foten denna nyårsafton, det var väl ingen bra idé va?


jag hatar rea-folk

förresten så hittade jag en slips igår som var svart och smal på J&J, men orkar jag åka in till stan och leta parkeringsplats och slåss bland allt hysteriskt rea-folk för det? speciellt eftersom det är Simon som ska ha den och inte jag... hmm!..det är ju ändå lite roligare att handla till sig själv ;)

Malin och jag gav upp efter 45 min igår för att det var så trångt på stan. folk blir ju som galna..

one day to go

på min att göra-lista idag:
- packa!
- tvätta om nåt behövs (haha säkert att det kommer bli av)
- städa
- handla mat

men först spinning, ska ta mig genom helvetestrafiken in till stan snart. först lämna en vänner-box till Gelix. det vart lite kul förut för hon och Malin har nästan samma telefon nr och jag ringer oftast till Malin så det gjorde jag nu med när jag skulle ringa till Gelix så när malin svarade fattade jag inte varför hon svarade när hon inte bor där och sen fatta jag att jag hade ringt fel så först satt jag tyst och sen bara VAFAN rätt i örat på Malin, där fick hon sig en trevlig överraskning såhär på förmiddan.


En hälsnings-lista såhär på torsdagskvällen är väl alltid trevligt

  1. Hur hälsar du oftast? "He-ej" (det blir liksom aldrig nåt hej-hej av det för jag pratar för fort)
  2. Hur hälsar du mest sällan? "goddag" känns som jag är 50 år för ung för att säga
  3. Finns det någon hälsningsfras du avskyr? "hallåja!" låter lite drygt va?
  4. Har du någon gång hälsat på någon som du inte känner? Jag hälsar på alla som bor där jag bor för det är inte så jättestort här. sen har vi ju den klassiska hälsa-på-fel-person på stan också.. och så självklart krogen eller krog-kön, där ska jag jämt prata med främlingar.
  5. Hur gör du för att komma ihåg vad människor heter efter en första hälsning? Jag är skitdålig på det. det finns flera personer som jag aldrig har memoretat namnet på och nu har det gått för lång tid för att jag ska kunna fråga.. speciellt eftersom dom verkar veta vad jag heter, då blir det ju extra pinsamt.
  6. Brukar du vända huvudet bort för att slippa hälsa på folk som du känner? Om jag verkligen, verkligen vill vara ifred så kanske. eller om det är en person jag önskar att jag aldrig känt överhuvudtaget.
  7. Hälsar du på alla dina ex? Ja det vill jag nog faktiskt säga att jag gör. kanske inte så överglatt men hälsar gör jag nog. sen går jag hem och dunkar huvudet i väggen för att jag en gång var så dum att vara ihop med den grabben.
  8. Hälsar du på alla som du har hånglat med? Nej, det brukar jag försöka undvika.. det blir
  9. Hur svarar du i telefonen? "Välkommen till medley Centralbadet det är Jenny" om jag är på jobbet haha, annars svarar jag nog med mitt namn eller "aa" om jag ser vem som ringer
  10. Hälsar du på alla som finns i din telefonbok? Dom jag träffar hälsar jag på, annars är det ju inte stor idé att ha kvar deras nr..
  11. Finns det människor som du skäms över att hälsa på? Såna jag verkligen gjort bort mig för nån gång är väl ingen höjdare.. typ en kille som jag råkade walka in on på killavdelningen på badhuset för att jag skulle hämta poletter till solariet och så var han helt naken och skämdes som fan och nu känns det lite jobbigt varje gång han kommer och ska träna eftersom jag har sett hans.. ehh.. ja.
  12. Vad tycker du om att hälsa? det känns ganska naturligt..eller?

i need your hands to come and heal me once again so i can fly

igår var inte den mest lyckade utekvällen. eller förfesten var rolig, men köerna var otroliga. vi kom inte ens in på hugos! första utekvällen jag var hemma kl ett tror jag. idag är jag smått bakis, mår som jag förtjänar plus att jag har ont i halsen. simon kommer snart så ska vi äta och se saw 4 tror jag.

jag tänker aldrig på dig... bara ikväll

hör av dig nån gång
vet du inte
att ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta nånting nytt
så många platser lever inte mer
nu går jag bara förbi där jag
försökte få dig att le

jag tänker aldrig på dig
bara ikväll

you want a piece of me

så var den julaftonen över också... synd att man inte har samma pirr i magen nuförtiden som när man var typ 7.. men jag fick många fina julklappar :)

nu ska jag gå ut och gå och förbanna att gymet är stängt på juldan, sen ska jag ta ett varmt bad och framåt fem ska vi till Sanna och dricka vin och sen har jag bara en fråga,

vad är det för åldersgräns på Hugos ikväll?



Britneys Piece of me, jag älskarn!

Hey där

idag ska jag jobba kväll, det blir ju bra med ob men dagen blir så lång.. ska gå ut och gå i morgonkylan nu sen ska jag åka in till jobbet och träna innan jag börjar. igår körde jag spinning med julmusik det var lite mysigt :)

kanske dags för en hemma-fredag nu? blir typ femte fredagen i rad annars, det känns lite överansträngt. faktiskt.

ska Malin ut?

that's the jingle bell rooock

då var även denna helg över. i fredags var vi på förfest hos Peter, kul att återförenas lite med klassen. sen blev det hugos men när vi kom in upptäckte jag att Sanna var borta och musiken var inte precis nåt att hänga i julgranen så simon och jag gick till otten istället och letade efter henne men då hade hon gått så vi tog en tequila och roade oss själva sen en sväng till max. igår var vi lite bakis så vi åt och sov mest.

idag har vi gjort pepparkakshus jag och Simon. mamma fick hjälpa till att göra glasyren men hon blev lika irriterad som varje år för hon är ingen glasyrmamma så hon tycker att våran förra granne skulle bott kvar för hon var värsta bagaren. men det blev fint iallafall med mycket nonstop och en skumtomte i skorstenen.


på onsdag ska vi baka pepparkakor och klä granen :)


image518

alla som inte dansar...

då var det fredag igen. det spritter i dansbenen som man säger (?) ska ringa Sanna sen och se om vi ska ut och synda ikväll eller inte. men jag är förkyld och allmänt hängig så kanske borde ta det lilla lugna istället. egentligen.

ska svälja lite panodil nu, ta en dusch och sen när mamma kommer hem skulle vi åka in till stan. vill klara av lite julklappsinköp.

hmm men vad säger vi... utekväll eller myskväll?


Sunes jul

man kan tro att jag också var ute igår, mår inte alls bra idag det började inatt. känner mig jätteseg, huvudet är tungt och jag mår illa. resten av julklappsköpen får vänta lite till. jag har ju faktiskt typ tio dagar på mig. nackdel dock att då måste man trängas bland allt folk i julrushen i helgen...

blir inget av att jobba kväll idag heller, får typ ägna dagen åt att hasa omkring härhemma i mjukisbyxor, tjock-tjock tröja och tofflor. tittar på Sunes Jul avsnittet Pulkapappa på datan just nu, vill ha dvdn! älskar Håkan-bråkan i julbaket när han har snott degen. "det här kommer Håkan få FAAN för!"

haha varför är julkalendrarna så torra nuförtiden?

sura tomtar does not exist

eftersom jag är lite besatt av att googla allt så googlade jag på sur tomte samt arg tomte nyss. hittade varken eller, bara glada tomtar vilket känns rätt betryggande ändå.

det visste ni inte, att tomten rider på en gris och inte dras av renar.. in your face!

image515


so this is christmas

vädret gör ju att julen känns skapligt långt bort...

man kanske borde julpynta lite mer? för stämingen sådär. jag har en julstjärna i fönstret (inte blomma utan en sån som lyser) en ljusstake, typ tre tomtar. och lite glitter. en del dekorerar ju av glatta livet inför jul. men jag har så mycket ljus och grejer på mitt bord, byrån och i fönstret så det får liksom inte plats så mycket plus att jag vill inte plocka ner alla mina älsklingsljus. tomten får nöja sig med det här, hoppas jag får julklappar ändå.

harder better faster stronger

mina ben känns skakiga sen bodypumpen. gick på stan en sväng förut och har faktiskt HANDLAT TVÅ JULKLAPPAR, det känns som en bra början! efter en runda på stan har jag lagt till ett par saker på min egen allmäna önskelista bland annat vill jag ha nya gymhandskar, behövs verkligen och jag törs knappt tänka på hur ofräscha mina gamla måste vara. och sport bh samt den här boken som jag lyckades hitta på stadium:

image514

Livskraft av Tanja Djelevic. har bara bläddrat i den men den verkar bra.

förresten.. är det bara jag som inte ska ut och festa ikväll?


lite kortfattat

förut tränade jag ett spinningpass sen mage och rygg på gymet. nu äter jag kiwi det är sjukt gott. och så tittar på säsongens sista Desperate förstås. snart kommer Simon hem från sin träning, mitt halsont har äntligen gått över och imorgon ska jag köra bodypump. och klippa mig.

that's all. c'est tout. puss!


i know it's not easy

Ikväll består min playlist av ungefär alla ledsna låtar som finns, ledd av Evanescence- my immortal. den låten har typ direktkontakt med mina tårkanaler, så är det jämt den är så vacker och ledsen.

plus bed of roses och never say goodbye. för att dom är så himla förrförra vintern. och för att dom är så jävla mycket längtan.



jag behöver prata av mig. det var tydligen nån mer som behövde det så nu ska jag ta mig en sen promenad.


ett öde värre än döden

nu är det självdisciplin som gäller... lycka till, mig själv.

so this is what you call life?

puuh, är jag trött eller vad? sitter och väntar nu på att dom sista ska gå hem, skulle haft en uthyrning åt ett killgäng ikväll också men dom kom inte, så får komma hem tidigare än väntat den här lördagskvällen. gud så skönt, ska duscha och krypa ner i sängen med min älskade pojkvän och slötitta på tv och ladda inför morgondan. mys!

ingen bra helg

igår gjorde vi jättegod tacos, tittade på idol finalen, jag som inte ens har följt resten av programmet haha. men jag åkte hem istället för att gå ut för Simon mådde inte bra och var hemma och då kändes det inte riktigt rätt att gå ut och festa. får hoppas att jag får med mig dom andra nästa fredag istället? ;)

nästa helg är jag ledig också så då ska vi nog passa på och göra lite saker som att baka pepparkakor, göra pepparkakshus och kanske gå på bio, nu får jag längta till nästa helg istället.

om en timma ska Simon skjutsa mig till jobbet så jobbar jag & Ola kväll idag. men det blir nog soft, värre imorgon då blir det tio timmars-passet som jag avskyr. usch...

friday night

fredag idag, jag som hade längtat nu känns det mest regnigt, slaskigt och grått. vädret påverkar hela mig. jag och Malin ska snart till Sanna iallafall, handla lite och sen festa med tacos & vin ikväll. mysigt. förmodligen kommer det sluta med att vi hamnar på Otten eller palace framåt midnatt :)

Hugos är ju också ett alternativ men varför har dom så dålig musik där? senaste gången körde dom typ konstant nån Green day-aktig musik, det är ju bra men inte direkt nån partymusik.. dåligt!

I'm just a teenage dirtbag, baby

skön morgon, skjutsade päronen till jobbet så jag kunde ta deras bil.

så hittills har jag hunnit med allt det här:
åka till stan, åka hem, äta frukost, titta på två avsnitt av Desperate (men nu är det dags att börja hålla på sig lite annars blir det för hemskt när sista dvd:n är slut) släppa in en kille som skulle kolla nåt i vardagsrummet, på köpet fick man känna sig sådär lite halvbesvärad av att en främling drar omkring saker i huset när man sitter i sängen i pyjamasbyxor och tittar på tv. menmen, such is life my friends. snart ska jag in till stan, måste hinna till banken innan jag börjar jobba. kvällspass idag, 13.30-21.30 men det gör inte så mycket, det är ju ändå bara torsdag och Simon tränar ändå sent idag.

in sickness and in health

mest in sickness just nu. hoppas inte jag mår sämre imorgon för jag vågar inte ringa till jobbet och sjukanmäla mig, för då blir kassan typ helt tom, det blir mitt fel och alla kommer blacklista mig så jag aldrig får jobba mer i mitt liv. eller kanske inte men ändå, jag gillar inte att ställa till det..

mitt huvud dunkar.

väntar på Simon, sen äta och kolla på nån film, alternativt Vänner. ganska ironiskt vad lite vi har att sysselsätta oss med på kvällarna. vi är ju inte direkt kreativa får jag erkänna.


remember the feelings

hmm idag är enda dagen jag är ledig, självklart mår jag dåligt då, varför känner man sig alltid krasslig när man är ledig? om jag orkar och känner mig bättre om ett par timmar ska jag åka och gå en sväng på stan med Sanna, men just nu känner jag mig inte för pigg. vill bara träna, men kanske inte är så smart.


hoppas for god's sake att jag är bra tills på fredag. Malin du FÅR slå mig annars


jag vill tillbaka!

If I never feel you in my arms again
If I never feel your tender kiss again
If I never hear I love you now and then
if I never make love to you once again
then I promise you, I promise you
that I shall never breathe again


image512

bring us back

jag vill åka tillbaka till Alanya och bli solbränd igen!
snart åker mormor&morfar dit igen, gud så avundsjuk jag blir..

78776-505

image507


just another tuesday

mår inte bra alls, typiskt att man ska gå och bli dålig så fort man har planerat in massa man ska göra. ingen träning blev det heller, huvudet känns helt tungt, ont i halsen och allmänt hängig. fy bubblan.. jobbade på idag trots det, äntligen hemma nu och ska bara bädda ner mig och vänta på att världens bästa serie börjar kl 21.00..

idag kläckte Matilda idén om en juldagsfest, gud så kul det skulle vara.. det skulle man ju kunna spinna vidare på. fast först kanske man skulle spinna lite idéer om vad man ska köpa till alla i julklapp?

monday morning

sitter här på jobbet och har lunch nu, den här morgonen blev verkligen beyond stressig. skulle börjat halv nio, kommer åtta och tänker att då hinner jag ta det lugnt och göra mig i ordning innan, möts av Rosa som sitter med kassatelefonen som ringer konstant och det finns ingen i kassan för det hade blivit nån miss. hon hade fått släppa in kunder gratis i en timme så det vart bara för mig osminkad i Simons hulticbrallor att slänga i en kassa och sätta igång. fast jag jobbar hellre kassan än simhallen så jag ska inte klaga.

läkartid halv tre för att prata om min mage, sen ska jag träna sen hem. längtar efter fredag, jag har visst blivit en sucker på att festa igen.

julmarknad

idag har jag vart på julmarknad på löfsta slott. äntligen fick man lite julkänslor, det var mysigt och jag köpte knäck, det är sjukt gott måste baka/bygga/göra det i år.

image503

please don't stop the music

igår skulle jag som sagt inte gå ut, men det höll sig visst inte.. hade kvällen i kassan igår och blev sugen på att gå ut för Matilda hade tjatat på mig ända tills hon slutat jobba vid sju, Sanna skulle också ut och när jag hade slagit ut & bankat stod jag och lyssnade på musik bakom kassan och smådansade för mig själv. sen kom Simon och hämtade mig och i bilen hem bestämde vi oss för att vi skulle gå ut. kom hem halv tio och typ panik-duschade och fixade iordning oss och åkte in till stan. det blev Otten för tredje fredagen i rad (jag har visst blivit en otten-suckie) det var riktigt kul träffade massa roligt folk sen tog vi taxi hem och idag känner jag mig bakis för första gången på länge, har mått bra dagen efter senaste gångerna.

nu ska jag försöka kurera mig lite, sen kommer halva Simons släkt och ska fira honom och så ska vi äta mat.

kom på en till sak, varför är grillad korv med bröd alltid så gott när man har varit på krogen? jag brukar ju inte direkt få världens sug efter det annars men då får man ju det. wierd