äääntligen off!

idag har det varit rent hysteriskt mycket folk, kö hela tiden, jag har jätteont i magen och har knappt fått en lugn stund på hela dagen. snart hämtar Simon mig och då får jag äntligen åka hem, grilla, dricka nått kallt och bara ta det lugnt hela kvällen. jobbar morgon imorrn, så himla skönt för då har jag iallafall eftermiddag + kväll off...

undrar om det är nåt bra på tv ikväll som man kan sova till? igår skulle vi se film men det slutade med att vi somnade i soffan och fick gå och lägga oss istället. så är det när man lever ett hårt liv haha :) tjing

don't stop now

jag är helt slut! har fått alldeles för mycket sol dom senaste dagarna av att jobba på utebadet i solen. man känner i huvudet att man blir helt dizzy och varm hela tiden fast man dricker och dricker. har varit på ett styrkepass nu + cyklat långt i värmen så jag är rätt trött, ska hoppa in i en dusch och sen se vad fredagskvällen bjuder på, förmodligen inte så mycket eftersom jag jobbar i helgen också.

sen sov jag apdåligt inatt, kunde inte somna och sen precis när jag lyckats somna började massa studenter skrika utanför. studenveckan är skitkul men när man ska upp halv 6 och jobba vill man bara öppna fönstret, kasta sopor och typ skrika att dom säkert ändå inte har några avgångsbetyg... men sån är ju inte jag så jag bara la kudden över huvudet och försökte tvinga mig att somna och få fyra timmars sömn istället och typ vakna pigg glad och arbetssugen. hah!

SATC

förresten jag kom på det är ju sex and the city ikväll! nu blev jag glad :)

du är vad du äter

slog på tvn i brist på annat och såg att bästa Du är vad du äter gick idag. går det på olika dagar och tider eller? tycker jag ser på det olika dagar jämt. Anna Skipper är fan min idol, hon är så skön och fresh! sen blir man ju mörkrädd för hur folk lever, som hon det handlade om idag vägde 81 kilo och åt ett kilo smält ost i veckan!? hon hade gått ner 10 kilo sen men mätte ändå 85 cm runt midjan och farlig fetma på kvinnor är väl 80 kring midjan? klart man ska unna sig men inte hela tiden? jag äter godis på helgen och så men jag tränar 5 dagar i veckan och äter inte en massa ost, vitt bröd/pasta och sockrad yoghurt varenda dag. och jag är ändå inte skitsmal, jag är normal. hur tänker folk, det är ju helt oundvikligt att bli sådär stor om man äter så dåligt och inte rör på sig. nej fyfan det är verkligen min skräck, tänk att inte orka träna ett skitkul studsigt aerobicpass för att man är för tung för sig själv. förutom övervikten så måste man väl må så himla dåligt i övrigt med, man får ju inte i sig några vitaminer och näring? nej, tänk er för säger jag..

inte enklare än så

idag är jag hemma, det behövs verkligen för jag har fortfarande huvudvärk hela tiden som bara dunkar i huvudet så fort jag försöker koncentrera mig på nåt. har legat ute i solen, lyssnat på musik och halvsovit ett tag. skulle vilja att simon kunde vara hemma med mig för det känns som vi aldrig hinner göra nåt ordenligt eftersom våra dagar och tider är så olika. men så är det...

får nog bli en festfri helg nu den som kommer, annars kommer jag inte orka. eller jo kanske om det är nån som har typ såna där små piller som gör en glad för det känns nästan lite lockande nu, vart ska man få energin ifrån annars? typ litervis med kaffe och vitaminpiller?

image758

dumdididumdidididumdum

nu har jag haft jordens jäkla huvudvärk i två dagar, fattar inte vad det är. känner mig helt slut, idag på jobbet kände jag att jag skulle kunna sätta mig i ett hörn och bara somna så huvudvärken skulle försvinna.. det var inte kul att träna heller för att jag är så trött men jag körde igenom hela passet ändå.

nu har vi nyss varit ute och ätit för att fira sis och snart ska jag hem till simon, titta på desperate housewives och bara SOVA!!

aaahhhh

förresten.. varför i helvete ringer man till folk kl 3 en söndag natt för? okej om man har en viktig anledning eller om det hänt nåt men fan inte annars för det första så är inte söndag natt en natt när man är vaken ute och festar direkt, för det andra ska normalt folk upp och jobba på måndan och för det tredje blir man skiträdd när mobilen sätter igång mitt i natten, jag blir galen av sånt, var nära att kasta mobilen i väggen. alltså: SLUTA RING MITT I NATTEN!!

ännu en ny vecka

vad fort tiden går när man inte stannar upp och tänker efter.. jobb idag 10 - 18, börja med att högtrycka i två timmar. och 90 min spinning direkt efter jobbet.

ska testa att byta ut min frukost denna veckan, jag äter alltid havregrynsgröt med linfrön, äpple och kanel. men äpple är ju inte bra för mig har jag märkt och nu ska jag prova låta bli gröten också. börjat idag, ska köra så tills söndag och se vad som händer. ska snart sätta mig på cykeln och cykla in till jobbet.

vill bara skänka en tanke till Matilda och Ida som snart börjar sin studentvecka. kör hårt & kom INTE till jobbet förrän om en vecka när ni nyktrat till är ni snälla!




image755

söndag = jobb

lika lungt på jobbet idag, sitter med Matilda i kassan idag. är förvånansvärt pigg med tanke på gårdagens intag av vin. har hällt i mig alldeles för mycket kaffe här idag också, kommer väl få koffein-avtändning sen, haha så tröttheten kanske kommer då. men S och jag var ändå hemma från krogen vid två, duschade och la oss sen och sov i en 90-säng med ETT täcke. så himla trångt hur kunde vi sova så förr? vi låg ju i 90-säng i ett år, fattar inte hur vi fick plats med tanke på hur mycket plats jag tar om nätterna. men ganska mysigt ändå..

mors dag idag, grattis mamma:)


look look look how she moves that....

sitter hos min Sannapanna nu och dricker vin med frusna hallon ni. det är inte helt fel! nu satte hon på riktig party musik för min skull också, basshunter på hgösta volym. vi har dansat och sjungit med till Hero, tycker fortfarande chalotte perelli ska ta hem skiten. sen ska vi till otten ller hugo. jag ska jobba imrogon men morgondagen är avlägsen än så länge! jaja det var allt ha en mysig kväll för det ska vi!

puss chicas!

saturdaaays fun

sitter och har lunch nu, bra att jobba lördag när det är såhär dött på folk. det är iofs tur för vi har typ bara 50-öringar och enkronor i växelkassan och det är sådär lagom pinsamt att säga till kunderna att nej jag kan inte ta din hundralapp kan du gå och växla nån annanstans eller betala med kort? jag vill typ sjunka genom marken varenda gång jag får en sur blick till svar.

jobbar med Ida och vi roar oss med att prata och sortera lite i kassan. ikväll är det ju Eurovision som gäller och jag är såå laddad. ska ringa till Sanna snart och höra vad planerna för kvällen är :)

det är nåt speciellt med fredagar

solen är framme idag ju. ska äta frukost, sen tror jag nog jag ska cykla till stan, träna, cykla hem och sen har jag fortfarande hela dagen på mig att ligga i solen, lyssna på braiga låtar på min mp3 och längta efter simon tills jag får träffa honom ikväll.

love love love!

heroes can live on their own but heroes never die alone

idag är jag glad for two reasons, dels för att jag är ledig idag och för att Charlottan tog sig vidare i kvalet till eurovision igår. så nu finns det anledning för mig att titta på lördag utan att klassas som schlager-tönt som tittar utan att sverige deltar. YESSS!!


Platoniskt eller?

jag tänker typ jämt att, jo men vi kan vara vänner för det vore synd annars eftersom vi alltid haft så roligt när vi ses, det är få killar som är så galet roliga att hänga med och när vi träffas ute har vi kul, men det går ju inte när nån är på det där sättet, det måste ju finnas gränser. det finns gränser för allt. det är så enkelt att dagisbarn fattar. nu går det inte att lita på att något är oskyldigt.

vissa personer blir man inte klok på & det är ju synd att du är en av dom.

nu ska jag sätta mig ute i solen en stund med en bok :)

men ge mig sommar då!

idag är jag ledig, hoppas att solen kan hålla i sig, jag vill ju ha sommarväder.
mamma & dom ska kolla på en lägenhet idag, kanske ska följa med och titta.
ska klippa mig idag också, men jag har inte bestämt hur kort.

längtar efter landet, sol, bad, glass, myggbett, solnedgång, grillning, sitta ute o förfesta, att Sannas pool ska bli klar, sommarkvällar när det är varmt när man går hem från krogen, sitta och fnissa, skvallra och sjunga med till gyllene tider. snart!

image753


i'm lovin' it

Kat Deluna feat Busta rhymes - Run the show, såååhäär bra!
den går på repeat i min playlist just nu.


I say no-oh-oh
you wanna take it slow-oh-oh
catch up well now let's go-oh-oh
together we run the show-oh-oh


skäms på mig

idag försov jag mig lite. eller jag har ingen tid att passa förrän kl 16 men jag känner mig så lat när jag sover för länge... mitt enda undantag är om jag har varit ute kvällen innan, då är det liksom acceptabelt. precis som att det är acceptabelt att äta mitt i natten då också.

jag ska jobba både nu i helgen + nästa och jag jobbade helgen som var.
hejdå socialt liv, hej pengar.

nu ska jag äta lite frukost, plocka ihop tränings + jobbgrejer och välkomna dagen med ett leende.

you know, pick it up!

det var riktigt skönt att slippa gå upp halv 6 idag. har precis tagit en kopp kaffe och spillt lite på simons byxor men dom är svarta så det gör nog inget. eller så säger jag inget. det behövs ju egentligen inte för han vet ju hur jag är..


måste träna innan jag börjar idag men det är inga lunchpass på tisdagar så får bli gymet, ska jobba kväll i kassan. skönt att sommarschemat har börjat för nu slutar man en timma tidigare och då är man liksom duschad och klar kl 9 och då har man ju fortfarande hela kvällen på sig att göra saker. sen är det ju så himla skönt att jobba i simhallen på sommaren när utebadet är öppet. tusen gånger roligare att jobba där då. juste dom listade dom skönaste sommarjobben på east fm och badvakt kom på andra plats så där har jag ju haft tur. på förstaplats kom artist o det är ju ganska kört för mig för jag har inga talanger så jag har ju fixat det rätt bra ändå.

förresten på lördag är det ju Eurovision tjejer!


ny vecka, nya tag

seriöst jag är så trött att änglarna i himlen gråter för min skull. jobbar morgon idag. jobbat hela helgen. det hindrade ju dock inte mig från att gå ut och festa i lördags. först förfest med tjejerna på jobbet + några till tjejer, sen mötte Sanna & jag upp Jockis och dom andra killarna på teaterbaren, sen vidare till otten och hugo.

alltså på Hugo trodde jag verkligen mitt huvud skulle sprängas. fy fan vilken musik det var, jag fattar inte att folk tycker sån musik är partymusik? gör dom det eller? jag är liksom ändå nåt utav en allätare vad gäller musik och jag kan festa till det mesta om man säger så men vad är grejen med den där musiken? typ deppig rock i två timmar, tycker folk att den är BRA? man ska väl bli GLAD av att gå ut på krogen, där fick man ju bara lust att måla ögonen svarta och sätta sig i ett hörn och grina över livet typ. släng på lite I'm so exited, girls just wanna have fun eller nån annan skön klassiker istället liksom! till slut pallade vi inte emo musiken och sprang lite mellan otten och hugo. söndagen gick på ren vilja men such is life.

kram kram!

i'm so very hot that when i rob your mansion, you ain't call the cops you call the firestation

den här dagen har varit evighetslång typ. jag har flängt fram och tillbaka hela tiden på jobbet. orkar inte ens tycka att det är skönt med fredag, ska upp och jobba imorgon. men sen blir det nog en kväll med Sanna och ett par glas vin hoppas jag, Jockis & dom skulle tydligen till teaterbaren och det låter ju också lite kul!

jag har världens apjobbiga värk typ som kramp i hela jävla ansiktet och ont i huvet, fattar inte varför men det får bli lungt ikväll. slänger in ett par bilder från valborg, haha vad är dealen med mitt colgate-smile här??

image745

image746

puss babes

torsdag.

tidiga mornar is not my thing. usch så trött jag är idag.
ska dricka upp mitt kaffe med Ida och piggna till.
jobba till två. sen träning. sen hem och ha en lugn kväll, ta ett bad, se på film.

Malin - ring sen & säg hur det gick!

dagen D

jag har fjärilar i magen, och det är INTE på ett bra sätt. får bara försöka göra ett bra intryck sen släppa tanken på det. ska till Ikea idag sen med mormor & så morfar i släptåg. då kan jag börja titta på inredning och drömma mig bort lite fast det är ju dumt att börja shoppa inredningsprylar maniskt innan man har sett vad som passar i lägenheten. kanske också skulle köpa det viktigaste först, typ soffa, bord och som simon tyckte, kaffekokare. (fan heter det? bryggare eller kokare??) men det är fasen så mycket roligare att titta på fina muggar, handdukar, tavlor och sånt.

dags för frukost. hade tänkt gå en morgonrunda innan men jag är så hypad idag så jag blir nog bara stressad av det. CHILLA!

kärlek på papper

underskrivet och klart.
den 1 juli blir vi sambos :) hihi.

image741
love you!


konichiwa bitches

har typ inte rört mig ur fläcken på hela dagen. ont i magen, väntar på att Simon ska ringa så jag vet när han hämtar mig. ska skriva lista inför imorgon sen så jag är någorlunda förberedd. har lyssnat på massa braiga låtar hela förmiddagen, älskar Robyn - konichiwa bitches.


My flava is so sweet
you'll be zoom, zoom, zoom
Don't even get me started
on my bada-boom-boom
One left, one right, thats
how I organize 'em
You know I fill my cups no
need to supersize'em


älska sommaren

tidigt i morse typ vid 6-tiden var det ju apdåligt väder, molnigt OCH duggregn. men nu börjar solen titta fram, äntligen för mitt humör var inte på topp i morse. egentligen rätt illa att man blir bortskämd med massa sol och varmt så tidigt som i maj för då räknar man med att det ska vara så hela tiden. fick rätt mycket färg när vi var på landet så kanske borde hålla mig undan solen lite idag men det är ju så härligt.

snoozade i typ en timma för att jag bara inte orkade gå upp. borde ta vara på min lediga dag men så jäkla ont i magen + svag så jag funderar på att bara strunta i det och ligga hemma med min bok istället tills S kommer hem och träna ikväll istället. men först har vi ju en viktig sak att göra, lite pirr i magen på det. :)


dags för lite lugnande kanske?

jag är så sjukt nervös inför intervjun på tisdag, tänk om jag liksom går in där, sätter mig och bara säger helt fel saker och märker direkt att jag har gjort ett skitdåligt intryck. får inte vara så negativ, men vadå man måste ju vara realist? eller?

söndagkväll

lördag - söndag har tillbringats på landet.
superfint väder, inte ett moln på himlen och klädseln har varit bikini, inte helt fel?
årets första dopp har vi faktiskt tagit också. kallt men uppfriskande.
ibland tänker jag att jag skulle vilja bo på landet när jag blir vuxen och har man & barn. tänk liksom en liten idyll typ en stuga, en brygga, en sjö. liksom livet på en pinne.
men det skulle ju aldrig gå, förutom att jag skulle bli rastlös och klättra på väggarna om jag bodde för långt ifrån gymet så skulle ju mina framtida barn avsky mig pga. isolering och dåliga bussförbindelser.
men ändå, tänk typ Skärgårdsdoktorn - asmysigt ju.


image711 

  
image716

får se vad kvällen har att bjuda på, ska i alla fall hoppa in i en dusch nu. hoppas det blir lika härligt väder imorgon!


såna här dagar känns det bra att vara ledig

vaknar av att nån går omkring i huset, visste inte att sis var hemma och blev typ livrädd. vågade inte gå upp ur sängen först ifall det skulle vara någon tjuv eller nåt.

precis druckit en kopp kaffe.
ska gå en morgonpromenad innan frukost.
kanske äta ute, läsa i min skitbra bok.
pumpa cykeln, cykla till stan, träna ett pass, cykla hem.
hoppas på att det fortfarande är sol.


du är liv, du är dom långa milen mot berlin

jaha så är det kassamöte idag som jag såklart hade förträngt. vilket innebär att jag måste gå på det. träna innan eller efter. hade bokat spinning men det körde jag igår kväll så då går väl mina ben en plågsam död till mötes. men är lite sugen på att prova Bodybalance.

måste fixa ihop nåt att ha med mig till lunch också.
alternativen är typ:
1. makrill
2. sallad
3. makrill + sallad

undrar vad jag kan hitta på för spännande med dom ingredienserna...


lite sol skulle inte skada

tiden går fort idag. dags att göra iorning mig, åka in till stan och träffa Malin.
tänk om det ville bli lite sol så kan man sitta ute nånstans...
ska i alla fall leta efter en bikini, ett par nya skor, eller två.
sen spinning ikväll.


och så förstås DH.
jag sitter som på nålar redan inför kvällens avsnitt,
all drama i mitt liv får jag från den här serien haha.


image706


sommarlängtan

gud vad jag längtar till sommaren!

förhoppningsvis kommer vi vara på landet så mycket som möjligt.

bara ligga på bryggan och halvsova i solen. gå till campingen och äta glass.
ta ett kvällsdopp innan man lägger sig, krypa ner under täcket & se på film på kvällen.


bara få vara.

image704


 


















var är du solen?

varför är det jämt så att jag vaknar tidigt och då är det sol ute, då går jag upp bara för det. hinner bara äta frukost så är solen i moln. är det typ ödesbestämt eller?

it's been a while

idag jobbar jag inte, men jag har lite såna där formella, halvtrista måste-samtal att ringa.
sen skulle jag vilja åka till stan och shoppa men jag måste ju börja hålla i pengarna snart, fast jag fick en tanke - jag kan ju shoppa loss nu så att det inte får plats mer i garderoben och sen liksom ingen shopping från och med juni typ. frågan är om det funkar, finns ju alltid nåt man vill ha dessvärre.

jag skulle behöva:
- leggins
- skor (förlåt mamma men det finns ju så några kvar efter rensningen)
- stor vit typ jättetunn bomullsklänning till turkiet
- underkläder

ingen som är ledig och vill gå på stan med mig? ingen?

vi håller för hårt, men den här drömmen är vår

jag känner mig så jävla låg idag.
jag hade ingen lust att bli såhär.
fan kan inte allt bara bli som jag vill & tänkt nu på direkten?

HATAR att känna mig mindervärdig & det gör jag just nu.
hatar att bli tvivlad på, varför skulle jag klara mindre än någon annan i min situation?

visst bor det ett skrik
      någonstans
 i ditt lugna, tysta liv
   en vild fantasi som
dränks i lådvinsnostalgi


 


under my umbrella

idag ser det ju ut att bli fint väder, sol redan.
Simon ligger fortfarande och sover.
jag har druckit te och väntar på att han ska vakna så vi kan äta frukost.
sen får vi se vad dagen har att bjuda på, ska träna sen i alla fall.

så var vi och tittade på en till lägenhet igår på Öster,
så nu sitter vi nog mest i inrednings- och ekonomitankar tror jag.
tål ju att tänkas på såna här saker.


Valborgsbilder

här kommer lite pics från vårt lilla Valborgsfirande.
mysig kväll med lite blandad underhållning av oss själva med musik, sång,
misslyckat kortspel som slutade i jag-har-aldrig och lite skvaller och hemligheter.
sen vidare till Palace där dom bara hade öppet ett dansgolv, inte ens livebaren,
jäkligt dumt eftersom det blev kö ut till gatan hela kvällen bara för det.

men kul var det :)