SEX EGENHETER HOS MIG

Har tydligen blivit utmanad att lista sex egenheter hos mig själv. så här kommer några saker som jag antar är lite udda:

1. jag mår illa när jag åker bil eller buss utan musik på. har ingen aning varför, om jag sitter i bilen och har musik på så är allt bra men stänger nån av musiken så blir jag åksjuk och så är hela dagen förstörd.

2. okej, med risk för att verka galen: jag måste alltid kolla under sängen, under soffan och i garderoben innan jag ska sova. jag vet inte varför men det är nån fixering jag har haft i typ tio år eller nåt. och om jag sitter vid datan i pappas arbetsrum så känns det alltid som om nån står bakom dörren och tittar på mig, speciellt om det är mörkt.

3. när jag gick i typ tvåan så var jag jättekär i Aaron Carter och tyckte han var skitcool med sina röda hängselbyxor och smått tjejiga frisyr. (vad tänkte jag med egentligen?) jag ville skriva brev till honom och fråga chans på honom men sen hade jag ju inte hans adress plus att jag inte var nån fena på engelska på den tiden.

4. jag känner mig iakttagen. jämt när jag sitter vid datan så måste jag vända webcamen ifrån mig för att inte riskera att nån kollar på mig på nåt mysko sätt.sen kommer min syster och sätter sig vid datan och vänder tillbaka camen igen, sen vänder jag bort den och så håller vi på sådär. man kan alltid se vem som suttit där senast..

5. när jag var liten och lekte med två kompisar och vi skulle titta på tv så satt det en porrfilm som väl var föräldrarnas i deras video, vi trodde det var en vanlig film och tryckte på play och sen fattade inte jag vad dom gjorde på tvn, det verkade jättekonstigt tyckte jag typ sju år gammal, att det låg två nakna tjejer i en skog och sen kom det två nakna killar också haha

6. när jag gick i typ fyran så snattade alla coola i affären mittemot skolan. jag vågade aldrig göra det för jag tyckte gubben i affären var snäll så när det blev min tur att bli uttjatad på att snatta ett tuggummi eller vad det var så vågade jag aldrig det för jag fick så dåligt samvete så jag betalade för det där tuggummit istället, jag var typ den enda som betalade där

MONEY MAKES HAPPY

jag har köpt en ny väska. made me happy. yeey. jag behöver en vårjacka också eftersom jag råkade glömma min på sista bussen efter en svärtingefest i somras. jag hade så jävla bråttom av. det var inte sådär jättelysande eftersom jag måste köpa en ny nu o slänga pengar på det när jag hade en jacka som jag tyckte om.. suck!

sugen på ett par vårskor också. typ i stil med ett par söta vita som sprack i Paris i somras. får titta vad jag hittar imorgon, lönen är ju inte slut än hihi hoho.

I CAN'T PRETEND

jag vill vara bättre än jag.. vill inte vara mig..
jag duger inte jag kommer aldrig vara tillräckligt bra..

i think you can do much better than me..


FIKAPAUS GRABBAR!

vissa på den här skolan tar fan priset alltså. gick på andra våningen nyss och hittar en lång sladd som ringlar sig från ett uttag o ovanpå skåpen. denna sladd leder till en kaffekokare som står uppe på ett skåp. där står det då två killar och kokar kaffe vid sitt skåp o har en burk med kakor och allt där också. värsta fikastunden. JAG MENAR KOKA KAFFE PÅ SKÅPET, hur fan kan man få för sig att göra det?

världen är full av knepiga människor, ren otur att hälften av dom går på skolan. o då menar jag inte ens akvarieteamet, dom är fan sköna.

nu ska jag gå förbi där igen o om dom är kvar ska jag sno en kaka.

DAGENS JÄVLA RIS!

om jag skulle ge ris och ros till några så skulle dagens ris iallafall gå till norrköpings ungomsmottagning. det är fanimej otroligt hur dom kan klara av att inte svara i telefon nån endaste gång när dom har telefontid. när jag sen sitter där med en unge på halsen pga inga p-piller ska jag blame it on you.

jag har ringt tre ggr idag. två gånger på telefontiden - inget svar. sen kom jag till en psykolog som sa att han inte kunde hjälpa mig. då blev jag sur och sa att jag har försökt ringa på den riktiga telefontiden och då sa han bara tack hej och la på i örat på mig.

dagens ris till ungdomsmottagningen. dags för seg lektion nu.

FLAX

blä. jag saknar malin. :(

och jag saknar att ha TID! jag har fullproppat denna veckan och jag har inte ens orkat börja med hälften ännu ens. jag måste börja ta tag i saker.. jag är så förbannat ineffektiv.

jag måste bara orka.. jag är så jävla spänd, nervös, uppstressad nu också. fan låt det vara dags nu och gör så jag klarart också så ska ja alltid tro på dig gud. tack

Spring i benen

plötsligt fick jag såhär vahettere... spring i benen. jag vill gå ut och springa bara för vädret är så härligt. måste ta mig in till friskis sen till kvällen också o köra skivstångspass. kommer ihåg i somras då cyklade jag alltid in till friskis o hem. skulle jag vilja göra idag men det är säkert skitkallt ikväll då när jag ska cykla hem. får inte banga att åka in till passet nu bara för att det känns så krångligt att åka buss när man har vant sig av med det.. MÅSTE TRÄNA!

VÅRKÄNSLOR

Som alla andra måste jag tjata, guud så skönt att det äntligen börjar bli vår! om det bara ville hålla i sig nu också.. skulle verkligen hjälpa mig igenom den kommande veckan..

stockholm i fredags det var rätt kul. speciellt när man går på stan med Elin lokalsinnet själv som hittade tillbaka till en affär vi vart i en gång för två år sen och fortfarande kom hon ihåg var den låg o hittade direkt. jag som inte ens lyckas hitta till skärblacka i bil när jag redan åkt dit en gång samma dag. håhåjaja..


THEY'RE BUILDING WALLS AROUND US NOW

jag är aptrött och känner mig bakfull fast jag inte ens var ute igår. somnade rätt tidigt, fast å andra sidan gick vi upp tidigt också. jobbet var också skitsegt idag, det var bara allmänt kaos o både Rina o jag var på gränsen till hysteri till slut o jag tänkte bara hjälp vad gör jag om jag får ett utbrott vad gör jag om jag bara typ börjar skrika eller nåt för att jag blev så trött. huu. vart ute och kört bil i ca tre timmar idag också det gjorde mig bara ännu mer trött..

jag behöver en kram. men får vänta ett par timmar tills älskling kommer hem.
vill sova lite men risken finns ju att jag inte orkar gå upp sen då o sover bort en hel lördagkväll, det vore ju not so good. ska nog unna mig en hårinpackning o ansiktsmask o lite film. krypa ner i sängen. mmm...

"HER FRONT GARDEN MUST BE PERFECT...

...and everything in it"

jag älskar desperate housewives!

varför är avsnitten så korta för?

GRADUATION

sitter och lyssnar på Vitamin C - friends forever. egentligen asså, fyfan vad man kommer sakna klassen sen, nåt annat är ju inte möjligt.. man träffas hela tiden och har både kul och mindre kul men sen kommer alla ta vägen åt olika håll o jag undrar hur många man kommer hålla kvar kontakten med, mer än bara ytligt.. känns so sad när man tänker på det.. det kommer bli sjukt tomt!

I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track


As we go on, we'll remember
All the times we had together
And as our lives change, come whatever
We will still be friends forever


image295

SEVEN DAYS A WEEK EVERY MINUTE OF THE DAY WOOHOO

fan jag orkar inget. känns som jag har för mycket att göra för att ens orka göra nåt. jag orkar inte jobba alla gånger för då hinner jag inte med nåt annat men det känns som jag inte kan säga ifrån när dom ringer för då kanske dom inte ringer nästa gång.. och det är ju pengar. får väl fokusera på det.

men det skulle bara vara så skönt att åka hem direkt efter skolan nån dag och bara göra ingenting hela dan..

skolan är minst ork av allt.. ingen motivation för nånting..


DESPERATE IKVÄLL!

idag har jag bara pluggat och jobbat lite. nu väntar resten av religionsarbetet på att bli helt färdigt, mitt rum på att bli städat, min kropp på att få duscha av sig och hela jag på att klockan ska bli nio, veckans höjdpunkt DESPERATE HOUSEWIVES!
mannen bakom den serien är ett geni, i love it!

THEY LIKE THE WAY WE DANCE

igår på palace var lätt över förväntningarna, jag har aldrig haft kul där förut men igår var det fan skoj. maten var okej, fullast var markus som var så full att han fullkomligt kastade sig över mig när jag kom haha. massa dans blev det också, vad vi styrde med på dansgolvet ett tag vet jag inte riktigt men kul var det iaf. roligt att festa med några av dom man kanske mest hälsar lite snabbt på ute annars. chris och beau kom efter ett tag också, chris you're wild haha

fick dock nog av kvällen när jag fick en stalker på halsen på dansgolvet, största slackern inte en aning vad han trodde han höll på med, då tappade jag partyhumöret lite. simon och jag åkte hem rätt tidigt, kände att det räckte för mig hade trots allt var där sen nio, vid två var vi nog hemma, åt några mackor & myste lite innan vi deckade.

jobbat idag. nu ska jag hoppa in i duschen och ta en snabbdusch sen kommer S och hämtar mig. är sådär dagen-efter-seg idag, har inte lust att göra nånting direkt egentligen o jag sov skitdåligt inatt. probably because of the wine.


I TRY TO BE LIKE GRACE KELLY

image292

image293

image294


ÖÖÖVER LAND OCH HAAV

ett tecken på att jag är uppspeedad just nu, jag lyssnar på schlager musik som jag hatar bara för att det var det jag såg först på datan o satte på. den här låten är fan inte bra..

nu kom jag på att första lektionen imorgon är naturkunskap. inte nog alltså med att jag måste åka in till skolan en o en halv timma innan jag börjar, när jag väl börjar ska jag ha segaste ämnet i hela skolhistorien. JAG VILL INTE!

behöver sola ser ut som en blekfis nu också.


MY AMAZING T-SHIRT

tittat igenom massa gamla bilder, hitta den här, så klockren den t-shirten var egentligen, mitt motto haha!

LEAVE THE CHOCOLATE AND NOBODY GETS HURT!

image285

A HARD WORK WORK

skrivit som en gnu hela dagen och sen jobbat, slitsamt vare.. menee cash är behövligt och jag har liksom blivit addicted till att tjäna pengar, dessutom är det rätt kul, hellre det än att sitta hemma och inte ha nåt att göra hela kvällarna. hann iaf med en vårpromenad mitt på dagen, det var så skönt. nu ska jag duscheliduscha och sen hoppa i säng, imorgon lär bli minst lika hetsigt men that's life.

på freda ska jag fasen ha kul! är iofs mer sugen på otten än palace, får se om jag inte smiter iväg till otten efter buffén trots allt.. nedan bilden är en pussglad jenny, solbränd som fasen också, och en partybrutta Rina på väg till otten nån gång på sommarn/tidiga hösten. damn vad kul vi hade den kvällen

image284

Don't cross that line

Akon feat Rick Ross - don't cross that line. me like :)

nu är alla andra i romme och har kul och svischar nerför backarna. svisch svisch. och här sitter jag. vill ut i vårvädret och gå en promenad i solen, ska nog göra det snart för nu har jag iallafall skrivit klart en novell. försöka mig på två-tre dikter också men känns som om hela hjärnan är blockad just nu. i need fresh air. skulle kanske inte ha tagit på mig att jobba ikväll, man borde ha kvällen innan ledig när man ska få klart ett sånt här projekt.

I playlisten just nu:
Mika - Grace Kelly
Melody club - fever fever
Akon - don't matter
Akon - never took the time
The killers - somebody told me
Gwen Stefani - wind it up
Gwen Stefani - sweet escape
Justin Timberlake - what goes around comes arond

yeey :)

Min lilla Antonon ;D

Anton säger:
romme imorrn?

, jenny. simon <3 säger:
nope

, jenny. simon <3 säger:
du då?

Anton säger:
klart

Anton säger:
varför inte?

, jenny. simon <3 säger:
knät

Anton säger:
Vi som skulle sitta och myshångla i bussen och skratta kärleksfullt när vi tumlade omkring i snön

, jenny. simon <3 säger:
och kyssas i den mjuka snön och så skulle det komma vacker musik från ingenstans och så skulle vi dansa

Anton säger:
mmm

Anton säger:
precis så hade jag tänkt mig

Anton säger:
En öm erotisk scen i sittliften

, jenny. simon <3 säger:
how hot, my dear, how hot...

Anton säger:
only your fantasy can tell you where it ends;D

, jenny. simon <3 säger:

i think you know how i want it to end ;D

, jenny. simon <3 säger:
vi är porriga

Anton säger:
me like you

Anton säger:
and our conversations, alltid uppiggande

, jenny. simon <3 säger:
of course, i live for dom här konversationerna

, jenny. simon <3 säger:
tänk vilket långt ord konversationerna är

, jenny. simon <3 säger:
helt onödigt
Anton säger:
mmm, medhåll

Anton säger:
vi tuffar till det lite då?

Anton säger:
Cons, det är ju skittufft

, jenny. simon <3 säger:
som fan

, jenny. simon <3 säger:
our new word

, jenny. simon <3 säger:

bara för dig och mig <3

Anton säger:

mmm, våran lilla hemlis, hihi


han är allt söt han!


och det är inte ens onsdag än..

varför är man alltid tröttare efter helgen än man var innan? helgen var mysig, åt på åby krog med min älskling och hans föräldrar i fredags, första gången jag åt därinne haha det är ju rätt stört. men nån gång ska väl vara den första. jobbade lördags som vanligt men börjar bli sjukt trött på att aldrig få en ledig lördag morgon.. får se hur det blir till hösten.. i lördags kväll åt vi godis och såg på film som vi hade hyrt och som jag somnade till så mami och simon fick titta själva på slutet. i söndags jobbade jag och igår jobbade jag och idag ska jag jobba och imorgon ska jag jobba... vad har jag gett mig in på?

på torsdag ska vi vara färdiga med allt material till boken; alla texter, framsida, layout... hatkärlek till det här projektet nu, jäkligt sant.

ska försöka hinna på Palace möte sen också om festen och middagen på fredag, men då missar jag kulturhistorian igen vilket är noot good.

men så härligt att det börjar bli vår, varmare och sol nu äntligen! guud vad jag saknar sommaren, vill att tiden ska gå fortfortfort så det blir sommar igen.

vill ha fredag också, då blir det äntligen utgång.

alla dessa ihärdiga bloggare...

asså jag fattar inte hur folk orkar blogga så sjukt mkt, konstant. jag tappar alltid orken. eller så är det helt enkelt för att det inte händer nåt i mitt liv.

idag iaf var jag på maxi efter jobbet, såg två sjukt söta små ungar, en inne på h&m och en på Ica maxi. den på h&m var cirkus ett år och tuggade på ett paket med strumpor. sen blev han jätteledsen när mamman tog ifrån honom paketet för att betala. då tog han tag i mitt finger och sen skrattade han med sina tjocka kinder. ungen inne på maxi hade också plufsiga kinder. jag sa att jag ville ha en. mamma sa NEJ. det är nog lika bra.

Om kreativitet, of course

Gelix och jag klurade lite på boken förut. det är sjukt hur kreativa vi lyckas bli under tidspress. nu ska vi klara av på en vecka lika mycket som vi gjort på ett halvår. det ska bli så skönt när vi är klara och kan slappna av på det här.

nu ska jag klura vidare på min novell som jag håller på med och försöka få till ett bra slut.

imorgon är det fredag yeey!

There's not much to smile about

jag är så äckligt pissigt trött. kommer till skolan och har ingen första lektion, måste sitta och vänta till halv tio till svenskan. hela den här dagen vill jag bara strunta i åka hem och lägga mig i sängen och bara sova bort hela dan, jag kommer inte kunna tänka, jag orkar inte tänka..

6 timmar kvar tills skolan slutar för idag.. måste försöka plugga lite nu men jag känner mig så konstig, helt fel.. jag drömde konstiga saker inatt också.. jag hatar att vakna när det känns obehagligt..

det är för mycket folk överallt i skolan man kan inte sätta sig ner och ta det lugnt o koncentrera sig nånstans.. jag vill inte vara här.. jag har huvudvärk hela tiden nuförtiden jag fattar inte varför, jag är inte sjuk.. jag är bara trött på allt..

varför ska man umgås med såna som bara får en att känna sig värdelös.. det är precis så det är..

don't wanna think about it, don't wanna talk about it, i'm just so sick about it..

Overnight kit

jag är ingen Asos älskare, men jag hittade en grej där som jag tyckte var rätt söt, det här overnight-kitet för tjejer, innehållandes bl a trosor, kondom, tandborste, make-up borttagningscreme, återfuktare, tandkräm..

image283

bra idé med ett sånt räddnings-kit för tjejer som inte vet vart kvällen kommer ta dom, platsar i handväskan. inte så användbart för mig som inte är singel och därmed inte hamnar hos olika killar för övernattning haha, men för många andra!

Sluuut på helgen

igår var trevligt, började med lite personalfest på badhuset, vi åt pizza, badade i bubbelpoolen, åkte rutschkana i äventyrsbadet och plågade oss (läs: mig) i ångbastun vilket visserligen är skönt och säkert precis så renande för huden som det sägs, men att komma ut därifrån efter en stund är nästan skönare.. sen skulle alla tjejerna göra iordning sig vilket tog sin lilla tid, sen tog vi kareoke taxi till palace, sofie sjöng för fulla muggar i framsätet. i kön på palace blev jag lite orolig ett tag pga min ringa ålder, vi stod på gästlistan allihopa men jag är ju bara 18, men det gick galant iaf.

kanske kände mig lite ung mot de som var ganska mycket äldre, men å andra sidan anna som är 25 kände sig gammal sa hon, så det jämnar väl ut sig. ändå lite skönt att folk var lite äldre som omväxling, på ett sätt, eftersom folk som är typ -90 numera slinker in på otten.. jag menar det finns ingenstans man kan gå i den här stan där inte folk är yngre. privatfester är ingen idé längre, man har aldrig kul på såna nu eftersom dom flesta går typ i nian och man känner sig tio år äldre, gift med hus och barn och vovve fastän man inte är det.. man känner sig bara äldre, man tycker inte att samma saker är roliga och jag antar att det kommer bli ännu mer så efter gymnasiet..

när jag tänker efter så har jag inte kontakt med knappt nån som är yngre än -88 längre, bara ett fåtal som man inte tänker på att dom är yngre, men många har man har liksom ingenting gemensamt med längre, jag jobbar och har börjat planera framtiden, det känns inte aktuellt längre att bara dra runt och inte veta vilken fest man hamnar på eller vad det är för folk, det handlar inte om att det är för att man har stadgat sig eller tofflar eller är tråkig, bara att det känns som man är förbi det stadiet.. man har redan varit där själv och det är inte kul att gå tillbaka..

det är inte så att jag inte fortfarande vill gå ut eller festa, men det känns som jag har kommit in i en period där jag bara vill skapa nån sorts stabilt liv, sköta jobbet, jobba mer så småningom, bli klar med gymnasiet, vara nöjd med mina betyg, klar med körkortet.. jag vill ha en ordentlig grund, jag är mer nära att bli vuxen än jag är beredd på när tryggheten med skola och studiebidrag är slut snart och jag orkar inte och vill inte hålla på och leka yngre än jag är och bara strunta i sånt och bara bry mig om att festa o "ha kul" hela tiden, det funkar för vissa men inte för mig längre..

det blev ett långt inlägg, nu ska jag plugga naturkunskap och se vad mitt huvud kan om genetik. ciao!

jag måste bara skriva.. S, du är det underbaraste jag vet, jag behöver ingenting annat när jag har dig nära, jag har hittat rätt nu och jag vet att det är så. du är min trygghet och du hjälper mig att förändra mig och vara sån jag vill vara <3

"my brother from another mother yoo"

igår tittade jag på hajar som hajar med min älskling, jag kände mig ungefär som 8 år mentalt då, men jag älskar den filmen den är så härlig! och så åt vi massa mat hela dagen typ. namnam.

nu har jag nyss varit och tränat ur mig lite energi, fast nu är jag så jävla trött så jag skulle kunna somna istället. ska ta en dusch, nått att äta, sen till badet och så ska vi beställa dit pizza, bada i äventyret och bubbla lite, sen till palace om allt går som det ska. det ska bli kul, synd bara att jag fortfarande inte är helt frisk, men man kan inte få allt.. nu gäller det bara att fundera ut vad jag ska ha på mig också.

min pappa säger att jag alltid pratar om mat, nu är jagsugen på tacos.

sen ska jag tvinga upp min stackars pojke att åka o hämta mig in the middle of the night så jag kan sussa där. stackarn. ♥