IT'S BEEN A LONG TIME, SHOULDN'T HAVE LEFT YOU

sjukt lång dag. studiebesök i Vadstena hela dagen, det var visserligen intressant men framåt eftermiddan fick Elin och jag för mycket aggressioner, jag trodde jag skulle spricka av irritation. men ärligt talat det stör mig att vissa alltid ska få sin vilja fram. det är liksom alltid samma..

sen hann jag bara hem innan jag åkte tillbaks till stan och handlade, balen är sjukt överhypad, jag känner mig så j-la obekväm med allt sånt där rysh och pysh, och ändå har jag inte fått på mig klänningen än. får satsa på diskret smink + frisyr så jag inte blir sådär outstanding och överstylad. inte min grej ju.

IT'S BEEN A LONG TIME,
I SHOULDN'T HAVE LEFT YOU
LEFT YOU, WITHOUT A DOPE BEAT TO STEP TO...

DON'T BE SHY GIRL MOVE BANANZA SHAKE YOUR BODY LIKE A BELLYDANCER

igår grillade vi hos elin + gjorde marängshwiss (?) och provade byxor som slutade i ett mindre krig där elin ville ha mina baggy jeans och jag INTE ville byta med henne.
men jag vann. surprised? not.

idag ska jag bara ligga ute och sola, åka in till stan en sväng och handla present åt mamma till mors dag och sen ikväll ska jag vara med min älskling. söndag blir också lungt förutom att släkten kommer hit. jobbfri helg!
inget jobb nästa vecka + helg heller, studentvecka då ju. vilda hästar kan inte släpa mig till Centralbadet då kan jag lova.

onsdag: mösspåtagning, städa skåp, lämna in nyckel, osv
torsdag: minns ej om nåt är bestämt?
fredag: bal i Flygeln, har köpt smycken och allt nu
lördag: bal i Sörping
söndag: studentbrännboll
måndag: lärarmiddag?
tisdag: champagnefrukost?
onsdag: minns ej.. eller jo förresten tjejmiddag då ju!
torsdag: avslutning + utspring
fredag: free at last (börjar kännas lite panik)

v 24: LEDIG VECKA! fast jag kommer förmodligen få jobba ändå.. men inte ta ut sorgen i förväg!

komma ihåg:
- ringa Sofie
- bli brun (ut och pressa)


INVICIBLE TO YOU...

kan inte sluta känna mig så förbisedd.. och det är klart jag är det, varför skulle jag inte vara det? jag ångrar ingenting, inte egentligen.. jag bara avskyr att vara så bortglömd..

image319

hearts aren't meant to play with..


VI HADE ALLA VÅRA FUNDERINGAR

- ameh varför vill hon inte ta'n i munnen för? VAARFÖR?!
- men har du tänkt på att hon kanske inte tycker din schnappi är så trevlig..

jag ska inte avslöja vem det är sagt av, don't worry the secret's safe with me...

SICK AND TIRED

jag blir alltid sådär överpositiv när jag har varit sjuk och tror att jag är jättefrisk igen och går till skolan och sen får jag gå runt och vara kallsvettig hela dagen och lägga mig ner på en bänk för att inte svimma av. jag känner mig fortfarande helt konstig, kall och varm om vartannat. vara hemma imorgon, har bara lite religion att göra tills onsdag.

åt en macka + ett glas juice till frukost. det kändes inte så bra. men ingen lunch iaf då kändes det bättre.

ska till läkaren imorgon också, få se vad dom säger och så bestämma mig om operationen. jag vill men jag vill inte, jag borde, jag borde ju verkligen men det är det där med ärren..


SITTING HERE WITH THIS BLANK EXPRESSION

redan söndag, och för tillfället känner jag mig inte direkt produktiv. har satt upp ett fåtal enkla mål som jag måste lyckas klara av idag:

1. duscha (måste verkligen, verkligen tvätta håret)
2. röja upp det värsta i mitt rum (alltså slänga allt som ligger på golvet i soffan istället)
3. fila + måla naglarna som jag bet ner igår kväll för att jag var så rastlös

igår var för övrigt typ första lördagskvällen på säkert iallafall ett år som jag satt hemma ensam. assjuk plus att jag fick äta mat i sängen och hålla mig undan hela kvällen för att vi hade gäster och det skulle ju inte se så bra ut om jag kommer ner som en zombie helt blek och oduschad. så jag tittade på The holiday som var rätt bra och mysig och kände mig allmänt ensammast och mest misslyckad i världen typ. härligt.


SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR, JAG KAN INTE SÅNGEN...

ärligt snart är det studenten, inte nog med att det har gått så satans fort samt att jag inte riktigt vet om jag är redo, jag kan dessutom inte studentsången. helt allvarligt, jag kommer nog vara den enda av stans alla utspringare som INTE KAN STUDENTSÅNGEN. den där med sjung om studentens lyckliga dar. första meningen kan jag, men det är liksom allt och jag har inte en aning om melodin. jag får väl mima på avslutningen, typ som jag alltid gjorde när man var yngre och skulle sjunga för dom i klassen som fyllde år, jag ville inte att min röst skulle höras för att jag inte hade nån sångröst så jag mimade alltid och försökte se typ asglad ut ändå för den som fyllde år. haha

I'M A PUSH-OVER

tror jag håller på att bli sjuk. ont i halsen, öronen, huvudet, sov förut.

sjuk. skitbra. precis vad jag verkligen behöver och har tid med...

jag är en sån tönt också för jag sa att jag kunde jobba imorgon fastän jag mår dåligt och typ bara vill sova hela helgen. such a push-over. varför sa jag ja för? jag kommer ju inte orka om jag ska må såhär.

VARFÖR RINGER ALLA IDIOTER TILL MIG?

idag när jag och malin var och solade ringer ett nummer till min mobil, en kille som undrar vad jag ska göra ikväll. om jag ska festa. "nej det tror jag inte" säger jag. då får jag svaret "tror gör man i kyrkan och det är inte söndag idag". sen säger han att han heter morgan och har fått mitt nummer av en kompis. jag ger mobilen till malin för att jag inte orkar slösa tid på idioter. vet inte om killen fattade att han inte pratade med mig längre, men han säger att han vill ha en bild via sms. vi lägger på. då skickar puckot ett sms med en bild på sig själv där det står "här e jag, vart e du?" och typ tror han ska get lucky ikväll. NEEEJ TACK! nästa gång det ringer får pappa svara med sin värsta basröst och be honom dra åt helvete. det gjorde han en annan gång när en skåning vägrade sluta ringa och sen dess har iallafall inte han ringt mer.


MYSTERIET "MR T"

jag FÖRSTÅR bara inte hur det går till, det studerade objektet hittar ständigt nya erövringar. Malin, vi kommer att få synda för att även vi gick i fällan en gång i tiden. det är i såna här situationer man förtvivlat vill lita på uttrycket "size does not matter" och så det där med kvantitet och kvalitet... men när gäller vår käre lammköttsjagare finns inga logiska förklaringar.. och uttrycket kan verklign inte tillämpas i detta fall.. so the mystery is still unsolved..


JAG FÖRSVANN NÅNSTANS PÅ VÄGEN...

sitter och lyssnar på winnerbäck, vatten under broarna-albumet.

älskar jag är hos dig igen och hjärter dams sista sång, kan lyssna på dom om och om igen och dom är fortfarande lika fina.

ibland fattar jag inte. jag hade aldrig kunnat tänka mig det här. inte då. ibland inte nu heller för det försvinner aldrig, jag måste alltid se..

and it still hurts...

HÄRLIG BILD!

måste bara lägga in den här bilden från i lördags på "nya" Erik, Tommy och sylvester på personalfesten på badhuset, blir så glad när jag ser den haha. får bli min nya må bra-bild!

titta bara på tommys min haha, helt salig & skitlycklig för att han fick den gula flytande bilen haha. lyckan är ju förståelig... (?)

badhude4rt

DU VAR SJUTTON JAG VAR SEXTON OCH JAG SKOLKADE FRÅN ALLT JAG VILLE BARA VARA MED DIG

jag är så trött trött trött. tränade förut fastän kroppen känns helt seg men det var skönt ändå. träffade hanna också, konstigt att vi inte tajmar vilka tider vi tränar längre, men å andra sidan tränar väl inte jag lika mycket nu som då.

pappa och simon ser på ishockey vilket innebär att dom pratar på ett sätt som jag inte förstår. som man inte förstår om man inte kan ishockey-jargongen. funderar på att titta lite på desperate så länge men hockeyn är nog slut snart och jag hörde ett YYEESSS!! inifrån vardagsrummet nyss så sverige gjorde nog mål.

OCH JAG DANSAR MED EN FLICKA HON DANSAR MIG GALEN

men varför är vi inte fler och det är bara du som ler,
det måste vara nåt fel på er för inget är logiskt och inget är magiskt,
magiskt men tragiskt...
nananananaa

jag vill ha helg. längtar till helg. mysa med älskling och sen blir det nog kanske en schlager-kväll med eurovision festivalen, middag och lite vin med lite tjejer på lördag. jag har inte direkt nåt intresse av schlager-plågan i sig, jag kommer för matens skull haha. naevars, mest för sällskapet förstås ;)

och tänk, nån gång i framtiden kommer jag att få en ledig helg så att jag kanske kan gå ut en fredagkväll. vid det här laget kommer jag knapp ihåg hur det ser ut på otten haha. jag bara slås av hur hetsigt liv alla mina vänner har, med festande och utgång och strula runt och hit och dit hela tiden, vad gör jag egentligen? går i skolan och jobbar på centralbadet, fan vilket vilt liv jag lever!

YOU'RE NOT NICE YOU'RE PRETTY FUCKING FAR FROM NICE

idag har varit en crappy dag. full of shit skulle jag vilja säga. skolan, ungdomsmottagningen, där dom förövrigt är rent av korkade iallafall hon som jag träffade. thanks for the help. att göra imorrn kl 9: ringa kk istället (naej jag har inte kk, kvinnokliniken)

har kollat på naturkunskapen. jag skulle typ behöva gå om grundkursen i fysik och kemi från högstadiet, jag har ju inga grundkunskaper! det enda jag gjorde på dom lektionerna i högstadet var att elda på en massa tändstickor på en gång så att det smällde och blev värsta stora lågan. iofs kanske, bara kanske kan räknas som nån form av experiment det med men jag kan inte påstå att jag bar med mig nån kunskap till gymnasiet direkt...


JAG ÄR NOG MER ÄN YTLIG...

min studentmössa är dessutom för stor. om man böjer huvudet neråt så ramlar den av. vilket kommer resultera i att jag tappar den i lera en regnig dag eller nåt.


JA JAG ÄR YTLIG!!

jag har för kort hår för att se bra ut i studentmössa. varför klippte jag av allt mitt hår för? eller jag gillart och det är bekvämt men det kommer ju knappt synas under mössan.. orka köpa löshår igen, det är ju så dyrt?!

I AM AN ASPHALT FLOWER BREAKING FREE

need a break, fyfan vad jag är trött på allt. okej jag latade mig idag och typ sov hela dagen, men jag har iaf jobbat och imorgon ska jag ta tag i allt igen.

på listan den här veckan:

- religionsförhör på marxismen
- engelska prov (om jag hinner)
- naturkunskapsprov
- staden & framtiden klart (måste börja snart!!)
- engelska assignment nån dag
- gym & friskvårdsuppgiften

damn.. fan fan fan, säg att det är slut efter den här veckan, snälla?!?!

:)

lyssnat på en av Jimis låtar lite nu, Känslor. tycker han ska ha creds för låtarna, gillar texterna han är faktiskt duktig. finns på MySpace, här. kolla in!

BADA ÅNGBASTU ÄR BRA FÖR HYN

igår hade vi som sagt personalfest på badhuset. vi började med att grilla, men fick sitta inne och äta när Erik och jag blev utröstade om vårt förslag att vi borde sitta ute. då gjorde vi upp en deal att vi skulle bada i utebassängen senare på kvällen, där det typ var tio grader eftersom poolerna inte är uppvärmda. jag började ångra att jag hade lovat det, det var liksom varmt och ljust ute klockan sju när vi gjorde upp vår deal men sen vid tio-tiden var det inte så jäkla skönt ute längre. men jag gjordet iaf, nya erik och tommy också. jag bävar lite inför bilderna som elin tog för jag kan nog ana att jag inte var så snygg när jag låg och sprattlade i det iskalla vattnet för att försöka komma upp haha.

sen badade vi massa i äventyret, bubbelpoolen och ångbastun, det känns alltid som inte jag kan andas därinne, "men det är ju bra för hyn" fick bli mitt argument för att vi skulle ner där iallafall. sen skulle tommy visa sina bravader på gymmet och försökte få mig att ta 98 kg i benpress vilket jag klarade, haha det hade jag inte trott.
sen hämtade vi solpoletter eftersom tommy tyckte jag var en polettneger och så skulle vi sola men då blev tommy uttråkad och kom och knackade på mitt solarium och ville sitta och snacka istället så det var inte så mycket av med det där. roligaste var matilda som stod på en stol och dansade och sen fick panik för att hon inte kunde själva eftersom hon var så torr i munnen men vägrade dricka vatten. runt två drog vi hem, utom stackars erik som skulle börja jobba kl 6 och fick sova i personalrummet.

har ont i huvet. ska gå ut i solen med en kall loka och min mp3, lyssna på fina snow patrol - chasing cars

puss!

I AM A TREE REACHING FOR THE SUN, PLEASE DON'T HOLD ME DOWN

legat ute i solen på verandan i två timmar och bara halvsovit och lyssnat på musik, så skönt.. lite färg på kinderna fick jag allt också. :)

nu ska jag se lite desperate housewives och göra iordning mig, sen personalfest med grillning och så ikväll, förhoppningsvis kommer man kunna sitta ute ikväll.

igår grillade vi och myste, gud vad lycklig jag är som har dig ♥


PARTY PARTY

elin och matilda avslöjade för mig idag att det vankas personalfest på lördag med grillning + bad, mysigt, kul att ha nåt att se fram emot!


OHH JAG SKULLE KUNNA SKJUTA NÅN

johan var snäll och skickade Frida - dunka mig gul och blå till mig igår så att jag också fick ta del av fanskapet. jag undrar bara en sak: VARFÖR? så sjukt meningslös och dålig låt, säg inte att bruden tjänar pengar på det där?

LET THEM KNOW THAT YOU KNOW BEST, CAUSE AFTER ALL YOU DO KNOW BEST

sällan plugg nuförtiden då? nej, ganska ofta faktiskt. sitter med vår roliga hemtentamen i filosofi just nu, trevlig sysselsättning såhär på första maj, tack håkan det var mycket omtänksamt.

men det får bli hur det blir, jag har inte ork just nu, nåt får jag ju iallafall ihop.

måste göra:
- engelska nån dag i veckan
- gym&friskvårds uppgift
- fråga håkan vad det är vi ska göra i religionen
(älskar verkligen dom djupa, psykologiska samtalen som uppstår varje gång man har en yttepytteliten sak att fråga om)

träffa Kajza nån dag i veckan också ska jag försöka klämma in mellan jobb och skola :)