fredag igen

men jag kan ju inte direkt kan påstå att den här veckan har varit speciellt ansträngande. sitter och funderar på om jag ska åka med till Ikea eller inte.
min plånbok borde verkligen inte åka till Ikea, men... hmm.

ska träna sen i alla fall. sen får vi se vad det blir ikväll, om det blir nån utgång.

kanske bio annars.
jag älskar Britney Spears- break the ice, hennes nya skiva är faktiskt grymt bra. 


Min underbara

Every night when I would go to sleep, 
I couldn't stop dreaming about you
your love has got me feeling kind of weak..
I really cant see me without you

image624S gör sig så bra på bild, speciellt i mina solisar. studentbrännbollen var så kul, särskilt efter att jag kom på att om man sprang över fältet istället för att gå så gick cidern upp i huvdet lite, lite snabbare, haha.

Den typiska Skorpionen

googlade lite på Skorpion så nu vet jag varför jag är som jag är, dvs lättretad, drama-queen och en del andra inte så bra egenskaper...

Skorpionen gör allt i övermått.
Du hatar och älskar med sådan passionerad itensitet att ingen blir likgiltig för dig.
Du utstrålar styrka och makt och verkar ofta som en vulkan strax före utbrottet.
Skorpionen har listiga metoder att fånga sitt byte och har mani på sexuella upplevelser.
Du är maktgalen och du söker trygghet och kontroll över både ditt eget och andras liv.
Kan plötsligt ändra livsinriktning om det passar henne.
Skarpt intellekt och sarkastisk. Hon/han styrs ibland av sina starka och destruktiva känslor, såsom hämndlystnad, svartsjuka och förbittring, vilka ofta går ut över de närstående.
Måste ha stor sexuell aktivitet för att inte bli hämndlysten, svartsjuk och grälsjuk.
För att vinna din kärlek måste mannen förstå och acceptera dina intensiva sexuella behov,
och för att behålla dig måste han motsvara dem.

image622

men jag tror faktiskt att sånt här stämmer lite, kanske inte på alla men jag är nog en typisk skorpion. jag gör inte saker halvhjärtat t ex, när jag går in för nånting går jag ordentligt för det och struntar i andra saker. jag är ganska maktgalen, jag hatar att ändra mig efter vad nån annan vill, jag gör hellre nån annan stött än låter nån irritera mig. jag blir lätt grälsjuk, jag överdramatiserar. jag blir ironisk när andra blir känslosamma. jag skämtar bort saker.
det är ju inte enbart positivt, men Skorpioner är tydligen väldigt känslosamma när vi väl är det, det stämmer ju med.

jag är random och jag står för det

nu är jag hemma från den här jobblösa dagens roligheter, tränat och gått en sväng på stan, köpt ett nytt ljust nagellack eftersom jag haft sönder dom andra två i mina desperata försök att få upp locket på dom. funderade på att ringa till Sanna men kom på att hon nog inte slutat än.



hade förresten inte så stor koll på henne i söndags på Otten men det kan ju ha berott på att mitt humör höll på att rinna över, speciellt när jag blev knuffad av en brud klädd i nästrumpor och magtröja som såg ut som en prostituerad raveare men ändå dansade på det "kommersiella" golvet. herregud antingen lyssnar man på den musikstil man går in så hårt för att klä sig efter, eller så klär man sig som normala människor och står för att man lyssnar på Rihanna och Basshunter som alla andra random. är man random kan man väl stå för det?

förresten Sanna vill du gå och äta romantiskt middag på restaurang med mig igen i helgen? :)

 


...

jag har liksom fortfarande inte kommit iväg än. jag vill inte pulsa fram i snö, jag vill gå med ballerinaskor i solen. jag vill till Turkiet. jag vill vara på landet, sola på bryggan, grilla och allt sånt. jag vill inte ha mer vinter..

jahaja, men nåt bra då..? igår skrattade jag iallafall en gång, för när jag skulle släcka taklampan höll jag på att ramla ur sängen och skrämma livet ur Simon för att jag skrek rakt ut och då skrattade jag av skadeglädje åt att han blev rädd. men det dåliga var att nu har jag avslöjat mig. jag brukar inte orka resa mig ur sängen för att släcka lampan så därför brukar jag ta en bok eller en fjärrkontroll och liksom hänga ut ur sängen och slå till lampknappen på väggen. jag skulle göra det igår med men som sagt jag siktade lite fel och nu har han insett att jag är så lat att jag inte orkar gå upp ur sängen för att släcka ens.

vad är det här?

Jag bara undrar, hur mycket kan det snöa på en gång egentligen? inte ett spår av snön i vintras, men nu, NU kan det snöa för glatta livet.. jobbar inte idag, men hur ska man framkalla ork och lust att ta sig till gymet genom snöovädret?
jag känner mest för att dra täcket över huvudet och lägga mig och sova bort dagen. jag vill träna, men sis har tagit med sig mina snowjoggins och skidjackan så då är alternativet att bli dyngblöt i sneakers och vanlig jacka, lockande? nej.

så. jag är inte på bättre humör idag. fan.


on my own two feet

nu har merparten av min familj åkt iväg uppåt landet, och vilken jäkla tid det tog innan dom kom iväg då. ut och in, fram och tillbaka hela tiden, och extremt mycket packning med tanke på att dom bara ska vara borta i fem dagar. men nu har dom åkt i alla fall.

jag ska gå och fortsätta med att sortera och märka om alla mina cd skivor, det lär ju ta ett tag för jag har ganska många, så då kan jag nog hålla mig sysselsatt ett tag iallafall.

see i'ma tell you like you told me, cash rules everything around me...

kom nyss hem från landet,vi har varit där igår och idag. det var jätteskönt, ätit massa godis, sett på tv och bara slappat. jag ville inte åka hem men jag jobbar imorgon, 9 till halv 8 mördarpass. därför kan jag heller inte gå ut ikväll med mina vänner, då dör jag imorgon.. men eftersom Therese fyller år så blir det fest för henne i relaxavdelningen imorgon, sen tydligen utgång med och jag är ledig måndag så det låter ju helt okej :)

väntar på att Simon ska komma tillbaks, hanär på Åby krog och hämtar mat åt oss. jag vill se den där serien Chuck som börjar nu kl åtta med, den verkar bra. så det blir väl så den här kvällen ser ut.

Tisdagmorgon

vad fan är det med vädret? eller, "vad e dealen"som vi skulle sagt i gymnasiet.

redan tisdag, gud vad fort det går. vad gjorde jag i helgen? nej det blev ingen utgång i fredags, det kanske var bra det. var hemma med Simon och såg på film, Parfymen som jag tyckte var skitbra men jag fick se klart den själv för min käre pojkvän somnade halv elva. i lördags blev det träning, jobb till halv 9 sen hängde jag och badhus-Erik med badhus-Cissi på fest hos hennes killkompisar med sköna dialekter, Perelli vann melodifestivalen och mitt inre schlager-jag jublade av lycka. vi gick till Hugo men jag tycker fortfarande inte lördagkvällar är lika kul att gå ut på som fredagkvällar. men festen innan var trevlig, det blev ganska mycket köks-party ni vet när alla hamnar runt köksbordet efter en stund.

i söndags var jag och Simon på stan, jag köpte en till svart skinnjacka för det tyckte jag behövdes (?) och han lyckades faktiskt köpa rätt mycket grejer. sen åt vi god mat, godis och såg på Hide and seek. skön helg. :)

jag ligger inte på latsidan jag!

idag har jag hunnit med rätt mycket hittills, riktigt flitig har jag varit. gick en morgonpromenad när jag vaknade, åt god frukost havregrynsgröt med äpple, russin och kanel, dammsugit, städat ur min väska, lustigt vad mycket smågrejer man samlar på sig i handväskor typ papperslappar, trasiga grejer, fyra gem(?). ätit lunch, fixat lite "paperwork" som är klart nu, och snart ska jag åka och träna och det ska bli SÅ skönt.

laaater ;)

Skumbad :)

Jag har badat skumbad. det är så jäkla underskattat, man borde bada mycket oftare. jag menar finns det nåt mer avslappnande? :)

snart är det veckans tv-höjdpunkt (fram till att desperate börjar igen) det vill säga du är vad du äter. Älskart, ska titta på det nu.

I need to do what I feel like doing

nu har jag lekt lite på bloggen det vart ju ganska fräsigt, som dom coola kidsen sa när jag var typ 11. ska snart hoppa in i duschen, har faktiskt inte duschat sen jag tränade och det har gått en stund nu. men det var superskönt att träna fast jobbigt efter att ha varit sjuk. på lördag har jag vart ifrån jobbet i fem dagar, vilket jag nog behövde men sen får det bli en nystart det är ju inte så att pengarna ramlar från himlen precis.

Always saying little girl don't step into the club
well I'm just tryin' to find out why
cause dancing's what I love

Baby don't you wanna dance up on me
o another time and place
Oh baby don't you wanna,dance up on me

image612


torsdag tråkiga torsdag

jag undrar om det kommer sluta med att jag går ut imorgon.. fastän jag inte har så stor lust just nu.. och jag borde inte, inte så mycket för plånboken men för kroppen. men jag ska nog slå en pling till Sanna sen och se vad den lilla tösen har för planer.. men först och främst måste jag åka in till stan och Friskis, vilket blir segt idag utan bil att gå till bussen i äckelvädret. men men det är bara att bita i det sura äpplet.

nu kom jag på att det var skitlänge sen jag träffade Malin, senast var när vi yrade runt i Sthlm. det var fö. skitlänge sen jag träffade nån överhuvudtaget, men jag skyller på jobb/sjukdom. skickade ett sms till malin nyss får se om hon bemödar sig att svara ;)

hur svårt kan det va lalalala

Linda Bengtzings melodifestivalsbidrag är verkligen värsta.. vad säger man, slagdängan? jag hoppas på henne eller Charlotte Perelli. jag har redan Hur svårt kan det va på hjärnan, kan slå vad om att den kommer bli en hit på krogen också eller vad tror ni ?

man väntar ju med spänning, jag har faktiskt följt melodifestivalen hittills men jag jobbar på lördag så jag kanske inte hinner hem, kände mig faktiskt lite förtvivlad över det men sen kom Marina med den smarta idén att det går ju att spela in! så eftersom vår video är gammal och puckad får jag väl säkra med att säga åt Simon att spela in hemma hos dom också haha


image599

eller

image600

?

Ingen annan kan iallafall vinna enligt mig, jag tycker inte dom andra bidragen som är kvar är värda att räknas in. dom är inte schlager helt enkelt. jag visste inte att jag var ett sånt melodifestivalsfan..! :)

I'm no superman

nu har min kropp liksom strejkat i en vecka, jag har mått dåligt sen i måndags, inte igår utan förra. men nu har jag bestämt mig för att sluta HETSA, jag ska vila tills det gått över ordentligt. träning får komma när det går, och jobb också. annars kommer jag krascha.

jag vill titta på Scrubs, bästa. men jag får ju inte titta själv eftersom vi ska se alla avsnitt ihop. haha jag älskar the Janitor, och Todd. och dr Cox och JD när han dagdrömmer och när han tycker nåt är pinsamt. Jordan är klockren också, jag vill också vara en sån bitch, haha jag älskar ALLA

image597

like a star, like a hero

jag måste sluta ha dåligt samvete. liksom nu har jag dåligt samvete för att jag varit hemma och sjuk i 2 dagar dvs. inte jobbat och absolut inte tränat. så nu känner jag mig helt värdelös och onyttig fastän jag inte skulle kunnat jobba eller träna..

jag tror jag slipper jobba påskafton iallafall. skönt, då kan vi åka till landet som vi tänkte.
vill vara ledig i helgen, ska jobba lördag kväll + söndag. men det blir ju bra pengar.


MEN JAG VÄGRAR MISSA HELA MELODIFESTIVALEN PÅ LÖRDAG KVÄLL!!!


dåligt immunförsvar?

JAG HATAR ATT VARA SJUK. hade stängt av mobilen för att få sova ut, då börjar hemtelefonen ringa kvart i 8, vad är det med folk som låter det gå 14 signaler utan att lägga på och sen ringer igen och låter det gå 14 signaler till? bara att trycka ner kudden över huvudet och försöka somna om, men det gick ju givetvis inte så jag låg och läste i en timma i Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf. den är bra hittills. innan har jag bara förknippat henne med typ fotbollsfru och Systrarna Graaf liksom.



image596


om man skulle ta och lägga sig igen. mormor & morfar skulle komma förbi tror jag. sen måste jag piggna till lite för pappa ska komma och hämta mig i eftermiddag så ska vi åka och kolla på en lägenhet som verkar fin.

We did it again

det var inte så bra att gå ut igår, det känner jag idag. jag har mer ont i halsen och är genomförkyld, trött och snorig. men det var riktigt kul så jag tänker inte ångra att jag blev mer sjuk :) förfest med killarna från klassen och jag och Hilta hade massor to catch up on. eftersom hon bor hos sin pojkvän i Linköping så blir det ju inte att man hinner träffas annars men det är så kul för varje gång när vi ses efter jättelänge så är vi direkt tillbaka i samma jargonger som på gymnasiet, vi liksom bara fortsätter där vi slutade senast vi sågs haha. det är skönt. det är inte många jag har haft så kul med som samhälls-gänget :)

sen gick vi till Otten, där var också kul. sen har jag kommit på att jag måste nog ge Jocke några procent rätt när han sa att jag & Simon sitter ihop för det gör vi ju verkligen haha. men det är ju faktiskt honom jag har roligast med oftast ändå. förresten skulle han vara stolt över mig just nu för jag sitter fakiskt och lyssnar på Rammstein, egentligen avskyr jag tyska språket men Reise reise är bra. sådär, I've said it.

nu ska jag ta en panodil, krypa ner i min säng,vänta på att Simon kommer hem från sin match och bara inte ha dåligt samvete för att jag inte gör nåt idag.

Magont :(

sa ifrån om att jobba idag för att jag kände mig allmänt slutkörd, tänkte mig en ledig dag där jag skulle hinna med lite saker. men vaknar i morse med sjukt ont i magen, hela magen har kraschat ihop igen, mådde illa och kände mig svimfärdig. fick bara slänga mig ner i sängen igen och sov i fyra timmar tills nu. har druckit té men törs inte äta nåt. inte än i alla fall. det är inte så bra tror jag att det här är återkommande. jag borde boka en läkartid men jag vet vad dom kommer säga då så då står jag hellre ut med det då och då...

mera té och nån film/ sova nu...



image595

there are days every now and then I pretend



never knowing
what could have been
now I see that loving you
is what I was trying to do




äntligen kväll

jag och S var på bio i fredags och såg Sweeney Todd, som jag älskade men inte han tror jag för han gäspade många gånger. men jag tyckte den var underbar, älskar sådana filmer. och Johnny Depp. igår var vi hemma och såg på melodifestivalen och somnade tidigt. har ätit så jäkla mycket i helgen också, så mycket som jag har stoppat i mig på två dagar nu har jag nog inte gjort på två veckor haha.

jobbat hela helgen, äntligen är jag hemma och sitter här i min rosa morgonrock. snacka om jobbig helg, inte i kassan utan i simhallen. jag är helt slut. värme, massa ljud, bråk, kaxiga ungar... imorgon ska jag vara ledig och träna träna träna.

ikväll blir det bara lugnt, självklart ska vi titta på I en annan del av Köping. så bra, speciellt Tobbe haha han är Simons idol :)

image593