tack för hjälpen.. inte

jag hatar sjukvården! "avvakta lite och se vad som händer" vadå avvakta? jag har liksom avvaktat i ett och ett halvt år, ingenting blir bättre och jag har verkligen förminskat mitt liv, den här skiten styr hela mitt liv. jag måste ha exakt koll och samma rutiner varje dag annars kraschar det, ska man leva så när man är så ung?

hoppas att hösten gör det bättre... att få hålla på med något som faktiskt intesserar mig och kanske få lite bättre och lättare vardag..


so close to falling

måste dammsuga, såg jag när jag låg på golvet och tittade in under soffan.
hur kan det bli så skitigt så fort. kanske skulle strunta i att dammsuga lika gärna så slipper man köpa matta för det är ju mjukt att gå på.

i can see what's about to happen and it scares the hell out of me...

det ser ju inte så bra ut dethära

jag kommer somna tidigt ikväll. eftersom morgonen var en riktigt dålig morgon, sämre än på länge så känns det som att jag är tillbaka på noll... jag som hade börjat hoppas. men det ska man inte, man ska måla fan på väggen hela tiden för då kan det i alla fall inte bli sämre.

i am the rain that's coming down on you

jag dör på att ha mensvärk. och så vet jag inte om det blev värre för att jag åt eller om det blev värre för att det bara typ.. blev värre. och så när jag & mamma skulle göra en kaka så blev det müsli istället. men det är väl också bra. eller så.

jag vill inte jobba imorgon, jag vill verkligen inte! om nån endaste är otrevlig mot mig imorgon så kommer jag personligen släpa med den personen upp på tian i hopptornet och sen knuffa ner den åt fel håll så att den landar på asfalten och bryter alla ben i kroppen. SÅ TRÖTT är jag på att behöva ta skit från ohövliga personer. typ som förra gången jag var i kassan och det hade brunnit i en bastu och en kund blir skitsur för att den inte gick att sätta på för att det hade brunnit. och så när jag förklarar vänligt att vi inte kan sätta igång den för att det har brunnit och fortfarande är varmt och kan börja brinna igen så bara "jaha det må så vara men jag kom faktiskt hit för att basta". asotrevlig. jaha men jag sätter igång den igen så kan ju du brinna upp därinne.

suck, gråt. gråt, suck. suck, suck. gråt. typ.


jag vill baka

jag fick sån extrem lust att baka nu helt out of the blue. antingen får jag åka hem och baka hos mamma och pappa eller så får jag krångla med det i vårt lilla kök... det är ju frågan. jag blev så sugen på havrekakor... eller så skulle jag testa att göra lite nyttiga muffins. har redan tränat och solat och jag kommer bara sitta rastlös hela kvällen om jag inte sätter igång med nåt.

men liksom, om man blir sugen på nåt sött har man brist på socker, sugen på chips så behöver kroppen salt.. vad har man brist på om man är sjukt sugen på nåt med havre i?

är det typiskt kvinnligt eller?

när jag är ledig, vad gör jag då? STRESSAR UPP MIG. jag ska inte stressa upp mig, jag MÅR INTE BRA av att stressa upp mig. varför kan inte jag bara ligga hemma och ta det lugnt och vila? istället räknar jag upp en miljon saker i huvudet som jag skulle kunna få gjort. såhär är inte simon, inte pappa, däremot mamma. och mormor. är det så typiskt kvinnligt att man känner sig tvungen att göra saker jämt? inte för att S skulle döma mig om jag hade legat på soffan hela dagen men det typ går inte om man är jag, så fort han kommer innanför dörrn och jag har varit ledig så måste jag typ ställa mig upp och bara "jag har gjort allt det här idag, jag har varit duktig och effektiv, titta rå tittaaa" fastän han inte bryr sig utan det är bara jag som gör..

men nae, jag ska fan inte det idag. eller jag ska städa iordning lite bland mina grejer och så nu men inte göra nåt på tvång. jag borde typ gå en kurs i att inte få dåligt samvete av att slappa. om det finns såna?

tror jag ska gå och sola kanske.
gå till mormor.
träna i eftermiddag.

sen vara en glad flickvän när simon kommer hem och inte bara ett vrak som knaprar pills. stackars, stackars honom, hur fan ska han stå ut?

"I like my money right where I can see it; hanging in my closet"

ikväll ska jag & mamma se SATC. bättre sent än aldrig :)

jag vill veeerkligen åka till fjällen igen i vinter...


welcome to my life

varje gång jag ställer in planerade saker eller jobb så går jag ett steg bakåt.
och varje gång jag genomför nåt så tar jag ett framåt. så håller det på så fram och tillbaka... tröstlöst or what?

har ätit banan i typ slowmotion för att inte få magkramp. ska dricka samarin och om magen känns okej då så ska jag gå ut och gå. jag måste röra på mig. sis är härhemma och hon är typ lika gnällg och helpless som jag, så jag har ju sällskap iallafall.


hjärnspöken

jag. klarar. inte. att. jobba.

orkar inte ha ont i magen.

typ skiter i allt det här nu.


så kan man dricka vin ikväll med gott samvete...

jag har kört ett spinningpass och så flowin på det. flowin är så jäkla kul! måste vara en så bra form av träning, helt annorlunda mot vad man tränar annars. i like.

har ätit värsta frukosten efteråt eftersom jag inte åt innan. nu ska jag ta en lååång dusch och antingen se en tjejfilm tills simon kommer eller bara ligga och läsa. så jag är pigg till kvällen, hur nu det ska gå till haha.

naaaaaaeeeeeeeeeee

åååhhh jag dör på att inte simon är hemma. hur skönt det än är att ha lägenheten all alone under dagen o kvällen typ släna alla kläder man provat dierkt på golvet och så så är det så jävligt att gå och lägga sig ensam. specielln när man inte är nykter och rba människa. det är nog största anledningen varför jag aldrig borde vara singel för jag blir så jäkla depp för jafg hatar att sova själv hoppas jag slocknar fort och inte vaknar förrän morgonen nu. jag får kramas med datan inatt.

tessa och jag hann med öltältet, wasa, trädgårn och teaterbaren flera ggr på supertid och så var det så länge senvi sågs senast så vi har snackat massor. nu ska jag somna oh vara pigg som en dag imorgon kl 8. nattinatti puuuss

i'm sorry it's just salsa

vad skönt det är att ha lägenheten för sig själv litegrann. har typ bara gjort tjejsaker hela dagen, utom träningen då. tonat håret, rakat benen, målat tånaglarna. tittat på DH och pratat med i alla repliker högt för mig själv. ätit rostbiff med wokgrönsaker och melon. ska snart plocka i ordning lite här och gå en sväng på stan.



tänk om man var tillbaks här igen..

alla talar om dig hurricane

ska man vara såhär trött jämt? jag har varit ledig idag och simon var hemma också eftersom han är "sjuK" (läs lat) och inte orkar jobba. skulle inte jag heller om jag fick betalt för att gå hemma och glo. 

i alla fall så är lägenheten nystädad nu, fått lite bättre ordning i klädkammarn. om det nånsin kan bli det. nu måste jag ju ta allt mitt stuff som är kvar hemma hit med eftersom min familj behagar flytta. så ni som vill komma och hälsa på kan ju passa på nu innan det svämmar över här.

har noll lust att jobba imorgon kväll. men det är bara 4 simhallspass och 2 kassapass kvar innan jag börjar skolan. yey!

i don't usually get so tensed when i fly, maybe you could take off your clothes and rub my back?

har så jävla ont i ögonbrynet! anledning: min fina pojkvän armbågade mig ashårt där i morse. trevligt sätt att vakna upp på, han skulle slänga sig över mig i panik typ för att ta sin mobil och bara drämmer armbågen rätt i ansiktet på mig. jag ville bara tjuta för det gjorde så ont..

jobb bara två dagar den här veckan. två dagar! har på nåt listigt sätt lyckats lura mig till det. listiga jag. och stackars jonas som ska jobba helgen åt mig när jag get drunk ute på stan. evil..


there are monsters in my head and in my bed

ah jag är så där vara på landet-trött. man blir typ bara helt slapp när man är på landet, morfar och simon kollar på handboll och jag ligger i soffan med raggsockor och tjocktröja och datan i knät.

alltså det är fan inte rätt när man måste ha raggsockor i augusti. det regnar ju och blåser.

halvfart fram till fredag när jag har läkartid. måste skriva upp alla exakta symptom som är nu, dom läkemedel jag provat både på recept och receptfritt, vilken effekt dom får, blabla... tror jag ska bli magläkare, liksom jag är ju lika påläst vid det här laget. har döont nu, kaffe, varför?? så korkat.

sen helgen, då ska jag fan ha kul.

hur länge ska man orka?

jag blir så trött på min mage, varför kan den inte bara funka som normala magar? från och med idag blir det fiberreducering igen, började så smått att öka med grönsaker osv den här veckan men det går fan inte, jag mår skit. har så jävla ont i magen och allt känns så fruktansvärt hopplöst. jag förstår verkligen människor som helt slutar ha nåt socialt umgänge för det enda man vill är att ligga hemma och tjuta. varför ska jag gå ut, åka iväg, träffa vänner? min mage förstör ju ändå allt. jag är så jävla trött på att varje dag tänka igenom exakt vad jag kan äta, hur dags jag kan äta, hur jag kommer må nästa dag, om jag ska börja tidigt och hur jag kommer orka timmarna efter frukost då, inte kunna äta borta hos andra för jag vet inte hur jag kommer klara maten dom lagar, om det är laktos i, om det är nåt annat i som jag kommer må dåligt av...

allt är ju en enda stor oro hela tiden. ska jag behöva ha det såhär resten av livet? så nu vet ni alla mina vänner varför jag aldrig orkar göra nåt och varför jag alltid stannar hemma istället när det är sagt att man ska ses. får väl börja leva när jag blir bra..


let's have a black celebration tonight to celebrate the fact that we've seen the back of another black day

hatar när saker inte fungerar. kom hem och ville ha kaffe men kaffebryggarn är knäpp i hela sitt kaffebryggarhuvud och det blir bara skitäckligt oavsett vilka streck man följer. plus att jag hade fel mjölk hemma, finns en god laktosfri från valio och en äcklig från arla och den gör kaffet ännu äckligare för att den är så uschigt söt.

har i alla fall fått både läkartid och tid hos dietist nu, alltid nått. snart åka hem och färga håret på sis.


ge mig nåt som känns

jag är trött. och gnällig. och så har jag kramp i käkarna och det är INTE för att jag har skrattat för mycket kan jag lova. kommer inte orka gå upp klockan 6 imorgon också. hatar tidiga mornar, jag är fan inte byggd för det.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH

skitsommar

om det ska vara sånt här blandväder så kan lika gärna hösten komma nu direkt för min del. gick och solade på törnrosa efter jobbet för att få lite färg igen. kan typ inte sluta tänka tillbaka på dom dagarna vi var på landet när det var så himla varmt och vi låg och solade och badade.. ska det inte bli mer sånt i sommar? då kan lika gärna agusti få gå fort som fasen så det blir höst.

kan räkna upp en miljon saker som gör mig trött och less just nu, måste få ett break. sluta böla. nu ska jag åka heeeem.


hopeless useless pointless

ibland skulle det vara skönt med några riktigt mörka rullgardiner man bara kunde dra ner framför fönstren och stänga ute allt jävla ljus så att man kan ligga under täcket och glo på fånig tjejfilm typ coyote ugly utan att få dåligt samvete och bara önska att man orkade göra nåt annat.

såhär kul är läget, jag sover sjukt mycket men jag är ändå trött, jag har ont i magen, jag orkar inte träffa nån för jag vill bara hem efter jobbet, jag orkar inte träna så jag mår dålig för det, jag har förmodligen urinvägsinfektion och nu tänker jag äta antobiotika utan att nån läkare sagt det för jag orkar inte vänta på att få en tid. skit skit skit


fake it until you make it

jag har fortfarande asont i magen sen igår, äter bara bananer och yoghurt och jag är inte ledig förrän nästa torsdag. så nu tänker jag gå och lägga mig och sova bort resten av eftermiddagen. kuuuuul


jävla lammkött jag får åldersnoja

teaterbaren igår var skitkul, det var länge sen jag var där och man har ju oftast så kul när man går till småställen sådär. men sen nattklubbarna är ju så sjukt överskattade. har inte varit på otten en fredagkväll på säkert ett halvår men det känns som om det hade gått ännu längre för det var liksom bara minimänniskor där. det här blir nog fan sista gången på länge jag går till otten, hugo eller palace när det är 18, det myllrade av killar i hoodtröjor, keps och skateskor och jag träffade bara 3 (!) personer jag känner på hela tiden jag var där. det är nog bara att inse att man får skita i att gå ut dom dagar det inte är högre åldersgräns, kände mig typ som en präktig morsa fastän jag var ganska apsalongs. 

alltså det är fan inte ofta jag tittar på simon och tänker att han är en karl för han är ju ganska pojkig men får tacka ödet för att jag är ihop med nån som inte har skateskor och juckar mot folk på dansgolvet. egentlgien är det ju inte så många år emellan men det är stor skillnad på folket ändå. nej herre min gud det får bli sista gången!

party like a rockstar i shake buildings

trött men inte bakis, det är ju alltid nåt. hade jättekul som vanligt med tjejerna innan, speciellt när vi skulle ringa taxi, höll på att kissa på mig av skratt åt matilda först o sen när taxin kommer så var chauffören en av kunderna som brukar gå och träna på badet. så nästa gång han kommer är det vi som springer och gömmer oss i kassaförrådet kan jag lova.








snyggt elin!


put your hands up for new york

äntligen fredag, ledig tills tisdag helt wonderful. jag spelar arash feat rebecca - suddenly på repeat, älskar den låten så jag hoppas för våran grannes skull att han också gör det..

om drygt en timma kommer jobbtjejerna hit så ska vi göra tacos, dricka vin och snacka skit.
så på listan: platta håret, pick an outfit (kan man ha kjol eller fryser man ihjäl då?), sminka. hoppas att sanna kommer sen med och kanske malin om hon går att övertala.

hate is a strong word but i really really really don't like you

kan inte allt bara sluta kännas så useless. gick en timma tidigare idag, skiter i att jag får skriva kortare arbetstid då för jag är så jäkla off, stor idé att gå runt där och se hopplös ut. har ingen lust att träna, tur att kexen är slut annars hade jag väl hetsätit upp dom som tröst. nu är jag apsur på mina föräldrar också för att dom ska sälja huset. så jag är fast i en lägenhet utan trädgård, fine.

har så jävla dålig självkontroll. dålig självkänsla, dåliga väderingar och jag är en dålig flickvän. mina tankegångar är skit helt enkelt. fattar inte hur folk kan säga att jag är en glad person, jag tycker fan jag är skitsur och tjurig jämt. hate me.

låt tiden gå jag är samma nu som då

man får fan ont i huvet av vädret. hatar det för man blir så trött och orkeslös. typ idag har jag gått omkring som en zombie och väntat på att klockan blev två. nu fattar jag inte hur jag ska orka pallra mig iväg till träning men det är väl bara att bita ihop smile and do it.

det pratas om en liten get together tjejerna på jobbet fredag kväll.. för första gången i världshistorien är alla vi tjejer lediga fredag kväll och ingen jobbar lördag morgon. kors i taket och det är ju som gjort för att firas :)


VI SKA ÅKA TILL ALANYA IGEEEN!!


och på kryssning i helgen, nu får den här veckan gå fort. idag har varit fullt upp med jobb, nya simskoleungar, massa skitsnack med tilda och anki, sen spinningpass och mat på det. om ca en timma kommer mamma och hämtar upp mig så ska vi se mamma mia, ska bli skönt att se en feel good-movie. en chickfilm. kanske kan vända mitt dåliga humör.

älskliiing


might as well throw'em out

nu har vi bokat resa till v. 38 ja ja jaaa. nu är det fan bara att stå ut 4 veckor till sen börjar skolan också. kunde inte längta mer efter att slippa nuet. om en kvart ska jag vara på jobbet. bara att koppla bort allt och hoppas på att veckan går fort. fattar inte hur jag kan känna såhär, jag brukar kunna gå på autopilot liksom..


pack up your shit and get out of my life

what's left to say? Kent i fredags var skitbra, natten var mindre skitbra. mår fortfarande inte särskilt bra men det går väl över, som allt annat. drömmen inatt gjorde inte saker bättre heller, vad håller mitt huvud på med? ingenting kommer bli bättre av dom här tankegångarna.. det är fan bara att bita ihop och gilla läget, nu är det som det är liksom.

orrrrkaaaa som man skulle sagt i högstadiet


I'm hanging on to the words you say

you say that I will be okey,
but I'm falling apart


hatar hatar hatar det här. det värker i hela kroppen och huvet, jag kan inte sova. vad är det som är fel, hur ska man orka?


......