yeeeeeeeeeeeey

trööött. har hunnit med en hel del på min lediga dag. var med mamma och mormor och köpte växter till lägenheten, sen kom pappa och morfar och så fikade vi ute på gården, sen en rekordsnabb vända på stan, kebab till lunch, sen fick jag skjuts hem till sannapanna och så solade vi och badade i hennes pool, sen fick hon komma och kolla på lägenheten, sen har jag tränat två pass, core och ett vanligt friskispass och så har jag duschat, rakat benen, haft hårinpackning, filat naglarna, lagat mat och sett på desperate! man får inte slösa bort sin lediga tid.

jobb 10-18 imorgon, ska börja sända positiva tankar till mig själv redan nu så jag pallar med det. sen på fredag Kent! och nu kom min baby hem så nu ska jag pussa och krama på honom.

jag har världens bästa pojkvän, föräldrar och mormor&morfar!

upp med humöret

jag vill inte vara här! jag vill vara dääär!



nu har jag varit labil i två dagar, har inte hunnit känna efter idag än men jag hoppas det är lite lugnare på deppfronten, annars blir det inte kul att jobba. både jag och pojkvän har typ ångest över att semesten är slut och att vara i sverige. visst att det är varmt men det är ändå sverige.. idag börjar jag inte förrän halv ett så antingen ska jag gå till badet lite tidigare och sola & bada eller så ska jag pyssla lite härhemma. funderar på kent på fredag, skulle jobbat egentligen men nu löste sig det så det skulle ju inte vara fel?!

leave me out with the waste

fan. fan fan fan. ska man känna sån här ångest över att gå till jobbet? är helt slut bara efter helgen, det tar så mycket på psyket. tror C och I kände samma sak efter dom här två dagarna, i alla fall C för hon verkar känna som jag. tänker inte ta på mig en dag mer än vad jag har på schemat nu resten av sommaren, bara bita ihop tills skolan börjar. får hoppas att jag hittar ett extrajobb då som inte är så psykiskt jobbigt.

så har jag jordens mensvärk också. och sov så jävla dåligt. jag orkar inte men om en timme ska jag vara på jobbet icke rödgråten och pigg. haha bra.

jag vill vill vill

ÅÅÅÅÅHHH jag vill åka igen! var inne på fritidsresor nyss och kollade, det får bara funka helt enkelt jag vill åka en gång till. egentligen kan man ju lika gärna boka en resa framåt nu redan, sista minuten blir ändå inte så himla mycket billigare om man vill ha specifierat hotell det är ju mest dom ospecifierade som är billiga typ flygstolar. jag vill åka till ett mysigt hotell med pool, nära stranden där man inte behöver gå många meter. inget festa-supa-ställe, bara ligga och sola, bada, äta och dricka. sitta på balkongen på kvällen och åka båt. haha det tog flera dagar i turkiet innan min mage var okej och då var det typ dags att åka hem men det har man ju redan glömt bort. och simon har ju faktiskt rätt, nu vet jag ju att jag klarar det och att det löste sig och gick okej.

meneeehh okej kan vi åka nu eller?

i tried to live alone but lonely is so lonely alone

trodde jag skulle få en skön dag med att jobba morgon och gå en sväng på stan igår, HAHA juste! det var helt hysteriskt på jobbet med dubbelbokningar och för lite personal, fick stanna kvar och försöka ringa in personal och lösa allt krångel, kom inte härifrån förrän kl 18 svettig och helt slut av allt springande och stressande. vem är på humör och pigg på att gå ut då liksom? simon var så söt och handlade potatissallad och bagels och så stekte vi kyckling och åt ute på våran lilla gård där det typ verkar sitta folk 24/7. sen fick JAG välja film för jag orkade bara inte se nån thriller man måste koncentrera sig på efter den jobbdagen så vi såg supersugen och knaprade godis. den var ju förresten skitrolig!


love it när man kommer till jobbet på morgonen och nån har satt på kaffe, som camilla hade gjort idag och igår och man typ bara blir servad. och får vakna till. fan vad jag ville ligga kvar i sängen i morse. och vad skönt det skulle vara att ha ett vanligt jobb där arbetsveckan liksom tar slut innan nästa börjar, här går ju allt i ett kör. lucky you nine to five people


åhh ge mig en vecka till!

hur segt är det inte att börja jobba igen efter semester. kan lova att nu kommer jag hamna i ett sån där anti-klimax igen där man bara deppar och inte har nåt att se fram emot och allt det roliga bakom sig. måste planera in nåt kul, nu!! typ.
tror både jag och simon har fått lite anti-klimax, det var jobbigt att behöva åka hem från landet när man bara ville vara kvar & vara ledig.. blev inget av gårkvällen heller, ingen utgång, bara att fixa och dona hemma.

gulliga Ida bytte med mig så jag fick jobba morgon idag, då kan jag gå hem och fixa klart i klädkammaren sen, kanske gå en snabbis på stan.

lantlolla

ska nog vara kvar till fredag här, ska läsa min bok, gå ut och gå, börja med nytt scrubs-maraton och lyssna på hur min mage vill ha det. inte stressa. men idag har det funkat bra.. såna dagar som idag vill jag fan tacka högre makter för, det har varit helt okej och jag har knappt ens ont efter middagen nu. så underbart and lovely. ett kvällsdopp på det här sen bara krypa ner och pussa på min lover utan att han ska behöva somna till att lyssna på mitt gnäll om magont. pussssssss

thank you and goodnight

nu är vi på landet, jag är dötrött och skulle kunna somna precis nu. ligger i soffan och läser min favorit mag-blogg, simon och morfar kollar på friidrott. har flängt runt hela dagen, gick upp tidigt, powerwalkade i en timme, packade två sopsäckar med kläder och åkte in till stan med, packat upp, tryckt in ännu mer i klädkammarn, övertalat pojkvän att vi behöver en hylla, åkt till ikea och köpt hylla + lådor till den + bordslampa, åkt hem och lämnat, åkt till maxi, hämtat mamma + mat och åkt till landet. puuuust typ.


hat hat hat

jag hatar såna där jävla websidor som aldrig funkar och det bara tar aaaaslång tid för dom att ladda så man får vänta typ 5 min, vänta vänta vänta sen kommer det upp sidan kan inte visas. tre.se är en sån sida, jag HATAR hatar hatar tre.se. först får jag en ashög faktura, jag har inte använt så mycket pengar för jag ringer inte så mycket, sen när jag ska kolla varför så går det inte att gå in på sidan för den kommer aldrig fram. aaaapeshit!!

magen styr mitt liv

har varit hemma hos simon, eller hos hans föräldrar då men jag ska sova härhemma, jag orkar inte ens krångla med att sova där längre, det är lika bra att bara åka hem, så jag har kontroll över vad jag äter på morgonen och ifall, ifaaall det skulle bli sämre. för så är det ju jämt, känns som det är det mitt liv går ut på, att se varenda dag hur min mage mår och om jag kan göra nåt eller om det bara är att lägga ner sina planer. idag har jag verkligen haft ont hela dan, mornarna är alltid hopplösa och jag dör på det här snart. det är väl inte asdåligt  just den här perioden men det är inte bra, jag har kramper och jag mår illa. jag måste fixa tid hos dietist för det här går inte. aaaaaahh så nu ligger jag här själv och ska bara SOVA så det kanske är bättre imorrn.


sverige-ångest

jaha... hade den här kvällen varit som dom andra senaste veckan så hade man varit nyduschad, insmord och fortfarande varm av solen, jag hade suttit med ett glas vin och S med en öl till turkiskt musik på balkongen.. men istället sitter man här i kalla, tråkiga sverige, inomhus för att allt är blött ute..usch vad jag inte vill vara här!!

och min mage är arg på mig och gör ont hela tiden.. jag måste få nån ordning på det här annars orkar jag inte.. imorgon åker vi till landet i alla fall.

Turkiet

Sverige igen... uuuusch!!

   
  
  

   

  

   

in a moment.

sådär, hejdå sverige. snyyfft. HAHA inte.

neej!!!

shit, jag kom på en sak. tänk om vi inte får platser bredvid varandra, jag som hatar hatar hatar att flyga. som förra gången när inte jag fick sitta bredvid simon och jag började tjuta för jag blev så nervös och han frågade paret bredvid honom om dom kunde flytta en bit så jag inte behövde sitta själv med dom vägrade och jag typ satt där och tjöt. fast dom som satt bredvid mig var snälla och skämtade med mig tills jag samlade mig lite, sen hamnade vi framför dom på planet hem och då tyckte dom att jag var mycket coolare på hemvägen, haha. men ändå, flyga är äckligt och ännu äckligare om man får sitta bredvid främlingar..

jaha sådärja

fan vad det är svårt att packa när man bor i kartonger med hälften av kläderna på ett ställe och hälften på ett annat. blir typ spontan packning, bara att lägga ner det man hittar. ska dock vara smart den här gången och bara ta med flipflopsen och vita tygskorna som jag redan gått in. inga pumps för dom kommer jag ändå bara dö på att gå hela kvällarna i, inga nya skor heller. så det här kanske blir första semestern utan bleedning skoskav. pappa jag lär mig!

checklist:
bikinis + handduk
solglasses
kläder
flipflops
böcker
mp3 + batterier
kamera + batterier
solkräm
shampoo, balsam
tandborste + andra neccessärgrejer
plattång (? ganska onödigt i värmen kanske)

tidning att läsa på planet köpt + en bok som verkade lite kul. bra musik på mp3n. inte laptopen dock, den får stanna hemma..


we got that you hang up no you hang up kinda love

det blev inget partande igår, vi gick på bio istället. träffade hanna-banana och vi sa att vi måste hitta på nånting snart, sanna & eve nu skriver jag det här i att vi får ta en hel kväll snart, kanske inte helgen som kommer men nästa? då är jag tillbaks igen och då borde vi verkligen ha en tacokväll. :)

imorgon åker vi, det ska bli så himla skönt. håller på och fyller både mina mp3er nu med musik, nytt och gammalt. så kvällen blir lugn, vi ska nog börja packa lite and so. kram kram


så exakt

läste johannas blogg om hur hon sitter på kvällen efter jobbet och typ inte kan sluta vara irriterad på sånt som hänt på jobbet. haha exakt så är jag, jag typ kommer jämt hem och ältar saker halva kvällen, typ om nån kund varit otrevlig mot mig eller nåt sånt. som när cissi och jag jobbade och en kund försökte tvinga mig att gå ut i flipflops, shorts och linne på vintern bort till parkeringsautomaten som inte ens tillhör den här anläggningen och ringa numret som står där och anmäla att den var trasig för att han inte orkade. eller en annan gång när en kund inte hade utnyttjat sitt kort under giltighetstiden så det hunnit gå ut och han vart förbannad och bara började svära åt mig och "nu fan släpper du in mig". sånt kan man sitta och älta halva kvällen haha.

you're cutting diamonds with a rubber knife

eftersom jag bälgat i mig kaffe nu så blev jag sjukt törstig och när jag blev sjukt törstig så blev jag sugen på juice. har jag nån juice, nej. är cafeterian öppen? nej. jag får sitta och vara törstig istället. åååhhh
dessutom om man äter linfrön i yoghurten så är det risk att man får mellan tänderna och hemma kan man ju ta tandtråd, men jag har ingen här så jag måste typ gapa stort och tugga müslin med tänderna längst bak för hur charmigt blir det när man bara hej hej till en kund och ler värsta och så har man massa grejs mellan tänderna.

came out a little faulty

dagen började med att simon började lysa med sin mobil klockan fem för att han skulle se vad klockan var och pang så var jag vaken och jag är jämt så nervös att försova mig när jag ska ha kassan på morgonen så jag vågade inte somna om utan låg och vred mig och halvsov i 45 minuter. jag är så jävla trött nu. kaffet blir säkert äckligt idag med för bryggaren i kassan är ännu knäppare än den vi har hemma i lägenheten.

måste få i mig lite frukost också. festa ikväll? haha, känns rätt avlägset just nu. men kanske vaknar till framåt förmiddan.

inte min dag

lång dag, 10-18 det jobbigaste passet som alla vill slippa undan och byta bort.
dagspasset en sån här dag stavas varmt, vätskebrist, sötsug och trötthet.
tvingade trots det mig själv att köra spinningen efteråt, känns bra nu efter dusch, lax och wok, så nu börjar blodsockret kännas lite mer stabilt.

nu ska vi se på film tror jag och dricka kvällskaffet. jobbar morgon imorn, sen träna och så ska vi nog hem till mamma och pappa for dinner. lite sugen på utgång men... we'll see. puss

let me tell you bout hard work

aaaaaahhh. jag drömde jobbig dröm igen. mådde illa när jag vaknade. kaffet blev inte gott, det fanns ingen mjölk att ha i. hinner inte handla det. ska jobba 10-18, vill inte.

who do you pray for at night before you go to sleep?
what do you feel when you look in the mirror,
are you proud?
how do you walk with your head held high,
can you even look me in the eye?



sexy can i just pardon my manner

här kommer lite pics, så här ser det ut so far. det som behövs är lite tavlor + jag behöver köpa en ram till min marilyn monroe plansch. men det är beboeligt iallafall, och riktigt mysigt såhär på kvällen när det börjar mörkna ute!

   
1. matrum 2. sovrum 3. hallvägg




soffan + dom fina kuddarna jag fick av mamma idag :)


en sån här införskaffade jag också, tycker dom är så snygga. har legat på studsmattan hemma i trädgården idag och fått lite bikinimarks, tränat på friskis och pysslat lite till härhemma. nu ska vi varva ner, ta en kopp kaffe och honungsmelon framför Scrubs innan vi lägger oss.

turkmusik på andra sidan väggen

sitter och äter frukost och tittade precis ut genom fönstret. jag var liksom så inställd på regn and shit när jag vaknade så jag tittade inte ens ut, men det är ju sol! på min lediga dag!
gud hör bön skulle jag sagt om jag var troende.
efter tripp på stan kanske det blir att ligga i trädgården när jag kommer hem då istället för att rensa byrå.

tjejen som bor i lägenheten på andra sidan spelar ashög typ turkisk musik hela tiden. sent på kvällen med. fast det gör inte mig så mycket. än i alla fall. jag gillar faktiskt sån musik, det får mig att tänka på kvällarna utomlands när man går omkring och det spelas musik från alla barer och det är sådär ljummet i luften och bara så icke-svenskt. så glad stämning.

my heart beats like a drum like a drum dum dum dum

idag var jag med Malin på stan, åt lunch som var asstora portioner men som vi båda lyckades smälla i oss ändå. vi hittade självlysande dekorationer till foppa-tofflor åt barn, dock en med texten I <3 satan, då var vi tvugna att garva ihjäl oss och åt det och störa dom i kassan.

sen köpte jag 3 par skor (mamma det behövdes och du behöver inte titta i min garderob mera)
ett par jeans shorts och bikini.
två skitsnygga ljus till bokhyllan för att fylla ut lite.

jag längtar så fruktansvärt mycket till turkiet och lediga dagar på landet veckan efter. jobbade kväll idag och är så trött på jobbet just nu så det kryper i kroppen bara jag tänker på det. nu ska jag göra iordning mig och krypa ner hos min älskling och imorgon ska jag gå på stan och leta kuddar.

get out of my out of my out of my head

när jag vaknade förut hade jag drömt en sån där riktigt jobbig dröm som gör att man har ont i magen och känner sig orolig när man vaknar. sen kan man inte skaka av sig den. och man vet inte om det bara var i drömmen man kände så eller om man gör det omedvetet och det börjar komma upp till ytan. går runt och tänker på det. förstör hela morgonen.

har vissa störningsmoment just nu som jag heller inte kan skaka av mig. det är ett dåligt tecken, sen får jag panik på att småsaker kan bli så huuuge irriterande för mig. blir typ förbannad på ingenting egentligen. kanske har pms, eller så är jag bara vrickad i huvudet. men det är nog bäst för mig själv att försöka tona ner det lite för jag vet hur jag är, annars kommer jag aldrig sluta störa mig på det och typ explodera ut ilska på det bara för att världen ska veta att JAG stör mig, sen kan jag lugna ner mig. varför är jag så jävla lost i huvet ibland?


(o)glamourös vardag

idag har jag:

- högtryckat i simhallen och blivit dyngsur
- varit skittrött på mitt jobb för att det är så segt såna här dar
- varit skittrött på att det var så dåligt väder
- kört spinning
- ätit kyckling & sweet chili wok med nudlar

imorgon ska jag träffa Malin och gå på stan och skoshoppa, det ska bli sköjj. sen jobba kväll. nu ska jag nog läsa lite i min braiga bok innan vi ska sova. natti

tråkiga sverige

seriöst vad är det här för sommar? man borde kunna sitta ute och äta frukost en sån här morgon i juli men jag sitter och fryser inomhus i mjukisbyxor, en av simons tjocka tröjor OCH täcke. sen ska jag gå till jobbet där det kommer vara helt dött och man själv dör av tristess. så JÄKLA skönt att vi åker om en vecka, jag ska njuta av varenda dag.

igår var våran första "riktiga" kväll i lägenheten, med möbler att sitta på och inte bara en säng. vi slutade greja vid tio, satte oss i soffan under täcket med jordnötsringar och såg på film. det kändes bra :)


färdigskruvat till slut

sooo, efter några sista kraftansträngningar är alla möbler monterade och det är någorlunda möblerat. S ska bara sätta ihop lampan som mamma och jag köpte ny lampkupa till idag. nu är det roligaste kvar - lampor, tavlor, ljus och andra inredningsprylar. ska dricka kaffe nu. puss

ps. kom på att klippan soffor är tydligen väldigt bra att knäcka ut ryggen över. en extra finess sådär!


inredningsprylar

vill ha kuddar till soffa/fåtölj med lite snirkliga mönster för att bryta av lite. dom här från åhlens var fina, kanske kan ha några beiga och nån mörk för att bryta av lite. kanske får höra med han därhemma också fast indredning är mitt territorium haha. lite orientaliska details skulle vara snyggt kanske ska kolla på indiska. 





dom här ljuslyktorna är också jäkligt snygga tycker jag. kan man typ ha röda ljus i på julen också. Malin på tisdag om du ska inspektera hemma hos oss så får du ge ditt expertutlåtande ;)

ska det vara såhär?

fick byta och jobba morgon idag eftersom Ida planerade bakfylla, i morse när jag skulle sätta lite färg på ögonfransarna för att inte skrämma iväg kunder med mitt livlösa ansikte så var ögonen helt svullna för jag var så trött. har druckit kaffe och proppat i mig frukost nu iaf.

igår kväll åkte min fina lampa i golvet och lampkupan sprack, då fick jag ett hysteriskt utbrott och gick ut i regnet och satte mig på en bänk som var blöt och typ grinade som i en film för att allt jämt ska gå så jävla dåligt och för att man inte kan köpa en ny lampa för då blir det inte samma sak. sen hade köttfärsen blivit kall och när simon värmde den i stekpannan så brände han typ hälften så det var ju en bra kväll.

dags att sortera och städa upp lite bakom kassan nu. krams

out there living a lie

mina tankar är röriga, om man sammanfattar dom blir det typ såhär: en del krestar kring nytt. en del kring gammalt. glädje, förväntan över det nya. jobbigt att bli påminnd om gammalt. man ska låta det som varit vara ifred, inte röra upp det, även om det gamla känns som en trygghet och nåt välkänt man längtar tillbaka till ibland. det finns gränser.

och nu sitter jag med en "hemlighet" med en som kanske fick kalla fötter och inte går över dom gränserna igen. det bästa man kan göra är att minnas allt roligt men vakna upp och ta vara på det man har nu idag.


I told you you'd look to regret it
but when it comes to me just forget it,
I'll be the best you never had



ett glas samarin brus tack

äntligen har magen lugnat sig så jag kan äta lite, rostad macka och fruktsallad. jävla mage att jämt hålla på och förstöra för mig. borde ta tag i det nån gång, gå till sjukhuset och säga hey i'm back sätt igång och kör ner slangar och kameror i kroppen från alla håll, alternativt skita i det och överkonsumera samarin och alla piller och pulver mot intolerans som dom rekommenderar. 

kul att aldrig kunna äta utan att få ont!

 

        


 

till mig själv

Jenny, ät inte fet mat och drick inte alkohol. du får ont i magen då!!

men dom tre närmsta veckorna får bli lite som dom blir, sen efter turkiet och ledighet får det bli bättre vanor igen.


born in a world where love survives

det blev utgång igår fastän det inte skulle bli så, och min mage har väckt mig sen halv åtta i morse. bara att ge upp att försöka somna om. igår kväll struntade vi i att gå på förfesten som vi skulle från början, köpte med oss kyckling, potatissallad och bröd och åt middag sittandes på en omonterad soffa med plast på och tallrikarna på tv-bänken. höjden av bekvämlighet med andra ord!

sen drack vi lite vin och lite öl och lite likör 43 med mjölk och runt ett kom vi på att vi ville gå ut i alla fall så jag gjorde en "sikta mot stjärnorna" och fick göra iorning mig på 10 minuter sen sprang vi ner till hugo. där träffade vi lite blandat med folk och sen gick vi hem och åt i sängen. nu ska vi äta lite frukost sen måste jag kolla hur det blir ikväll om vi ska ha nån get-together med jobbisarna. pussss


"det är såna som hon som ger blondiner dåligt rykte"

kom att tänka på en sak, det verkar bo ett riktigt mongo-par vid oss. eller killen var väl rätt harmlös men tjejen verkade helt skum, dom satt på gården idag på en filt, mysigt liksom men helt plötsligt börjar tjejen asgarva jättehögt, då var jag ju tvungen att kolla lite mer noga. hon hade typ blonderat håret vitt och såg lite bimbo ut så jag tänkte att hon skrattar väl åt sitt eget skämt eller nåt men när jag kollar så sitter hon och spottar nånting dom äter på sin kille som sitter i bar överkropp och varje gång hon träffar på hans mage eller bröst med mat-grejen hon spottar så applåderar hon och skrattar jättehögt. det verkade liiite wierd måste jag erkänna.

well it's been a long slow collision, i'm a pitbull you're a dog

nu är jag äntligen, äntligen hemma, sista halvtimman var jag så jädra trött och dj:n & hans crew tog skitlång tid på sig att packa ihop alla grejer så vi fick vänta på dom. har duschat av mig alla spår av en dags målande och jobbande, förutom vit färg på tånaglarna som vägrar lossna. har krypit ner i sängen och det ska bli så himla skönt att få sova.

idag har vi målat hela hallen så nu ser det fräscht och nytt ut och bättrat på färgen på listerna. dessutom har vi fått i ordning sovrummet typ klart och städat överallt. på fredag ska vi åka till ikea för det känns som det skulle behövas lite möbler i resten av lägenheten med.

nae, time for bed. goodnight and goodbye

less is more

just nu är det fest på badet som Ola och jag jobbar på. så jag slutar vid två-tre nångång, lite småtungt eftersom S och jag har varit igång hela dagen och till sent igår kväll, men det är roligt, festen är på utebadet och dj:n kör bra musik så tiden går fort, och dom som håller i festen är jättetrevliga. Ola och jag har en del livliga diskussioner också, då rinner tiden iväg som alltid..

förut kom det ett gäng tjejer som var fixade till tänderna, så uppklädda och uppsnyggade att dom inte kunde bada eller dansa utan bara sitter och se snygga ut, så kommer det en tjej i mjukisbyxor och vanlig t-shirt och börjar dansa helt grymt bra och knäcker hela deras ansträngda stil. less is more som man säger!

"du fattar ju INGENTING"

Malin, you're right - killar förstår inte att när man säger en sak så behöver man ju inte mena just det man säger utan man kan ju mena något annat och DÅ FATTAR INTE DOM DET. medan tjejer förstår direkt när en tjej säger nåt att hon menade en annan sak än det hon sa.
det är ju inte svårt!