I hope you are sorry and I wish you the worst, that's all I have to say



just yesterday, you passed me by
I swear, you nearly said hi
I could have died
I swear to God I started crying


It's your birthday tomorrow
but you're not getting anything, you know...



friday night and the lights are low

lönefredag idag, halv elva är klockan. need i say any more? sitter hemma hops Alina och har lockigt hår, det ni. lyssnar på rihanna, hoppas på otten eller palace, dags att fixa klart o gå snart. sminket krashar lite känner jag.,h


hope i see her tonight, make her lips touch mine tonight



i could teach you but i have to charge

MEN FÖRFAN FLICKOR! hur blir det ikväll??!

Vincent på Otten - det vill jag
lönehelg alltså kanske öppet hela Palace - det vill jag också
Hugos.. hellre offrar jag min högra arm än att gå dit ikväll

förfest var?

snart tar jag på mig pyjamas och går och lägger mig istället ;)


jag har tråkigt tråkigt tråååkigt

idag jobbar jag inte, vilket innebär att jag är UTTRÅKAD. jag fattar inte vad arbetslösa folk gör hela dagarna, om dom inte söker jobb förstås men det är ju inte alla som bemödar sig till det. jag blir totalt rastlös, jag tycker inte det är skönt, har inget att göra fram till träning kl 18.00 och det kryper i kroppen på mig.


we've had our doubts but now we're fine

blir Sälen vecka 15 :)

vill ha något mer att se fram emot, Malin och jag kollade på sista minuten resor till Gran canaria igår, vilken dröm. eller en långhelg i Sthlm (fast hur skulle det sluta för oss två kan man undra...) en spa-weekend vore heller inte helt fel. jag är så sugen på att boka nåt!

snart är det fredag också. hoppas på en rolig utgång då!..

måndag.

trött. täppt i näsan. simon snarkade inatt. frukost framför desperate housewives. måste åka till banken. gå till 3 i domino. träna kl 17,00. sluta känna mig deppig. sluta vara orolig. kolla hur mycket pengar jag har. vill åka till fjällen eller varsomhelst. nåt att se fram emot, anything...

- so don't cry your heart out


Försoning

var fresten på bio med mami igår och såg Försoning. den kan jag rekommendera, bra men väldigt sorglig och hemsk. tycker om Kiera Knightly.

image559

I feel so cold, I'm so numb
I'm having nightmares when I'm awake
Help me Lord, fight this loneliness
and take this pain away
so if you still go I'll understand,
but would you give me something just to hold on to?

jag vill ha vårkänslor

igår var det soligt och såndär skön vårluft. till och med fågelkvitter i trädgården. men idag är det januariväder igen, småregnigt och kallt. gud vad jag längtar till våren, när solen börjar titta fram, när man kan börja gå utan jacka och det ligger massa grus på vägarna...

väntar på att snödropparna poppar upp.
 image558

London underground, all they say is please mind the doors

haha tittade på bilder från London för att jag är såsugen på att åka nånstans. den här bilden ser så kul ut för alla ser ut att blänga på varandra, jag och sis ser ut att ge varann mordiska blickar och mamma ser ut att vara på väg att ge nån en utskällning. mysigt! fresten så saknar jag mitt korta hår

image554

image555

i vanliga fall äter jag inte dygnet runt men alla bilder är visst tagna på nån restaurang eller café haha

there's no one in town i know

äntligen fredag, eller? jag bryr mig inte för jag ska JOBBA HELA HELGEN i simhallen jag kommer DÖ. kola av, däcka ihop. avskyr mördarpasset, heldag lördag söndag, tror jag alla som haft det passet kan hålla med mig om. det är så sanslöst mycket folk, jag fattar inte hur dom kan tycka badhuset är så kul en lördag helt smockfullt?

skulle träna tidigt idag också för det är så mycket skönare, men vaknade med jätteont i magen och mådde illa, så jag åkte hem har fått i mig lite att äta nu iaf. ska åka in om ett tag om jag orkar.

saknar Simon,


fy bubblan för vintern

SÅ TRÖTT! fattart inte, tycker att jag sover mycket. även om jag sover tio timmar per natt så blir jag inte piggare. hata den här jävla årstiden! ingen snö, bara regn grått och blä. längtar till sommarn, ligga på bryggan på landet och sola...

business of misery

jag känner att jag måste träna. men samtidigt är jag så trött och seg. vill bara krypa tillbaks under täcket och sova i hundra år typ. och då ska man ju egentligen inte träna. men vi åt godis igår och det känns inte så prima.
så rastlös också. tur att jag har Anton att prata med.

tänk så skönt det skulle vara att åka iväg nånstans på sportlovet, eller hur Malin? en sista minuten, eller fjällen igen. fast Malin är mest sugen på sol, vi får väl se vart det leder? förresten, nu är ju inte du hemma och läser men fredag lönehelgen in i dimman? :)


det här känns ju bra

jag känner mig så konstig, sjukt konstig. två dagar i rad har jag fått världens huvudvärk framåt eftermiddagen och börjat må illa och fått gå och lägga mig. vad är det liksom? igår tränade jag som vanligt och kände mig okej på förmiddagen sen på eftermiddagen bara.. BANG! och jag hade skitsvårt att somna igår och vaknade massa gånger inatt och det kändes som det kröp i hela kroppen. så när Simon gick upp låg jag kvar och mådde illa och sen slocknade jag. men det funkar ju inte att bara sova på morgonen. uuuuäääh.

une menage a trois pour monseiur Persson

Anton + Dennis + nån mer ska åka till italienska alperna v 8 och nu har vi haft en av våra msn-diskussioner, som iofs aldrig leder nånvart men det är alltid trevligt ändå.

jenny | but i'm all grown up now, updated and graduated säger:

härligt

Anton säger:

japp

Anton säger:

Ser jag detta som en intresseanmälan?

jenny | but i'm all grown up now, updated and graduated säger:

bara killar?

Anton säger:

jag dennis + nån mer

Anton säger:

Så kan ju vi ha sex bland snödrivrna och så jenny, det låter väl bra?

jenny | but i'm all grown up now, updated and graduated säger:

jag undrar vad blivande mrs persson tycker om det, jag har hört ryktas att du skaffat en flamma?

Anton säger:

hon behöver inte veta ngt, omvärlden ar ju alltid kvävt vår offentliga bortförkalring;D

jenny | but i'm all grown up now, updated and graduated säger:

det är sant iofs, vi har alltid lyckats slingra oss undan på ett eller annat sätt

Anton säger:

oh yeah

jenny | but i'm all grown up now, updated and graduated säger:

det är helt enkelt menat att det ska bli du och jag, anton

Anton säger:

ja, det verkar så bejb

Anton säger:

men vafan, inget jävla tramssnack, har du haft une menage a trois?

jenny | but i'm all grown up now, updated and graduated säger:

vafan anton

jenny | but i'm all grown up now, updated and graduated säger:

jag sparar mig till äktenskapet

Anton säger:

är det inte that kind of shit man inte ska spara

Anton säger:

jag är något av en sexualrelaterad relationsfilosof

jenny | but i'm all grown up now, updated and graduated säger:

jag beundrar din filosofi anton

Anton säger:

tack

Anton säger:

nae men back to business då



Hihi <3

januari är inte min grej..

usch nu är det snorhalt och grått ute igen. hade tänkte gå en sväng förut men höll på att halka direkt jag kom ut på gatan så det var bara att gå in igen.. jag vill antingen ha ordentligt med snö, eller vår nu bums på en gång! såhär fint var det häromkvällen när jag var ute och gick.

image550

image551

image553

nae slut på det roliga, dags att göra sig iordning för jobbet..

ännu en dag förbi

puh, vilken dag. sitter här i kassan och har precis slagit ut och bankat och är klar för dagen. har varit heeelt galet idag, datorerna hängde sig och stannade upp totalt, fick sitta med en BRP-kille i telefonluren i en halvtimme medan kön bara växte och Therese och jag blev minst sagt stressade. sen att folk inte fattar när man säger att datasystemet ligger nere och man inte kan komma in i kassan och dom bara "men jag vill bara växla" "jag ska faktiskt bara köpa en solpolett" jaha men hur ska det gå till när man inte kommer åt pengarna? gosh...

men om ca en halvtimme får jag sluta, hem till min sköna säng då... och kanske min älskling. och framförallt SÖMN.

drömlös sömn önskas

både igår natt och inatt drömde jag sjuka drömmar. igår natt drömde jag att jag var gravid i nionde månaden och att förlossningen inte började så jag skulle få åka till sjukan så skulle dom sätta igång mig (säkert drömt om det bara för att dom fick starta en av kollegorna för att hon var försenad typ sympatidröm) och jag satt på köksgolvet hemma med megastor mage och bara tjöt hysteriskt för att jag inte ville ha barn för jag var bara 19 år och inte hade hunnit utbilda mig och skulle få sluta jobba osv.. helt förstörd var jag tills Simon började knuffa på mig och säga "öh hörredu" tills jag vaknade och fattade att jag låg och gnällde ashögt.

sen inatt då så drömde jag att jag var vilse i Thailand, jag skulle egentligen hitta tillbaka till vårt hotell i Turkiet men jag var alltså på fel strand i Thailand istället och det är ju ganska långt emellan så jag blev ganska upprörd. men då hittade jag en trevlig datanörd som uppmuntrade mig och sa att det är bara att gå runt hela ön i Thailand så kom man till rätt strand i Turkiet och sa att jag kunde åka buss men det kom aldrig några bussar så då hittade jag en thailändare som jag fick springa efter hela vägen till Turkiet men eftersom det var en dröm så gick det ju rätt fort sen kom jag in på hotellet som var fel hotell och inte gick att ta sig ut från för det var glas överallt.så jag och thailändaren fick slå sönder en vägg och kuta därifrån och sen till slut hittade jag rätt hotell och fick fläta håret på thailändaren som tack.

jag var rätt utmattad när jag vaknade. kanske skulle införskaffa såna där sömntabletter som ger drömlös sömn, kanske skulle va nåt. eller en psykolog

image545


regn och halsont, kan det bli bättre?

Vaknade när Simon skulle åka till jobbet kl 6, med världens halsont. tänkte faaaan inte nu igen, somnade om och sov som helt död i ett par timmar nu känns det iaf bättre. har ätit frukost framför datan medan jag har läst alla vänners bloggar och nu är det nästan helt borta. ska jobba kväll, som tur är jobbar Matilda med.

hör och häpna så har jag fått med mig min pojkvän till gymmet TVÅ DAGAR I RAD. lite sensationellt eftersom han typ vigt sitt liv åt handboll och inte vill bli biff. men ändå!

i got the power

spinning eller inte spinning?

that's the question. jag behöver verkligen men jag har fortfarande ont i smalbenen och jag pallar inte att åka på nån benhinneinflammation nu on top of everything else. så frågan är vilket som är mest värt; att få träna nu direkt och det resulterar i att det blir värre, eller att vänta tills värken och det ömma är helt borta och träna då?

jag vet ju vilket som är smartast men jag avskyr att inte kunna träna.


Sex and the city

ibland tänker jag att jag inte är så tjejig, för egentligen är jag inte det, inte bland folk iallafall. men jag har små tjejiga sidor som liksom slinker igenom - jag ÄLSKAR rosa saker, mjuka pastellfärgade tofflor, sockar, förpackningar.. och nu har jag blivit så sugen på S.A.T.C boxen också. för att serien är så himla mysig och rolig och hög må-bra-faktor.

image543 image544


jösses så ambitiöst

jäklar vad bloggande det blev idag, nu blir mina tjejkompisar glada. ska ta en dusch nu och sen blir det nog Åby krog med Malin ikväll. hyra nån film, kanske åka in till Sannapanna.

you got nothing on me

jag har inte avlagt några direkta nyårslöften. det enda som jag bestämde med mig själv på nyårsafton när jag stod och tittade på fyrverkerierna är att:
 - jag ska från och med nu inte umgås med folk som inte ger mig nåt
- jag ska inte göra sånt jag inte mår bra av / trivs med

så svårt kan det väl inte vara. life's too short för att göra sånt som inte ger en något. (om det inte gäller jobb t ex som ju är nödvändigt, men bortsett från det varför gör man inte helt enkelt bara det som man mår bra av?) jag ska inte fejka, jag ska inte umgås med folk jag inte klickar med och tänka att det kommer med tiden för det gör det ju inte, jag har ju redan en massa roliga vänner som jag har kul med och en underbar kille som jag kan prata om allt med, varför då slösa tid på annat? inte så att man ska sluta prova nya saker, men jag ska inte försöka vara nåt jag inte är och inte pressa mig själv till saker jag inte vill bara för att folk ska gilla mig. just that simple.

image540


no one could get in the way of what i feel for you

såhär rufsig och söt blir jag förresten när jag vart ute i snön!
image538

och så den förmodligen mest smickrande bild jag nån gång tagit på S, såhär snygg var han efter en dag i snön:
image539

I'll be tasty tasty, I'll be laced with lacey, it's so tasty tasty, it'll make you crazy

hade knappast trott att jag skulle orka med nån utgång efter fem dygn i fjällen, men jag var nog mer festsugen när jag kom hem än när jag åkte, en rastlös själ som jag vill inte sitta inne i en stuga om kvällarna haha.  
åt god mat, tacorullar, som simons mamma gjorde igår kväll sen efter många om och men bestämde vi oss för att fixa till oss o åka in till stan och möta upp Jocke & resten av gänget för en kväll på Palace. det var inte så mycket folk men självklart var det roligt ändå, vi lyckas alltid ha kul.

kul att träffa Fredrik igen, och Lelle så klart det var jättemysigt. roligaste med att gå ut är när man träffar massa härliga personer man inte träffat på länge. Elin och Sofie från jobbet var också ute och röjde, Sofie självklart vid livebaren där man alltid hittar henne! en lyckad kväll, nu känner jag mig inte lika rastlös längre.


Vemdalen

Hyrde snowblades, som jag aldrig har åkt förr men det var skitkul, roligare än slalom. det var fint i backarna, mycket snö och jättefin stuga.
men jag saknade mina vänner på nyår för jag vet hur hysteriskt kul vi skulle ha haft med massa skratt dans och sång! men det tar vi igen, hoppas iallafall att ni hade en mysig nyårsafton tjejer och att ni festade lite åt mig också.

nu har jag åkt på att få så sjukt ont i smalbenen av blades åkningen, hade så ont att jag tjöt sista dagen, det är ingen soldat i mig inte..

image528

image526

image525
vårat rum

image527

image529
white wine my favourite

image530
vi
image531

image532
korvgrillning

image533
en snygging <3
image534

image535
från liften
image536