men tack, TACK så hemskt mycket

jag fick ingen lön för den här månaden för det blev nåt fel så att min lönerapport aldrig blev inskickad och det känns minst sagt pissigt. jag har verkligen ingen lust att vänta till 25 september och jag hatar att inte veta hur mycket pengar jag har. jag vill åka utomlands men hey, för vilka pengar då? NÄSTA lön som jag inte vet hur mycket den blir liksom. tänk om dom kunde vara lite snabba däruppe på lönekontoret och fixa ut lite pengar till mig nu, då skulle jag bli tacksam.

sitter och försöker bestämma mig för om jag vill/orkar gå på bio ikväll eller inte. jag orkar inte göra iordning mig och jag skulle helst vilja skita i allt och bara lägga mig och kolla på tv och äta massa godis tills jag blir så tjock att jag inte kan göra nåt även om jag skulle få lust. fresh.


fool me once don't fool me twice

idag gjorde jag ett test i en tidning. enligt det testet så har faktiskt min pojkvän en annan, kanske på jobbet för "om du ser på tv och hans telefon ringer, flyttar han sig automatiskt bort utom hörhåll under samtalets gång". JAHA OCH?! det är väl logiskt, då blir ju inte jag störd mitt i tv programmet? det är väl skitbra om han är utom hörhåll, jag VILL att han ska vara utom hörhåll om han pratar i telefon under mitt favoritprogram. dessutom har han en egen hobby, "kanske en sport han utövar eller något annat intresse som han inte gör dig delaktig i". men HJÄLP, tänk alla som sitter och bli helt jävla paranoida nu för att deras kille inte vill ha med dom i fotbollslaget typ. det finns inte en människa som skulle vilja ha med mig i ett fotbollslag, jag fick inte ens vara med i klassens korpenlag. dessutom har min kille en annan. fan vad dåligt jag mår nu.


papercut och plastskjortor

den här dagen gick så sjukt fort. jag körde högtryck i två timmar i morse på jobbet bara för att det är kul och jag känner mig lite macho i smyg. inte som Matilda som körde högtryckstrålen över foten och höll på att skära av sin egen tå. det blev ett snyggt ärr iallafall. på tal om att skära så har min pojkvän skurit sig i tummen med en stilett på jobbet idag, stackarn.. hade han inte tummen mitt i handen förut så kanske man kan ordna det nu... eller ja om den hade lossnat.

Blir även Foppa-skjortan av plast en succé?
Ja 41 %
Nej 58 %

ni har fel fel fel! det är klart den kommer slå, tofflorna gjorde ju det. skjortor av plast är ju ännu bättre, dom kan man återvinna sen också. med tanke på att folk sätter på sig vad fan som helst så varför inte en plastskjorta. och tänk bara på hur mysigt det blir att glida omkring badande i sin egen svett eftersom dom inte skulle släppa igenom nån luft. mmm..!

sur sur sur

men seriöst, nu har jag suttit här och känt mig tjurig och eländig i typ trekvart. fy fan vad jag är trött och sur. jag orkar inte ens försöka muntra upp mig. jag vill fan vara sur.


ge mig nåt positivt, fort

idag hade jag den värsta gruppen barn jag nånsin haft. det värsta jag varit med om, förstår inte hur man ska kunna stå ut med en grupp som den. jag gör det inte iallfall.
 
min kropp kan inte läka sig, jag måste ha nåt fel på mig för alltid är det nåt. är det inte magen så är det knät och är det inte knät så är det min fot som jag stukade för typ två år sen och annars är det nåt annat och nu har jag ett sår som inte vill läka. jag törs inte träna. fan vad trött jag blir, hela den här dagen har känts som ett enda stort jävla bakslag. fyfan.

jag skulle kunna tänka mig att vara aprik och bo i ett av dom fancy kvarteren i London och bara leva lyxliv, det skulle jag absolut kunna tänka mig. wanna switch lives, någon?

nu är det höst

nu är det inte sommar längre. det känns i luften framförallt.. som idag, det är soligt men det är liksom mer höst temperatur. och på söndag stänger vi utebadet, usch det känns så definitivt. den här sommaren blev inte så bra som jag ville heller, dom enda gångerna det har kännts somrigt är när vi har vart på landet och legat på bryggan och solat, och nu är det långt kvar till nästa gång.. jag vill åka ut med min älskling en gång till innan det blir för mycket höst men det hinner vi inte. nu vill jag bara att julen ska komma, med mörka kvällar så man kan ligga inne och mysa med tända ljus och pepparkakor typ. inte nån blaskig deppig höst..

jag vill verkligen bara ta en restresa och åka till Turkiet eller grekland.. det känns redan som det kommer bli en kall, blåsig regnig höst och JAG VILL INTE..

image404 
Alanya. hit vill jag åka tillbaka!

image405

i'm so lucky lucky

hmm undrar hur jag ska hinna med allt den här veckan. först har jag jobbat sju dagar i rad, sen ledig EN pyttedag, sen ska jag jobba fem dagar nu fram till fredag och sen utbildning hela helgen. sen får jag pusta ut.
men efter helgen är jag alltså utbildad pilatesinstruktör, det känns kul. :)

och på onsdag börjar jag jobba på Hälsoteamet, eller gud det är ju redan imorgon.. jag ville ha förmiddagen ledig då så att jag är förberedd när jag kommer dit första gången, men det var kris så jag får ta kassan på badet från halv sju imorgon bitti och sen blir det bara att skynda iväg till hälsoteamet så fort jag får slå ut kassan kl ett. jag har velat börja jobba där länge för det verkar så bra men jag har inte vetat hur jag ska få in en fot där, och så ringer dom i fredags hux flux bara sådär. ibland känner jag mig so lucky lucky.

hahaha

haha jag satt och tittade på den här bilden, Tessa och Sanna på otten, så långt är allt väl men kolla på bruden i bakgrunden, hon ser helt borta ut. undrar om hon bara råkade fastna på bilden eller om hon bara stod där helt omedveten och såg sådär nöjd ut haha.

image403

allt blir så annorlunda...

usch vad mycket förändringar det är på gång, ingenting är som förut. idag flyttar Sanna ända ner till kalmar. därför ska jag tillägna henne ett inlägg. haha eller nej men jag ska iaf kopiera det hon skrivit för det stämmer så bra:

jag skulle vilja ha jenny, evelina och therese här nu, för jag vet EXAKT hur det skulle se ut; vi skulle lyssna på partymusik (rnb förmodligen, eftersom jenny skulle gnälla om det) alla skulle var och varannan minut springa ut o kolla sig i spegeln o se att håret och sminket förtfarande ser bra ut, vi skulle snacka om typiska tjejgrejer och ju mer klockan blev desto mer skulle allt handla om sex, och definitivt mer detaljerat och hur många timmar vi än skulle ha på oss att förfesta o göra iordning oss skulle det ändå sluta med att vi får skitbråttom och får maratonspringa till spårvagnen! när vi väl ranglar in på otten (där vi oftast hamnar) skulle alla tappa bort varandra, och dagen efter kommer ingen ihåg ett skit!

coming for that number one sound

sitter här och lyssnar på sean paul - number one sound och börjar känna mig sugen på att gå ut imorgon, precis som jag INTE skulle. har ju lovat mig själv att inte göra det och att inte dricka nånting heller på en månad. det är bara det att har man väl gått ut ett par helger i rad så blir man ju bara mer sugen. speciellt eftersom dom senaste gångerna har vart så jäkla kul. men icke, den här helgen ska bli lugn. mys, ligga och titta på film och så jobba helt enkelt. 

image400 

some are getting lucky, some ain't

jobbat hela dagen. idrottskolan var och badade, dom hade ett tält och hög musik vilket livade upp stämningen för oss som jobbade. vi hade tydligen lärarna av den dåliga årsgången när vi gick i nian, efter att ha sett deras lärare känns det nästan aktuellt att gå om grundskolan. det var nästan uteslutande manliga lärare i ca 25års åldern, snygga som gick omkring i badbyxor bland annat före detta ifk spelare patrik jönsson och nån mer som jag inte minns vad han heter. sånt där hade inte vi att spana på i högstadiet, vi fick nöja oss med dom som var på väg mot pension. inte konstigt att elever går ut grundskolan med ofullständiga betyg nuförtiden, det är klart dom inte kan koncentrera sig då. det här var nog den bästa jobbdagen i sommar.

tänkte på en sak, dom som gick i t ex nian såg mycket större ut både killarna och tjejerna, förmodligen för att dom tränar, men jag kan inte minnas att killarna var i den där storleken när vi gick i nian. eller så kanske vi helt enkelt hade en klass med killar av väldigt småvuxen årsgång.

låt oss bli dom som försvann...

sitter här alldeles nostalgisk. jag vill gå i skolan igen, och jag vill inte att mina kompisar ska flytta från Norrköping, vilka ska jag nu ha mysiga förfester med? i helgen flyttar Sanna, men förhoppningsvis hinner vi träffas och fika på fredag annars känns det för sorgligt. saknar redan dom gamla tiderna...

image398
Sanna & jag på studentveckan

image394
Tessa, hanna jag & sanna i ettan, lägg märke till mitt sjukt blonda hår...

 image376
..och min klara blick (och Hannas rumpa)
 
image375
Hanna jag & Sanna

image393
Älsklingsniklas & jag på förfest(ser mer ut som efterfest för mig men men)

image390
Gelix  & jag i romme

image389
Förfest hos Asken

just trying to hold on

klockan är tjugo i tolv, om ca en timma måste jag åka och jobba, ska jobba stängning ikväll vilket betyder att jag inte får åka hem förrän 21.00 vilket är nåt jag verkligen inte har lust med idag. känner mig som världens mest nerdeppade människa idag, vaknade ca fem gånger innan kl 6 i morse, nåt som jag verkar ha gjort till en vana. kl 6 åkte jag hem och skulle titta på film men då passade det att somna, drömde en pissjobbig dröm också. nu har jag gjort ingenting i tre timmar och jag kommer räkna minuterna idag. känner mig så jävla låg, misslyckad, orkar inte.

what do you need me for, really..?

but it's better if you do

usch vet inte om jag ska ha panik över hösten eller om jag ska tänka att det löser sig och det blir så mycket jobb det blir. om det flyter på som det gör nu för det mesta har jag ingen lust att söka nått nytt, usch jag vill inte söka nåt nytt jobb egentligen. har jobbat morgon idag med Matilda, det gick fort som attan fram till elva, sen var båda så trötta att vi knappt kunde hålla ögonen öppna. nu har jag iaf tränat men jag är så irriterad för dom har knappt kvar några av dom bra passen på friskis, känns ju kul när man redan har kortet liksom.

jag vill ha lakritsnappar... igen

SJUKT EFFEKTIVT

planering för idag:
-städa rummet (ordentligt typ med skurtrasa och allt, inte bara trycka in allt bakom soffan)
- gymmet
- spinning kl 18.00

det är ju intressant hur mycket man orkar och hinner med på jobblösa dagar som igår och idag. juste, borde adda till listan: ägna ca två timmar ikväll åt att försöka hålla en positiv inställning till att jag ska jobba till 20 imorgon kväll. fredag kväll, hatart. jag vill ju gå ut imorrn...


sweet dreams... not

vaknade inatt av att jag hörde mig själv gnälla. igen. jag drömmer jämt en massa sjuka drömmar nuförtiden typ inatt var jag vid en stor skola, det var asmycket folk och fanns massa snåriga buskar och en massa bäckar och skog. och jag var jagad av några killar som typ kunde förvandla sig till värsta supermännen och jag försökte hela tiden fly från dom men jag visste ändå att även om jag lyckades gömma mig skulle dom alltid hitta mig. jag var skiträdd i drömmen, sen listade jag ut att om jag lyckades lura en av dom att jag skulle ha sex med honom så skulle hans kompisar bli vänligt inställda till mig istället. men precis när jag hade lyckats att få dom att vilja jaga och döda mig lite mindre så kom det as mycket kackerlackor och kröp på mig och sen vaknade jag mitt i paniken. hu!

it's cold around me

fryser så himla mycket. nu landade en harskrank på dataskärmen, fyfan vad jag avskyr dom där. nu ska jag ta på mig en tröja och gå ut och möta Tomas och göra honom sällskap när han ska röka.

it must have been something you said

nu när jag satt här i min ensamhet och lyssnade på Smokie - I just died in your arms tonight så kom jag på att jag kommer ju aldrig tillbaka till skolan mer. känner mig nästan lite gråtmild. jag hade ju skitkul på Haga. eller det kanske jag inte alltid hade, var ju tvungen att plugga och så men såhär i efterhand känns det som om vi mest satt och hängde och snackade skit i trapphallen. det var ju mysigt, kolla bara på den här bilden från lucia. titta bara på julgranen och juldekorationerna på trappan, det var ju faktiskt skitfint men det tänkte jag inte direkt på då. men det var så soft att gå i skolan. jag är inte redo för den här stora världen, buhu.

det lustiga är att när jag tänker på att jag kommer sakna haga lite så är det alltid samma person som känns extra sorligt. konstigt för egentligen kände jag inte den personen mer än ytligt längre efter tvåan men ändå, det är konstigt vad man minns som man trodde man glömde bort nånstans på vägen..

image363


we are family

trevlig stämning vid matbordet nyss. pappa är tjurig för att mamma har råkat slå ner hand prydnadsglasälg för femte gången så nu ska han sitta vid matbordet och limma ihop den för femte gången och mamma är tjurig för att hennes semester är slut imorgon. tänk om vi vore som den där reklamfamiljen istället, i den där filmen där mamman är asglad och pigg på morgonen, pappan har värsta basrösten och ungarna ler som små solar. istället låter det såhär:

- fan också, min älg nu måste jag limma den
- skit i den där älgen nu är jag trött på den
- mamma du måste ringa Irre! ring Irre nu!
- hmm du måste ringa morfar om biljetterna
- men min älg.. 
- skit i älgen!
- mamma är bara arg för att hon börjar jobba imorgon, barn. det är helt normalt
- johanna! nu är dina fötter är på min sida av bordet igen
- DINA fötter är på MIN sida!
- men måste alla prata hela tiden?! varför är det aldrig tyst här?!
- men pappa jag kan bo med Simon
- nej, JAG kan bo med simon. tänk vad skönt det skulle va, lugn och ro och bara prat IBLAND

helt slut

äntligen äntligen äntligen hemma från jobbet, trodde aldrig den här arbetsdagen skulle ta slut. jag var som ett vrak i morse, har sovit dåligt i tre nätter nu. drömmer konstigt. ska nog lägga mig i solen och sova en timme annars orkar jag inte. sen ska jag in och köra spinning och bodypump med Cissi, efter det hem och lägga mig i badet kanske..

och imorgon ska jag få sovmorgon, jag ska sova så länge jag bara kan.


wishing we could go back to when it was just you and me

tittade på rix fm-festivalen igår med Malin, Sanna, Evelina & Emelie, och det var faktiskt en fin kväll. Markoolio är superskön! jag måste bara få tycka det fastän jag är för stor för att gilla honom egentligen. han verkar sjukt härlig, tänk om alla artister var såna istället för idol-mesarna som bara går stenhårt för den sminkade söt-pojke-looken.

kom nyss från ikea med mamma och mormor. fan vad jag älskar ikea! speciellt sista avdelningen med alla smågrejer typ ljus och glas och sånt. men jag fick begränsa mig idag till lite röda värmeljus, stora doftljus, två svarta kuddar och så svart lakan.

note to self: måste köpa fotoramar, svarta. dock ingen aning om vart man hittar såna till okej pris?..


trött trött trött

fan. har sovit och vaknade precis och kom på att vi måste typ ta bussen om mindre än en timme för att hinna. och så har syrran ockuperat telefonen så jag kan inte ringa Malin. nu känner jag bara för att lägga mig och sova och skita i att åka.

hopplöst.

lakrits-suget

lakrits, lakrits, lakrits.

jag är så sanslöst sugen på lakrits. jag vill verkligen ha, det har typ blivit ett sug som inte vill försvinna. jag har lyckats stå emot i två dagar men frågan är hur länge till det går. det är konstigt, jag brukar inte vilja ha lakrits, chokladsug är mer min grej. men nu är det lakrits. det har gått så långt att jag höll tummarna för att Simon skulle smaka lakrits i munnen igårkväll.
nu gjorde han ju inte det, och då blev det bara ännu jobbigare.

undrar vad man kan äta för att få bort det suget? typ... russin eller..?


dags att ta tag i saker och ting

nu kan jag pricka in åtminstone en sak på min att göra-lista. skickade precis in en anmälan till pilates-utbildningen i september. känner mig sjukt nöjd för att jag fick arslet ur vagnen till slut och gjorde det, borde verkligen se till att få saker gjorda oftare. så slipper man känna sig så jävla o-produktiv som jag jämt gör annars. hoppas jag får gå den nu också.

kanske, bara kanske skulle ta och tvätta bilen. jag skulle göra det häromdan men hur tråkigt är inte det. fast det HAR faktiskt råkat bli lite spindelväv vid ena spegeln, men det är på passagerarsidan så det gör inte så mycket för jag ser inte det om jag inte går ur bilen. men jag får väl sätta på mig bikinin, det är ju sol ute, och lite musik i mp3n och dansa lite runt bilen med tvättsvamp i handen á la Edie i Desperate housewives. blir sjukt snyggt, det kör vi på.


ni får fördöma mig, jag lovar

det känns som jag är lite väl primitiv ibland. som t ex i fredags när vi var ute, då var jag visserligen alkoholpåverkad så det kan ju ha bidragit lite men då fick jag en skitelak idé om en grej jag skulle kunna göra på en person som jag bara inte kan tåla hur mycket jag än försöker och jag NÄSTAN genomförde den idén. jag säger nästan för jag gjorde det aldrig sen men jag är lite orolig för saken är att anledningen till att jag inte gjorde den elaka saken var förmodligen inte att jag kom på bättre tankar och hejdade mig själv utan snarare att jag hann tappa bort personen i trängseln innan jag hann genomföra min elaka idé. men ändå, är jag en sån bitch?


nämen du heter ju inte Pia

"UT UR BILEN! VI SER ATT DU ÄR BLOND OCH DU HAR REDAN LEGAT MED ALLA HÄR!"

finkänslighetslektioner, nån?... men undrar vad det var som gjorde att hon inte fattade att bilen skulle till Krokek och inte till sörping haha.

"Nämen du heter ju inte Pia, det är ju min moster som heter Pia, hon är snäll och snygg, du är snäll men du är inte så snygg"

soft & lugnt

kom nyss hem från landet, för en gångs skull hade vi tur med vädret när man var ledig. sol både igår och idag, har legat ute och solat, badat, tittat på film och sovit, jätteskönt. förutom att jag har ont i magen nu, varför äter jag sånt jag inte ska äta, är jag sne i huvet på nåt sätt? tål att tänkas på, imorgon ska jag hålla mig till gröt typ.

på onsdag ska vi kolla på Rix fm festivalgrejen, hoppas det blir trevligt. kanske dricka lite vin och äta lite kräftor också eller vad säger du Sanna? :)

ooops i did it again

ooops...jag gjorde precis bort mig. jag ringde hem till Malin, hennes mamma svarar ochjag frågar är Malin hemma. Malin hade sagt att hon skulle sova hos mig i stan men eftersom vi fick skjuts kl fem av Jompa i hans sjukt överfulla skåpbil så sov jag härhemma istället. hon skulle få skjuts hem efter dom släppt av mig, men malin åker inte hem utan hon åker nånannanstans, gud vet vart typ. hennes mamma blir iaf helt ställd och bara "men hon skulle ju sova hos dig, gjorde hon inte det?" och så jag "ehh.. öhm... nej.." sen försökte jag ringa på malins mobil för att förvarna henne, men då var den avstängd. nu måste jag fly landet för att inte få stryk av henne.

hade förövrigt rätt kul igår, men jag fattar inte varför samma sak händer jämt och samma person. jag måste sända ut fel signaler, det måste vara så på nått sätt. jag bara messar upp saker och ting. förlåt, förlåt.

nu ska vi iaf åka ut till landet snart, det ska bli skönt vila upp sig lite. ciao!

don't you know pump it up you've got to pump it up

jag är så trött. kört spinning plus en timma på gymet, sen åkte jag hem till älskling och duschade med honom och myste lite. nu har jag pratat med sanna och malin så det blir utgång ikväll. nu väntar jag bara på att malin ska komma hem först. Sanna ville att jag skulle skynda mig för hon var redo att börja sa hon, haha. den bruttan är unstopable. jag funderar på att sova en stund innan jag åker, annars kommer jag inte bli långvarig ikväll och det vore ju synd.