just before the darkness

nu är klockan sex och jag har inte plockat ihop grejer, bestämt mig för en bikini eller nånting. om trekvart ska jag vara klar, men vad har jag gjort? jag har tittat på vänner, gått omkring i trosor och linne och inte ens borstat håret.

synd att jag ska jobba imorrn, men det är tommy och jag o vi ska jobba stängning så det går nog bra.


1 år <3


!

jag vill gå på både Sean Pauls konsert och Way out west festivalen ungefär såååhäääär mycket. dags att be om lite ledighet tror jag....

don't know if you've noticed

en sak har jag kommit på med mig själv. jag kommer ALDRIG över saker. jag blir inte direkt sårad så lätt men när jag väl blir det så kan jag älta det hur jävla länge som helst. skulle vara så mycket skönare om jag lärde mig att bara skaka av mig sånt pang bom liksom. men med mig är det typ, okej tre år senare och fortfarande svider det.

det skumma är att större grejer kan jag hantera, men småsaker kan jag totalt flippa ur för och få världens hang up på dom, sen tänker jag sönder skiten hur länge som helst..

ska bli skönt att komma bort ett par dagar.

man ska passa sig för att vara bitter

"jag har ju både en pojkvän och en kompis så varför skulle jag vara bitter?"

igår var det iallafall sol ute till skillnad från spöregn på midsommar + midsommardan. vi låg ute och solade på studsmattan (för att dit upp når inte alla äckliga spindlar och andra kryp som kommer när man ligger nere på gräset) vilket resulterade i att simon blev ännu mer brun och jag typ blev...också brun men med inslag av röd. det har iaf lagt sig idag. sen såg vi underbara älskade på kvällen, som var bra men precis som pappa sa en aning deprimerande. eller alltså visst att det löste sig i slutet sen men först var det ju ändå depp i två timmar.

haha på tal om depp, kom på att i fredags pratade vi om hur sjukt det skulle vara om man låg med sin killes farsa, typ hade an affair och så kläcker fia kommentaren "ja men tänk om man blir ihop med typ johnny depps unge, som har värsta snyggingen till farsa alltså johnny depp, då är det ju oundvikligt" sant fia förutom att hans unge är typ sju år och tjej.

idag ska jag göra bara sånt som måste göras, London tonight..


been wanting each other since before we were born

sitter hos malin och känner mig så himla opepp. nu har jag känt mig så hela veckan och kan inte hitta tillbaka. humörsvängningar utav helvete. men en cider i handen och shakira i högtalarna så skärpning jenny skärpning!

IKVÄLL SKA JAG SKRATTA ÅT RINA OM HON ÄR JÄTTEFULL REDAN NÄR VI KOMMER SOM VANLIGT :)

aldrig mer sommarlov

jobb, jobb och åter jobb! sen sova, sen gå upp och sen jobb igen - that's it

minns min barndoms sommarlov med två månaders ledighet, bad och grönt gräs och barfotafötter... hmm

but it's better if you do

superbra dag på jobbet, allt bara flöt på och åtta timmarna gick jättefort. matilda och jag åt glass och fick lite sol på oss. idag kändes jobbet verkligen som ett riktigt glidarjobb. fick en känsla idag av att allt känns så bra helt plötsligt, får mysa med min pojke ikväll och sen åka till landet imorgon om det blir fint väder. säg att det blir det, jag vill sola och bada.

verkar som att alla har storartade planer för midsommar, jag har absolut inga?
hoppas personalfesten i slutet av juni blir smashing bara, det lär bli galet & kul.

dääär de härliga lagrarna gro...

Gud vad jag kommer få skolabstinens, jag kände det nu när jag såg bilder från studenten och utspringet. alltså inte abstinens på att plugga osv, hello no... men så tomt det kommer bli utan klassen, vi har ju suttit i trapphallen och hängt flera timmar om dagen i tre år, och så nu är det bara slut helt plötsligt. det känns ju fortfarande som att man kommer träffas alla igen efter sommaren, men så blir det ju aldrig mer. Storma och jag kom fram nyss till att det är helt sjukt, man har inte riktigt fattat det. klart man kommer sakna vissa mindre och andra betydligt mer, man kommer tappa kontakten men ändå, vi var ju S3 och nu är vi inte det längre..

nu när allt studentfirande och champagnedrickande är över och man börjar inse att det är dags att börja samla vuxenpoäng så känns det ganska tomt, vi kanske inte alltid betedde oss så vuxet men vi hade jävligt kul..

hittade ett gammalt inlägg nu med en mening jag skrivit efter en klassfest, känns lite oroväckande att jag inte ens minns detta: "Storma och jag hade en perukdocka som egentligen var ett blad fast med frisyr på och peter somnade i Hiltas säng"
hmm..? däremot minns jag vårt deep talking, undrar vad det var stackars sebastian hade sorg över då. eller vafan nu minns jag haha, barnförbjudet att nämna sånt här.

keep thinking of that night in june...

Jag borde göra iordning mig, fixa lunch till imorgon, gå och lägga mig, vakna utvilad. istället sitter jag här i mörkret och lyssnar på låtar som gör ont inuti, fastän jag egentligen vill bara känna mig lycklig, blunda och se dig framför mig innan jag somnar, men jag känner mig så jävla tom och det känns inte alls lockande att lägga mig ensam. och såhär blir det varje gång jag ska sova själv, jag avskyr att somna utan dina armar om mig och det är så tyst i rummet när ingen andas nära mig... jag har aldrig gett mig in i nåt såhär hundraprocentigt förut, känslomässigt, ibland undrar jag om det är dumt, att jag är för ung, att jag borde "leva livet först" men jag vet hur det var när vi inte var tillsammans och det gick inte bra, det är tre år sen vi kysstes första gångerna, och på nåt sätt har det alltid varit du, för det gick månader utan att jag glömde, efter varje gång.. och jag gjorde mina försök men jag fick alltid ge upp till slut för du är allt jag nånsin velat ha...


so put your best dress on

det var ju fan att det skulle vara molnigt idag med. det är så typiskt, när man jobbar är det alltid 30 plus och sol, när man är ledig kommer moln och blåst. idag har jag haft skittråkigt. förutom att jag varit och fotat mig har jag bara målat naglarna och tittat på tv sen jag kom hem. ska jobba imorgon, lite skönt för då händer det iallafall något. vill åka till landet i helgen, om det blir väder. ligga och sola på bryggan, bada och äta glass.

just nu saknar jag en person så enormt mycket, fastän det fortfarande finns kvar så saknar jag dom vi var förut. hatar förändringar, att man aldrig märker av dom förrän det är för sent och man redan har så svårt att hitta tillbaka till varandra.. finns det något kvar, nu längre?

face to face cheek to cheek

jag vill ha:

- nya solisar (svarta skitstora skitsnygga)
- shorts
- jeanskjol
- en jättefin mormorströja som jag hittade igår
- solpuder

men för vilka PENGAR? dom få ören jag ska leva på hela juni? HAHAHAHA tillåt mig asgarva. jag får väl gå omkring med mina gamla solisar ett tag till och sminka mig gör jag ju ändå aldrig på sommaren. men ändå! börjar känna att jag skulle passa bra som Gaby i desperate, jag är lika shoppingkåt som hon.

YEEESS!

jo malin vi SKA cykla. jag skiter i att alla mina muskler och kondition är borta sen studentveckan, desto större anledning att cykla! mouhahahaha

ps. jag svettas redan och jag sitter ju för fan still. inomhus. i bikini.

VILL HA VILL HA

undrar när bilderna från balen kommer? det har gått rätt länge nu har det inte?

LIFE'S JUST ABOUT TO BEGIN

studentdagen var så jäkla bra, alla killar var så fina i sina kostymer och vi i våra klänningar, och lärarna skitgulliga och hade ansträngt sig massor. mottagningen hemma var också fin, för att inte tala om våran runda i stan i caben, skrek mig helt hes och hade ingen röst sen på hela kvällen men det var det värt. hade faktiskt ovanligt kul på palace också, trots en och en halv timmas kö in, kan ha vart för att jag blev dyngers sen därinne. men är det studentfirande så är det!

har jobbat hela helgen, känns inte som nån succe när det har varut 30 grader och sol ute kan jag lova. men idag och fram till fredag är jag ledig och det ska bli så skönt. förutom att jag blev väckt kl 9 av galen kråka/skata som förde all världens liv precis utanför mitt fönster.

EVERYTIME YOU COME AROUND I LOOSE MY BREATH

varför hände det där igår egentligen? vad är det som händer..?

jag ska hålla mig hemma ikväll, definitivt. word.

SJUNGOM STUDENTENS LYCKLIGA DAR..

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEEN... FY FAN VAD VI ÄR BRA! vågar man säga att man faktiskt redan är lite trött på den där låten?

jen

Palace igår. det sög, fyfan vad tråkigt det var. kan härmed säga att jag faktiskt står för att jag fick utnämningen "går bara till Otten" i årets Trevé-katalog. otten är så mycket roligare, palace igår var skittrångt, för mycket folk och sjukt mycket tråkigt folk. jag är för negativ jag vet, men jag fattar inte varför alla envisades med palace igår.. aahh.. men det var kul hos Kajza innan, fråga bara Jessica om den iskalla cidern med is i och affären som stängde tolv istället för elva fastän vi sprang.

ps. glöm för allt i världen inte att jag är "ascool"
ps. 2. inte gå ut ikväll!
ps 3. känns som allt omkring mig, inklusive jag luktar cider

IF THEY DON'T LET US IN THROUGH THE FRONT, WE'LL COME THROUGH THE SIDE

några pics från grillkväll hos Hanna

78776-334
sanna (lullig minst sagt) & jag

78776-333
jag & gelix

karro
karro the pornoqueen!

OTTENBRÄNNBOLL

en bild säger mer än tusen ord sägs det ju o jag är för trött o seg öfr att orka skriva så här kommer lite bilder

78776-325
uppvärmning

78776-326
klasslaget i rött

sj
S & jag

78776-329
sanna & hanna banana

78776-328
sandra chris & jen

78776-327
snygging

78776-332
hilta & cissi

78776-323
vi igen

78776-324
mera folk

PROM NIGHT


bal

S & jag innan balen, suddig bild dock

TOKYO, YOU GOT THE RHYTHM IN YOU, HIGH AND LOW..

jag vill ha imorgon så jag kan sitta på en filt på himpafältet och heja fram vårt klasslag till vinst. om det är fint  väder. hoppas hoppas det är det. och sen gå ut på kvällen till otten. och på måndag ska vi grilla hemma hos Hanna banana innan utgång.

nu har jag fått mina naglar så fina äntligen så jag får absolut inte öppna cider och så själv för jag är skiträdd att dom ska gå av och dom gör lätt det om man öppnar ciderburkar. note to self alltså: öppna inga ciderburkar. i torsdags bet jag upp dom. det gick också rätt bra.

WE PLAY IT COOL BUT UNDERNEATH WE'RE STEAMING

balen igår då, skönt att den är över, typ bävade för den i en hel vecka för jag trodde jag skulle känna mig så sjukt obekväm. men jag lät blir att fixa håret massa och så, klänning, sjal och kuvertväska räcker för mig. och lagom smink. vissa hade verkligen INTRESSANTA kreationer, inga namn nämns men.. herregud! haha. typ en viss person och så den där gröna prinsesstårtan med kille i matchande kostym.

synd bara att vi fick schizo-servitrisen, snacka om att vara dryg och bitter, då ska man verkligen inte ha ett sånt jobb. men det var faktiskt ganska fint igår ändå, bilder kommer så fort jag fått dom. glad också att jag inte tog röd klänning, det var skitmånga som hade det. Kalleh baah var grymt bra.
kul att vi var så många från klassen som träffades innan också. och att Viktor fick till sin klädsel till slut. ;)

nu ska jag gå en promenad och sen dags att duscha och göra iordning sig till nästa bal ikväll i Sörping.