Weeeey

nu har jag vart sjuk i flera dagar, det är inte alls kul och jag får snart panik av rastlöshet. mitt huvud känns helt tungt, och det känns som en tagg i halsen, ingen ork. ska sova snart men jag sov förut så nu kommer jag inte kunna somna..

jag kommer ha så sjukt mycket att göra nästa vecka, speciellt efter att ha vart sjuk denna veckan.. hurra, skolarbete plus jobb, det blir min vecka det.. roa sig får man göra när man är pensionär

tur att min älskling finns, idag var han gullig och snäll mot mig när jag var sjuk, fast busig var han också. ♥

Oh my god what's happening with me

nåt har hänt med mig. jag som alltid varit typ icewoman herself, brukar aldrig bli sådär rörd till tårar. förrän nu. herregud det måste vara hormoner eller nåt. nu vill jag bara tjuta till allting, alla tv-program jag sett på med sån där smörig bakgrundsmusik, haha då håller mina ögon på att svämma över. cityakuten, extreme homemakover, felicity... you name it. var nära att en liten tår rann nerför kinden häromdan när chandler friade till monica i vänner. älskar det avsnittet.

och extreme homemakover, ärligt talat, vem blir inte rörd av det? typ när dom fixar värsta fina lyxhuset med alla bekvämligheter som finns för en familj med handikappade barn, och alla blir så glada att dom gråter och den utvecklingstörda ungen som inte ens kan prata säger tack på sitt eget vis och är jättelycklig och det bara är så fi-hi-hiiint..
till och med nästan bölade häromdan också till topmodel, för att dom som åkte ut blev så ledsna och dom som gick vidare blev så glada..

vad är det för fel på mig? herregud, se aldrig film med mig, jag är rena fontänen just nu.. är lite sugen på att se dirty dancing, men nu vågar jag ju inte för då kommer jag börja snyfta i min ensamhet i slutscenen när dom dansar för det är så jävla vackert

ikväll är det iallafall desperate housewives, lite glädje åt en sjukling som jag :)

Everything perfect

nu fick jag en tanke.. det där igår. det betydde mycket för mig.. jag vet inte varför men det bara kändes så bra..

want everything to be perfect, i need it to


Palace people

ute igår, på palace som jag inte gillar egentligen men whaatever, man tager vad man kan få. det var helt okej kul, vissa var fullare än andra, och jag var inte en av dom. men ja. kvällen slutade på worldclass och bada bubbelpool. hihihi (jag är trött idag)

men har vart med om roligare utekvällar måste jag säga, nu satsar jag all my hope på otten på fredag.

yeey nu ska jag ringa alla jag känner. typ. lägesrapport, obligatorisk.

pussiloo

Get it over and done with.

jag kan inte koncentrera mig på nåt, snälla bara gör så det här är över. jag vill inte må dåligt över en sån sak men jag kan inte slappna av förrän det bara är över..

nu har jag gråthuvudvärk, fyfan..

ikväll ska jag iallafall ha kul, det måste bli kul ikväll. ska till therese om nån timma så nu är det time to be happy..

Värt?

ärligt fyfan vad irriterande det är med folk som bara klagar när dom inte är världens bästa själva precis. man kan inte bara sitta och vänta på att andra ska lösa allt åt en, man får ta tag i det lite själv också om man vill uppnå nåt.. och sopa rent framför sin egen dörr innan man ger sig på andra.. men that's just my point of view!

cityakuten nu.


I'd give up forever to touch you..

ärligt jag orkar inte vara glad. fan ta hela skiten.

allt känns som en stor bakfylla just nu. jag vill bara få prata med dig, men det kan jag inte.. vem ska jag annars prata med. ingenting annat hjälper..

I'm just empty when you're not around, I'm empty inside... just hollow

and if I bleed, I'll bleed, knowing you don't care..

Lost and alone..

we're supposed to try and be real.
but I feel alone, and we're not together.
and that is real..

ångest över gårkvällen. är trött.
vill bara gråta och sova. dra täcket över huvudet och glömma bort allt ett tag.
jag mår inte bra, inget är som det ska, jag är i obalans,
jag är inte mig själv.. jag är inte glad.

så ensam..

jag är inte den jag var förut, jag vet det.
och jag vet inte hur många gånger jag fått höra att jag blivit tråkig.
men jag vill inte vara den tjejen jag var då, inte längre
och ju mer tid som går, desto mindre saknar jag den jag var.
jag har betett mig som skit så många gånger,
nu vill jag bara få slippa vara den personen.
det här kanske inte kommer hålla i längden,
men det struntar jag i, för nu vet jag att jag kan förändras
och jag vet vad som betyder nåt för mig.

I sleep just to dream of you, and when I wake up you're not here...


Dude am I gonna have a hungover?

idag mår man som man förtjänar. men så kan det gå.. ska ut egentligen ikväll med, men det känns tveksamt. reaktionsnivån är inte på topp, mamma hindrade mig från att starta brasa på spisen för att jag råkade lägga plastpåse på spisen när jag stekte ägg.

känner nog mest för en lugn kväll deep inside, egentligen.

how come alla mina tjejkompisar bara hittar psycho killar, typ värsta slackers med förföljelsetvång? usch. jag som alltid hittar snälla killar kanske borde hålla lektion för dom. eller skriva bok. Hur man hittar en bra kille. made by mig. taadaa!

på tal om det så sa min mamma att hon inte förstår hur min ordentliga pojkvän kan stå ut med mig som är så slarvig. en gång idag har hon sagt det redan, och i förrgår suckade hon och sa det då med. ähh ja som är så prydlig av mig. hon tycker nog bara om att upprepa sig.

typ som gelix. 
hon: när vi gick i ettan o tvåan pratade jag bara om Shoan
jag: det gör du ju nu med
hon: gör jag väl inte?
jag: jo. du har redan nämnt honom tre gånger idag och klockan är bara tio på morgonen. 

It takes courage to be on top .

dummadummadumma.
ont i magen, lessen i ögat..

men nu är det bara på med sminket och nån flashig outfit, get ready och sen ska vi ut och göra stan. få festa lite med therese också, det var ju inte igår så det ska bli kul!

malin ikväll ska vi dansa oss varma, synd att inte vårt mickstativ could be there, vad ska vi nu shaka runt? huhuhu

Förlåt förlåt förlåt men jag stör mig

adding to my list på saker som stör mig:

1. folk som snyter sig jättehögt in public och sen stoppar ner snorigt papper i fickan eller väskan. snälla gå in på en toalett, det är inte svårare än så. så vi övriga slipper höra elefantblåsningar i typ matsalen eller när man står i kön på h&m. tack på förhand.

2. Idol - Markus. han är säkert trevlig, han sjunger bra och allt men han är sjukt irriterande när han pratar. MÅSTE han svära sig igenom intervjuer? okej jag svär också lite för mycket ibland men jag skulle inte göra det i en intervju (när ja bli kändis och intervjuad vill säga) seriöst, "tack som fan, jag är fan värd att tjäna stålar, nu kan jag dra till USA och köpa en hoj det är så jävla grymt" what's that about? i vissa situationer får man faktiskt lära sig prata lite vårdat. typ i en tv-intervju.


Happy valentine, you freaks

en sak fattar jag inte, vem orkar klippa ut ca 500 pappershjärtan, skriva i dom och sätta på alla skåp? visst det var en fin gest o så men jag menar jag skulle aldrig orka. fast där har vi ju återigen ett bevis på vilken dålig och lat människa jag är.

"gud älskar dig som du är" stod det på mitt skåp. funderade på att byta lapp med evelina eftersom jag inte riktigt kände att det passade mig. gud älskar mig som den jag är, låter ju trevligt men i doubt it, i seriously doubt it..

folk är förövrigt lustiga. eftersom det är alla hjärtans dag (gud förbjude att nån får missa det, typ) så kan man ju skicka in små notiser till nån man tycker om och blabla. då undrar jag bara: who the hell skickar in värsta puttenuttiga smeknamnen till tryck i tidning? typ "till min snutteplufsegumma från din biffen-miffen" please people keep it to yourself, inget fel att kalla varann det hemma (om man nu är funtad så) men förfan inte i tidningen. herregud..

sen var det fem olika annonser till nån dennis i samma tidning. från samma fru/sambo/älskarinna eller whatever. plus barnen en gång. sluta höj dennis till skyarna, lämna plats åt andra stackare också


Den bjuder ni på, eller hur?

tänk vad som kan fastna på bild sådär i fyllan och villan, eller vad säger du asken? eller borde jag kanske fråga din rumpa om det.

78776-276

aski

ask
huh? vem? nån med svarta strumpbyxor som vill ge sig tillkänna?

Revolutionerande

jag läste veckorevyn och kom med hjälp av en artikel fram till:

1. min pojkvän är bög
2.  jag gillar inte alla hjärtans dag

det första kom väl som en smärre chock men i veckorevyn stod det faktiskt att såna killar är homosexuella, och veckorevyn har ju alltid rätt, för veckorevyn är en JÄTTEBRA tidning med JÄTTEBRA ebba von sydow för hon är så JÄTTEBRA och hon får inte alls mig att vilja spy rakt ut. jo det gör hon. men man får inte säga att ebba von sydow inte är JÄTTEBRA för då går världen under. men jag tycker inte hon är jättebra... tyst jenny så får man inte säga.

och jag visste redan att jag inte gillar alla hjärtans dag för jag fattar inte meningen med den dagen FÖRUTOM ATT ALLA AFFÄRER SKA TJÄNA SKITMYCKET PENGAR PÅ FOLK SOM KÖPER MASSA SKIT typ lakan med massa röda hjärtan på. vem fan vill ha såna i sängen? jag googlade alla hjärtans dag då hittade jag
den här, så passande. jag tycker alltid synd om loosers så på alla hjärtans dag tycker jag synd om alla som ingen tycker om. så sorgligt ju. typ som i en av marian keyes böcker när en tjej tjöt i flera veckor för att hon hade sett en ensam vante som låg utomhus. sån är jag. jag bölade när vi slängde ut julgranen när jag var liten och jag grinar nästan till extreme home makeover och jag lovar jag fäller nästan en tår för vår biblotekarie som är typ 55-60 och ogift fastän han är så rar.

buhu.

Åh gud jag är en dålig människa

en sak tänkte jag på. jag kommer aldrig bli gift, ingen kommer vilja ha mig jag kommer dö ensam för att jag är så jävla sur och grinig jämt. eller inte jämt men jag skulle behöva typ psykoterapi eller nåt för att jag stör mig så mycket på folk. typ i skolan.

exempel på saker som jag stör mig på:

1. fula killar
2. fula killar med för korta jeans
3. fula killar med såna där fula skor som jag och elin hatar
4. basketklassen, men vem gör inte det?
5. extremt irriterande utlänningen i ettan som pratar så jävla högt och störigt
6. kille-på-skolan-som-jag-inte-vet-vad-han-heter-men-som-tror-han-är-snyggare-än-alla-andra-killar-på-skolan
7. när folk tar upp alla datastolar utan att sitta vid nån dator
8. bf:are som sitter på golvet i skolan. det finns bänkar för i......
9. tjejer som sprayar hårspray på toan
10. fjortisettor som fnissar skithögt i datasalen

en sak fattar inte jag. hur alla killar i ettan kan vara så små. det ser ut som ett helt jävla grönsaksland med sparrisar som går omkring. dom är typ som min tumme och jag lovar jag har mörkare röst än dom.


Smell this

jag brukar aldrig känna klorlukt eftersom jag bor (?) i simhallen men nu kände jag klorlukt på mig själv nyss. vafan typ, går jag runt och luktar klor jämt och ständigt eller? det hinner väl inte försvinna mellan gångerna då eller? jag får typ peela mig själv med duschcreme för att få bort lukten. myyyyspyys.

varför är jag så sur hela tiden? varför? va? va? VA?


<3

you captivated my soul, now everyday I want you more
how can I deny this feeling I'm feeling inside
no one can never take your place,
can never take your space,
that's a fact I cannot erase

and you... you are the one that makes me smile

gud vad jag kommer att sakna .

Så är det..

blää vad trött jag är. men söta ungar idag, en del vill jag bara ta med mig hem.
therese och jag: "vet ni, vi ska bada i den stora bassängen
idag, den som är tre meter djup"
lilla clara: "men så lång är ju inte jag!" haha så söt!

snart ska jag ta en varm dusch. eller ett bad kanske till och med. sen krypa ner under täcket och titta på desperate, försöka få tillbaka min stolthet (för det är the right way.. eller inte)

ge mig bara helg nu, jag orkar inte deppa. nu måste vi bara ut och festa, dansa och ha kul och slippa tänka en massa..

snaaaart helg. men först ska jag jobba mellan 14 - 22 på torsdag, vad har jag gett mig in på?


Född till man?

Hittade den här på Jonnas blogg, var tvungen att testa på mig själv för att hur kvinnlig/manlig jag är. tydligen är jag man som en hel karl. vafan?

Min kvinnliga sida:
[x ]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan? jag tror fan inte jag har det?
[x]
Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ? en gång och aldrig mer! i can't handle romantik
[x]
Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 20 poäng (nästan full pott!)

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz? jag har läst flera till och med
[x]
Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza? nu skäms jag..
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna? alla die hard har jag sett, inte alla rocky
[x]
Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[x] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar? ja, för jag har vart inne på ottens killtoa!
[x]
Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 17 Poäng.

vafan? jag som älskar rosa.
och jag vill bara påpeka att eftersom min blogg typ enbart går i rosa så uppväger det alla kryssen på min manliga sida.

Girls just wanna have fun .

den här veckan sög. jag har inte gjort nåt annat än att gå i skolan, jobba och plugga körkortsteori som jag för övrigt säkert kommer få blackout och minneslucka och kugga på när jag ska göra testet. jag har inte gjort NÅT KUL alls.

jag vill ha kul. ooh girls just wanna have fun...

längtar ihjäl mig efter lov. men först en till tråkvecka. men sen ska vi ut och festa flickor!

 på tisdag börjar desperate igen, how lovely är inte det efter ett uppehåll?

desperate
my favourite show lalallala

A little something .

kanske att jag skulle bli lite glad om det här fina hamnade i min ägo..? det var ungefär såhäääär fint tycker jag.



och det här också. mm ja.

All good things come to an end...

jag är bara för trött. orkar inte anstränga mig, inte med nånting.

jag känner mig själv, det enda jag gör nu är att gå runt och vänta.
på att det ska gå snett, att jag ska göra fel, förstöra allting.

honestly what will become of me
I don't like reality, t's way too clear to me

man ska inte ljuga. men man ska inte vara brutalt ärlig heller.
man sårar om man ljuger och man sårar om man säger som det är också..

jag är för jävla negativ och jag har för lite tro för det här livet


Jaahaaa

MEN AAAAAAAAAAAAAHHHHH ungefär.. vad trött jag blir, orkaa..

nu måste jag ju ut imorrn ändå bara för det fastän jag inteskulle egentligen.. hum hum


nu måste jag plugga också fastän jag inte vill, denver-metoden, huu vad intressant

idag red jag och elin barbacka så nu har jag ont i rumpan. det var ungefär allt jag hade att säga, snälla fortsätt njut av min intressanta blogg, my dear friends.


Filip&Fredrik <3

jag vill titta på ett herrans liv ikväll men det går inte för jag ska jobba, buhu buhu :(
blä jag vill se dom.. huhu jag är lite kär i fredrik..

78776-248

eller jag är sååhäär mycket kär i fredrik, förresten. gulleplutt!

Ameh det här blir säkert bra det med..

ameh nu känns det rätt kul att det snart är sportlov, ändå.. efter att jag prata med malin igår. får lov att ta tag i mig själv med nu o sluta vara så pessimistisk och jag vetifan hur det ska gå till men ja måste börja lita på mig själv o leva upp till det jag lovar för jag vill inte vara dum i huvet och allmänt svinig. inte egentligen.

Malin och jag har redan stora planer för lovet :P mm hon och jag bo själva, bra plan men hur ska det sluta? daglig beställning på golfa är mitt främsta förslag, hur ska vi annars överleva? hmm kanske är tur att vi inte bor själva på riktigt, vi skulle ju sluta i Du är vad du äter då haha. jag har bara en förhoppning; att det itne slutar med pissgula slingor i håret, varken för henne eller för mig..   jag kan iofs behöva en uppfräschning i håret men å andra sidan vet vi hur det har slutat andra gång, när vi sprungit ner till ica och köpt ny hårfärg för att i panik färga över allt missfärgat. haha, oh lord..


"är det där en hora?"

haha måste bara dra gårdagens citat:

Sasha sitter och spelar nåt tv spel där man åker omkring i bilar och är en figur. då kommer det ut en tvspelsbrud ur en bil, med värsta höga klackarna och kort kjol o allt.
jag: oj! är det där en hora?
elin: nej det är ju sasha ser du väl!

HAHAHA!

Gelix har en superpump till luftmadrasser som hon hade med sig. jag tyckte den såg liten ut så jag trodde inte det var rätt pump
jag: men gelix det här är väl inte superpumpen?
gelix: jo men den är ju SKITSTOR, det är bara att pumpa på!

jag fattar fortfarande inte hur pumpen fungerar för det kommer inte in märkbart nån luft i min madrass så gelix tar sig en titt: "men du pumpar ju inte ordentligt, det är därför den inte blir hård!"
sen kommer hon på sig själv: "jag ska nog hålla käften från och med nu..."

hihi hoho oså har jag typ nackspärr efter att ha sovit på luftmadrass

Sockerbakis

uäähh känner mig helt bakis efter filmkvällen vi hade igår. eller inte spritbakis utan mer sockerbakis, bläh. sov inte så överdrivet mycket heller. elins katt gick in under min sovsäck som jag hade som täcke över mig och började trampa på mina ben så jag övervägde att kasta kattfan åt helvete.

vi såg Just my luck med Linsday (snygg som alltid) my super ex girlfriend (svik aldrig mig för då ska jag bli som hon) sen dendära nyaste American pie, naked mile, hmm ja måste bara säga SLUTA GÖRA FLER AMERICAN PIE! varför ska alla bara envisas hela tiden med att göra fler uppföljare av filmer hela tiden, så får man värsta förväntningar typ jaa en till american pie, sen suger den bara, inte ens några roliga stifler ända som höll måttet var ju han farsan mr Levenstein eller vad han heter. tacka vet jag dom gamla American pie..

sen såg vi the omen (okej ja sov halva filmen but still) sjukt läskiga ungen ju.