"höstlov"

inte riktigt lov eftersom jag måste plugga hemifrån men ändå, jag räknade ut på fingrarna nyss att från och med idag har jag 11 dagar jag får sova ut och slippa stressa och slippa åka till linköping. 11 dagar! att träna, plugga, läsa, fika eller whatever.

gud så skönt.


someone special caught my eye

det behöver dammsugas. simon sa det innan han åkte, att det behövs dammsugas och så såg jag hans städ-mani-blick komma fram. jag är bakfull, jag vill inte dammsuga.

förade hos hanna banana och elin, det var roligt och jag målade mina naglar chockrosa. det var kanske inte så bra, även fast elin hjälpte mig så vart det ju skitfult haha. när jag kollar på naglarna idag så är typ halva naglarna och halva fingertopparna chockrosa. snickt!

för övrigt så träffade vi coffa som var sjukt snygg i sin maskerad-outfit (emelie, tänk dig coffa med stora runda glasögon och pipa i munnen, what more can you ask for?) jag fick stå i skamvrån medan jocke pratade allvar med mig, vi slapp köa på hugos och deras nya lördagsklubb var riktigt bra av det jag minns.

sen hade jag skitont i fötterna av mina pumps när vi gick hem, och idag känns det typ som om jag har en cementblandare i magen. promenad + en dusch skulle nog vara på sin plats.

torsdag

vaknade kvart över 11, inte ofta det händer men jag är supertrött och känner mig typ helt omtöcknad efter att ha sovit såhär länge, kroppen är helt stel. skippade skolan idag, bestämde det inatt när jag hade ont, det är bättre idag men det kunde jag ju inte veta inatt när jag låg och gnällde och störde. men hälsan måste få gå först, och psyket. får plugga ifatt sen.

ska ta mig iväg och handla lite nödvändigheter tror jag, typ tandtråd, shampoo, keso, ägg och vad mer det kan fattas. gå till apoteket. sånt kul.

denna dag i ett ord

skit.

skit, skit, skit, skit, skit.

vill att simon ska komma heeeem NU.


skola igen

just nu snurrar det en massa muskler, muskelfästen och skelettdelar i mitt huvud. så fort en sak faller på plats och man äntligen känner sådär "ahaa är det så det är" så dyker det upp nåt nytt som jag hakar upp mig på och så tänker jag igen "det här går inte, jag kommer aldrig lära mig det där" men så lär man sig och så går det runt så hela tiden..

imorgon blir en lång och sen dag eftersom vi har kundmassage hela kvällen, men förmodligen kommer veckan gå himla fort som den alltid gör när man är i våran mysiga skola. den där mys-stämningen är nog det bästa nästan tror jag, att det är så avslappnad mjukiskläder-tofflor-fika-stämning. det står mikrovågsugnar, kaffebryggare och vattenkokare överallt, och så har varje klass en egen hylla med fika och sånt. lite som i lågstadiet, att man tar av sig uteskorna när man hänger av sig jackan och så. mysigt alltså.

ska nog ta med kameran och ta lite bilder tror jag :)


"IQ - en smartare syn på alkohol"

höll på att låta sanna övertala mig att följa med ut ikväll, men nu har jag bestämt mig för att inte göra det. för att det börjar redan bli rätt sent, jag har inte druckit nån alkohol sen i somras och det finns typ bara två sätt det kan sluta på:
1. jag blir kalasplakat även om jag bara dricker lite, och jättebakis imorrn. och det går inte.
2. jag får skit ont i magen och blir dålig och kan inte jobba imorgon av den anledningen.
så thanks but no thanks, i'll pass.

så nu sitter jag i pyjamas i soffan med tända ljus och tittar på lilla landet lagom. har beslutsångest om jag ska göra en matlåda till imorrn av vad jag kan få till av det lilla vi har i kylen, eller om jag ska trotsa mina egna principer och köpa nåt färdiggjort skit i cafeterian på jobbet. en kopp te ska jag göra i alla fall. passa på att titta lite på en Lindsay lohan film innan simon kommer hem. har fått hem fyra stycken wihoo lyckan är gjord.

slänger in dom här bara för att jag blir så glad av dom!

 


"dyrka lampen-bilden"

because i'm worth it

känner mig så nöjd för att jag klarade den här arbetsdagen trots att det kändes skit i morse och jag var i upplösningstillstånd. nu ska jag bara ta mig igenom morgondagen, kanske ta med mig lite plugg att kolla igenom.
sen är det fem dagar att hålla koncentrationen uppe och hålla ihop självkänslan.
vill typ snabbspola till läkartiden på fredag.
sen är jag ledig helgen som kommer och då vill jag fan göra nåt kul.
koppla bort allt tvång och göra nåt roligt.


du får bli mer uppmärksam

jag: har du kort här?
kund (stött): vadå, känner du inte igen mig?
jag: ehm.. nej tyvärr
kund: jag tränar faktiskt här fyra gånger i veckan
jag: okej men jag jobbar inte så mycket här nu så..
kund: men känner du inte igen mig från förut eller?
jag: njae alltså jag kan ju inte komma ihåg vem alla är..
kund: men kommer du känna igen mig från och med nu då?
jag: jo det kommer jag verkligen, haha
kund: du får bli mer uppmärksam så du känner igen mig

var det nån som sa storhetsvansinne eller..?

två timmar tills jag får slå ut kassan. TVÅ TIMMAR.

jag tycker om fredagar

såna här höstkvällar längtar jag verkligen "hem." det finns ju inte längre men jag saknar hemma-känslan.
har tända ljus och mysigt här med men det är ju ändå inte samma sak.
saknar mitt barndomshem. sjuuukt nostalgisk.
nu blir det i alla fall film, into the wild, godis och loka.
så får man göra när man ska jobba hela helgen. puss

ge mig nåt som känns


mitt huvud måste få vila.
har redan gjort frukost & lunch till jobbet imorrn.
ska lägga mig och läsa klart min bok.
kanske skulle kolla igenom några fitness tidningar.
och topphälsa.
se om jag kan hitta nån inspiration till mat, jag äter så enformigt. typ kyckling, ägg, kyckling, ägg, kyckling, ägg, ägg, ägg.
suck. hur hittar man orken?

trötta jobbiga jag

försöker få upp motivationen att gå till gymet och köra armar. det tar ju knappt en timme och jag viiiill ha lust att göra det men min motivation har verkligen gått och gömt sig. och den har gömt sig bra för den har varit borta väldigt länge. och jag borde ha gjort det direkt efter att jag hade vart på lunchpasset så jag inte hann bli trött och opepp emellan.
meeeen nu är jag det. trött och opepp.

och jag har ont i ryggen. nån jävla spänningshuvudvärk. irriterad för det.


byt jobb eller bit ihop

väntar på att vc ska ringa upp mig, var tvungen att ringa dit igen och jag tycker det är så jobbigt, jag får en klump i magen varenda gång jag måste prata med dom för dom beter sig jämt så dåligt, dom som svarar i telefon där kan fan inte ha medkännande för fem öre. det låter på dom som att man stör bara för att man ringer trots att det är deras jobb att ta emot samtal. man ska fan inte jobba med människor om man inte orkar med människor!


put me out of my misery

jag hatar såna här dagar. nu känns det så pissigt att hela dagen redan är förstörd typ för att klockan bara är halv 11 och det har redan gått åt helvete. dessutom är det kallt, blåsigt skitväder ute och jag är ensam och jag har ingen jävla struktur på nånting. får man gå och lägga sig igen då och bara skita i att gå upp?


som jag hade dig förut


jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut
jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

jag vet att det är svårt över telefon
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt
och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut...



jag saknar mitt gamla jag

haha man ska inte kolla på gamla bilder. råkade titta på några bilder från typ november, december förra året och det var ju ett nederlag skulle jag vilja påstå. gud vad mycket mer in shape jag var då, och vad mycket jag tränade. jag bara traskade från det ena passet till det andra hela dagarna känns det som och typ "jag förbannar att gymet är stängt på juldagen". men vad träligt (norrköpingska haha) det är att inse att man har förlorat en hel del självdisciplin sen dess.

men får väl se det från den ljusa sidan, tuttarna blir ju större igen. som Sofi sa att man får välja mellan magrutor och boobies.


tisdag

aaaaaahhh jag har fått eksem eller nåt och det kliar som satan och jag är så jäkla dålig på att låta bli att klia. vad hjälper, hudkräm, inte hudkräm?! jag blir GALEN

jaha anyhooow, på dagens lista:
- plugga
- ta en höstpromenad
- laga kyckling
- träna
- desperate housewives

how come there is a country named Wales but no wales live there?

gud vad jag INTE känner för att sätta mig och nöta igenom instuderingsfrågor i fysiologi. jag känner att koncentrationen sitter lååångt inne just nu och jag vill helst av allt bara krypa ner under täcket och läsa nåt annat lite mer roande.

jag skulle absolut kunna tänka mig att åka utomlands. typ nu, tack


älskling klänningen är alldeles suddig juö

hatar den reklamen. men jag gillar top model repriserna. även fast man redan vet hur det gick. undrar om tyra banks alltid är så hysterisk?

såå... måste släpa mig iväg och träna + plugga så jag kan åka till skolan imorrn och göra provet jag missade när jag var sjuk.


how dull it all seems


fröken svår

jag stängde aldrig nånsin några dörrar
jag bara gick ut
och du fråga och jag svara
det är klart att jag saknar en dag som förut

vi märkte nog aldrig riktigt vad som hände
förrän allt var slut
och igår kom vintertid och jag tror att jag kände
en dag som förut

för man saknar sånt som man inte har
men vi har fortfarande långa vägar kvar
jag har lärt mig att längta är bättre än att ha
för man saknar inte sånt som man har

söndagkväll

min nya inte stressa-livsstil ska ju då gå ut på att jag inte ska tänka på en massa måsten som jag måste göra hela tiden. min pojkvän är fan bäst på att få mig att följa den. idag skulle vi gå på stan men sen orkade vi inte det. så förutom att åka och handla som bara tar en timme så har vi inte gjort nåt alls, vi har typ legat i sängen och larvat oss och pratat strunt och fikat.

imorrn är det dags att ta tag i pluggandet så min vecka kommer typ se ut såhär

  

fejkbakis

alltså nåt är konstigt. jag känner mig verkligen BAKFULL. jag drack inte ens igår ändå känner jag mig rejält bakis, sådär när man får huvudvärk av att gå ut i ljuset och typ inte orkar släpa sig iväg nånstans och man bara svettas ut alkohol. och eftersom jag inte är bakis så finns det ju typ bara två andra alternativ: 1. jag håller på att bli sjuk igen 2. jag har hamnat i ett förtidigt klimakterie.

nu har jag pillat i mig en vitaminkur i alla fall ska lägga mig och läsa i sängen och hoppas på att somna till och vakna upp ur min fejkbakfylla sen.

well it's been a long slow collision

jag bara älskar helger när jag inte behöver jobba. bara kunna slappa och inte göra ett skit förutom sånt man vill göra. igår såg vi på film och åt godis, bra för själen, mindre bra för midjemåttet haha. nu ska jag gå och sola, sen ska jag gå hem och ta en dusch och äta upp godisresterna från igår i väntan på bättre tider.

my own private hell

jag trodde den här dagen skulle vara okej, sen rent ut sagt sket sig allt så fort jag kom hem, nu har äntligen magen lagt av men det börjar bli sent och jag har inte kunnat äta nån mat. och jag har fortfarande jobbiga känningar så jag törs ju inte äta nåt nu heller.. och frukost imorrn? haha, asgarv typ.

nu är det i alla fall bara imorgon kvar sen äntligen en vecka med lugna mornar. om jag bara fick ha det så varje dag skulle jag må tusen gånger bättre. too bad it's impossible då..

hur, vad, varför

fan det här går inte längre, det bara snurrar i mitt huvud, det tar så lång tid att somna på kvällarna när alla tankar bara trängs i huvudet. jag är trött, jag måste få en vändning. nån måste ordna upp det här, jag måste ordna upp det här. måste prata måste få ut det i ord och se det på papper i svart på vitt. det måste ha ett namn och ett botemedel, det måste vara nåt bestämt och en lösning.

det är bara en massa ord på en skärm men det är som ett slag i magen, så jävla övertydligt att det inte går att bara klicka bort det för det etsar sig fast på näthinnan man vet att det är där ändå. jag måste få riktlinjer, veta vad jag ska göra för jag kan inte göra det själv. jag orkar inte ringa för jag vet inte ens vart jag ska ringa och så vill jag sova, bara sova tills jag inte är trött och ta bort allt tills det inte gör ont, bara det!?


om jag fick slippa tänka

jag skulle vilja bosätta mig på landet, här kan jag äta vad jag vill utan att behöva oroa mig för ingen bryr sig och jag behöver inte stressa eller göra en massa måsten.
S kollar på sport med morfar eller pysslar med nåt annat för sig själv och jag kan läsa, sova, gå ut och gå, andas..

sen, efter imorgon, då är det som vanligt igen.
trött, ledsen och orolig.
vad ska det bli av mitt liv?
hur ska jag göra, skola eller inte?
jag måste passa tider, pendla och koncentrera mig.
klarar jag det?
gå tillbaka till badet och släpa mig igenom dagarna där?
passa tider, tidiga mornar, sena kvällar, korta raster.
min mage håller inte, så ingenting håller.

ingen lösning är någon bra lösning.


hey mitt blodsocker is falling down

min kropp verkar jobba mot mig istället för med mig. jag får blodsockerfall eller nåt liknande hela tiden, är hungrig ena stunden, mår illa nästa. får tvinga i mig mat bara för att jag måste äta. själva träningen har gått bra, det är när jag kommer hem och ska äta som det bara snör sig i magen. det är nåt som inte känns bra men jag kan inte sätta fingret på det.

det vanliga felet brukar ju vara såna här gånger när jag har varit sjuk, legat inne mycket och sen ska komma igång igen och äter för lite, tänker inte på att jag måste äta mer de dagar jag tränar. men nu har jag faktiskt ätit både bra och mycket. det måste vara NÅT jag har brist på, nån sorts näring.
igår kväll körde jag lite styrka men det kändes helt wierd, ingen kraft och jag fick yrsel.
kan väl bero på att jag har slarvat med styrketräning nästan hela sommarn, men jag sänkte vikterna och jag brukar ha lätt att komma ifatt mig själv.

blev till och med yr igår när jag flyttade lite på en plasthylla. irriterande. läste att man kan må så i övergångsfasen, men det borde ju gå över. jag tänker fortsätta ett tag till i alla fall, är ju värt det om det blir bättre sen.

i swear to god i started crying

det är såhär det är nu, det finns inget annat. det här vad jag är, och jag orkar inte mer.

jag ger upp..