Stop this feeling.

usch nu har jag gått runt med en så konstig känsla i flera dagar, säkert en vecka. typ blandning av obehag och oro. halv-ångest. och det kan ju inte vara fylleångest, eftersom jag inte varit full, alltså inte bakfylleångest heller. och inget har hänt, vad jag vet. ändå är det som om jag är orolig över nåt, fattar inte. kanske nåt kommer hända, what if jag är synsk och min jobbiga magkänsla är ett tecken på att nåt jobbigt kommer hända? hope not..

be happy be happy be happy

är så opepp på att gå ut imorrn också, har ingen lust & ork. det kommer bli mys & kul att äta middag, lyssna på gammal musik som vi festade till back in the days, och förfesta men efter det skulle jag helst bara vilja dra ett täcke över huvudet och grina typ. så opepp är jag på det just nu..

Today's happenings

mamma bad mig hålla koll på gratängen i ugnen. jag är sjukt dålig på matlagning så jag var rädd för att den skulle bli bränd så nu tog jag säkert ut den för tidigt. men skitsamma.. man kan inte vara duktig på allt..

jag måste städa mitt rum också, fattar inte hur det kan bli som det blir därinne. jag städar ena dagen och det blir skitfint, perfa liksom sen går det en dag, nej inte ens det, en morgon typ sen ser det ut som kriget igen. och jag typ sover bland klädhögarna och trampar på rouge som har gått sönder på golvet. hurra.

har fått min mest revolutionerade idé på länge. måste lämna över alla mina mjukisbyxor till nån som kan gömma dom på ett säkert ställe där jag aldrig kommer hitta dom. då skulle jag bli tvungen att sluta halv-försova mig varenda morgon och gå upp istället för att ta på mig snygga kläder och göra mig iordning och så. kanske inte ska ge bort dom jag har lånat av simon, det är ju inte särskilt snällt. men fan jag tycker om mjukisbyxor och egentligen, who the hell cares, det är ju ändå bara skolan inte som om jag ska ut och ragga precis..


Våga vägra Snygg-Erik

snälla, förklara anledningen till uppståndelsen kring so called Snygg Erik i Idol för mig? anyone? jag följer inte Idol men av vad jag har sett och hört så har han långt ifrån den bästa rösten av deltagarna i år. och han ser ut som vem som helst. orka alla brudar som skriker rösten av sig så fort han öppnar käften. jag googlade honom och han finns inte ens med där, så icke-snygg är Snygg Erik. enda bilden jag hitta var den här, och grabben bredvid är betydligt skönare isåfall.

 Snygg Erik to the left

stackarn, han fick ju inte ens behålla sin stil, dom ändrade ju hela killen, poor thing.


Mina damer och herrar...

... tadaaa! vår käre Jesper ekström aka. ponken1 i unga år!
som tolvåring visade han redan prov på charmen som senare skulle hjälpa honom att få damerna (lammkötten?) i säng. notera badbyxlinjen..

jesper haha
schnygging!

I dare you, motherfuckers!

synd att den här bilden är så mörk annars hade den varit typ mig i ett nötskal. for your information så sitter jag i en pulka och asgarvar, det var strax efter att jag o malin hade åkt pulka nerför en rutschbana - inte speciellt lätt kan jag lova, try it if you dare.. haha

hah

Händelselös dag

jag är för trött för att komma på nåt bra nu. jag är korkad också. jag har pissmycket i skolan nu och det vet jag ju, ändå sa jag ja när min engelska lärare bad mig testläsa en engelska bok, Light on snow av Anita Shreve. den är säkert bra men ändå. när ska jag ha tid att läsa den?

var på stan iaf med malin idag. vi fick inget uträttat som vi skulle få uträttat, men vi fikade iallafall och kom på att killkläder ofta är snyggare och säkert också skönare än tjejkläder och att vissa killplagg skulle funka minst lika bra på tjejer.

nu ska jag plugga Norrköpings historia, ciaao!

Oh, the need for wasting money...

nästa helg ska jag till Sthlm. jag vill ha skor/stövlar. men jag har inte jättekoll på vart saker och ting ligger, det har jag inte riktigt här heller, mitt lokalsinne och minne är typ sämre än en guldfisks. nån som vet nån bra second hand någorlunda centralt så let me know!

Vibrating titties

haha, det här var lite småkul... min humor ligger på hög nivå. NOT!

Dagens...


....klädsel: vita leggins, svart klänning, linne under, knästrumpor och svarta stövlar från Myrorna (världens fynd)
....frisyr: utsläppt
....sysselsättning: skolan, stan, no further plans.. lite sugen på att gå ut..
....vill ha: fodrade stövlar men det finns tydligen inga i hela stan
....bästa: den här dagen har inte innehållit nåt bra ännu
....sämst: att jag har segtråkiga jävla kulturhistorialektionen idag
....köp: inget, so far, i'm proud of me
....humör: trött, småsur, lite överkänslosam mest åt det dåliga hållet
....fråga: är det bara jag som inte har börjat med nåt av skolarbetena än?
....sjuka: jag nös typ 23 ggr i morse och fick mascara på kinden
....citat: "fröken larsson! fröken laaarsson!" (gelix varje gång hon vill ha hjälp)
....läsning: läste lite i Elle och Café i morse, om det räknas
....godis: gärna choklad
....låt: massari - real love

10 vill ha!

tittat runt, mest på Topshop och Asos, efter mina tillfälla tio vill-ha, here they are..
 


1. midjeband, guldigt, Asos
2. ballerinasko, svart lack, Asos
3. söt virkad mössa, Topshop
4. mysig morgonrock, Topshop
5. vantar, H&M
6. mjukisbyxor, Topshop
7. söt skjorta, Tophop
8. skjorts (tänk dom över leggins, knästrumpor, stövlar i vinter), Topshop
9. lång tröja, Asos
10. mysig stickad klänning, Topshop

men ajjabajja, måste hålla lite i pengarna nu, snart dags för julklappsköp ju! köpte ett par skor idag också, mest för att dom var lite luddiga och mysiga sådär

Get a brain, bitch

haha den här bilden slår ändå alla andra. Jocke, jag och Olle med Natasha Peyre. den ni! och jag lovar er att om ni faktiskt tycker hon är snygg så kommer ni ändra åsikt illa kvickt om ni ser henne in real life. she's not a pretty sight, dessutom, när man pratar med henne verkar hon faktiskt precis lika korkad som TV4 framställde henne i Paradise hotel. vad ska man säga? HAHAHA, typ.

hahaaa

ps. dessutom är hennes boobs stenhårda, jag touchade nästan ett. som att nudda en vägg, hurra..


I wish

som jag sa till S förut, i brist på annat får jag snart gå ut och skaffa mig en älskare. ska gå ut nu. inte för att leta potentiella älskare, men för att gå en sväng i höstmörkret, lyssna på musik, rensa tankarna lite..

sen ska jag krypa ner under täcket och njuta lite av ett eller två Desperate-avsnitt, det räddar vilken bad day som helst!


Richbitch - no thanks!

what the hell is this? vem, jag bara undrar liksom, har råd att punga ut med 1 290 spänn för ett par benvärmare som by the way är urfula?


Sweet dude!

har blivit lite kär i dessa. inte min stil egentligen men jag tycker dom är jättefina, dom ser så sköna ut. kanske nåt att införskaffa? jag funderar på det. finns på din sko.



Better know your friends, or else you will get burned

bra att man inte behöver bli besviken på dig då...


Pretty me

gud vilken inaktiv bloggare jag är (jag har brutit mitt löfte till terese, don't hate me for this, haha) jag har liksom ingenting att skriva om längre. det händer aldrig nåt. fyra timmars hål idag, har införskaffat hårfärg och solat. hade inte solat på länge innan så min hudton kommer att förvandlas till sådär vackert illröd framåt kvällen.

borde jag också show up dagens outfit? everybody does it. men ingen vill se min för jag var så obeskrivligt trött i morse. men den goes ungefär såhär: sneakers, mjukisbyxor, mysig t-shirt och tjock luddig stickad vit halsduk som är ungefär två meter lång (för att det är så kallt inne i skolan)

till denna smashing outfit: inget smink och håret i tofs. i'm so pretty i'm so pretty

det är tur att jag inte ska ragga upp nån i skolan. och att det inte är lika skamligt längre att förbli ogift. (ogift = ingen vill ha en)

Sasha är inte smart men alla kan ju inte vara det

Sasha är varken invandrarkille från Ryssland eller porrbrud, som folk verkar förknippa hennes smeknamn med, i själva verket har vi döpt henne (Sandra is her real name) till Sasha efter fula gubben i Dan Bäckman sketcherna, likheten är slående, you should see her (mouhaha)

jag: telia reklamerna är roliga
sasha: jag tycker synd om pappan, typ när han ger sonen present
och han bara "mm.. tack" sådär besviket
jag: vadå?
sasha: ja när han ger honom en skrivmaskin istället för en ny dator
jag: jaha. ja men då kanske han inte blev så glad ju
sasha: jag skulle kunna tänka mig att få en sån där skrivmaskin
jag: istället för en dator?
sasha: ja.. om jag redan hade en dator, det har ju han killen
jag: okej, så då tar du hellre en skrivmaskin än en ny dator? vad skulle du med den till?
sasha: skriva på. fast nu kom jag på att det kan man ju göra på datorn också..

Desperate & ny mp3

eftersom jag inte såg hela första säsongen av Desperate så är box 1 införskaffad av mig idag!  wohou and I'm happy happy happy! ska krypa ner sen ikväll och titta!

och så har jag skaffat ny mp3 idag också, en iRiver, sån som på bilden här. förhoppningvis bra? nån som vet? plus ett par interesting hörlurar som tydligen också ska vara bra. let's hope so


Pluggis

efter nästan en hel termin av lugn & ro bestämmer sig alla lärare för att BAAANG! KOM IGEN nu ger alla ut skitstora arbeten på samma gång, DET BLIR KUL!  det händer JÄMT, what's that about? jag menar lärarna i arbetslaget vet ju om att dom kommer ha ett stort arbete under kursens gång, varför kan dom aldrig ha lite kommunikation & se till att inte allt kommer på en gång? är det inte typ sånt deras möten är till för? va? va? VA?

me?

det här kommer typ vara jag dom närmaste veckorna. nertyngd av heavy backpack.. får införskaffa en sån där heting ryggsäck också så mina skolgrejer kan följa mig överallt & vi ska vara bääästa vänner jag & mina skolarbeten... NOT!

Möblera om

nu ska jag snart ta tag i mig själv och fortsätta med mitt rum som jag har börjat möblera om i. just nu står allt mitt på golvet typ och jag har en miljon ljus som måste få plats, några står på golvet. men förhoppningsvis blir det fint när jag bli klar, eller? ;)

Tired

jag är alltid så trött, fattar inte hur jag kan vara så trött jämt det är ju obegripligt. vi hade svenska nationella uppsats skrivning idag. jag försov mig lite för mycket i morse (bråttom på morgonen = mjukismundering och håret i en tofs) så jag hade inte hunnit äta ordentlig frukost och självklart hade inte jag med mig nåt för sånt glömmer jag. men det gick nog bra, jag som är nörd blir jämt klar typ först av alla haha.

Söta slippers

jag fick världens sötaste tofflor av sis i morse i present. dom är i dun och jättemjuka och fluffiga. titta bara så söta! dom kommer jag mysa runt i hela dagarna hemma nu!

tofflor


Happy birthday to me...

grattis till mig, 18 år idag. jag är myyyndig
och nu kan jag gå ut på mitt egna leg! i'm proud

ostmacka + salamimacka + daim cappucino = me likes

Borat

Var på bio igår med Chris, Jen, Beau och Markus, såg Borat. den var sjukt rolig, den måste ni se! han är helt otrolig, finns inga gränser i den filmen! sen delade vi på några pizzor på Gu va gott, Chris är hawaii lover precis som jag haha

borat
He's hot.. "NOT!!" (man måste sett filmen för att fatta det där)

Haga

vår ungdoms beloved Hagagymnasiet! ja såhär kan det se ut i trapphallen en vanlig dag på Haga. även fast man oftast är rent ut sagt pisstrött på skolan och får mjölksyra i benen av att springa upp och ner i trapporna hela dagarna så måste jag faktiskt medge att bilden ser rätt mysig ut!

haga
och mitt skåp är på tredje våningen... of course, vad annars?


white and nerdy

ni vet låten riding dirty? check out den här varianten - white and nerdy!
haha såå skön, thanks Chris!

sometimes things just happen for no reason, or..?

det där var jäkligt lustigt som hände.. känns lite konstigt såhär i efterhand när jag tänker på det.  men det är nog inget jag ska orda om, J?  some things are just better left unsaid

MUST HAVE !

mitt absoluta must have: säsong 1 & 2 av Desperate housewives.
jag är en total Desperate-junkie. men det är världens bästa feel good- serie!
box 1 för 199:- och box 2för 399:- hos
cdon.com
MAAAMMAAA PAAAPAAA, JAG FYLLER ÅÅR SNAAART!


des   desp

Candel lights

är det nåt jag svag för så är det ljus! värmeljus, stearinljus, you name it! speciellt svag för ljus i röda toner, nästan alla mina ljus och ljusstakar är i röda toner. om man tänder alla ljus i mitt rum så blir det nästan helt ljust. och myyysigt. mitt rum är nästan översvämmat av ljus. men jag vill ha meeer!

fdg

kan man få killar att gilla sånt också? eller måste man klä av sig i samband med det då?

Tyra Banks

btw, Tyra Banks show är helt enkelt bäst. why? för att Tyra, förutom att hon är en av världens vackraste kvinnor och mest framgångsrika modeller, har lyckats med det nästintill omöjliga: en riktigt bra talkshow. för att hennes show får folk att tänka, inte bara ligga framför tvn och glo. hon vågar bjuda på sig själv och tar upp ämnen som är aktuella för tjejer, inte bara mode och utseende utan också real emotional stuff, sånt som gör att det inte alltid är så kul att vara tjej/kvinna i dagens samhälle. exempel på speciellt bra inslag är det avsnittet då hon tvättar av sig allt smink framför kameran för att visa skillnaden på en top model fully glammad och en top model osminkad, eller när hon lät sig skrivas in på ett kvinnofängelse för att göra en dokumentär om hur de kvinnliga fångarna behandlas. go Tyra!

tyra
Tyra

rtyapri
Tyra i kvinnofängelset

Top model 6

precis sett klart på top model. tyckte det var grymt starkt av danielle att stå på sig när dom ville att hon skulle låta fylla igen gluggen mellan framtänderna för att hon aldrig skulle kunna bli en covergirl annars. hon ville inte eftersom hon tyckte att den var en del av henne och "that's me take it or leave it" liksom. behövs mer sån attityd - man är vad man är! det är dom små sakerna med oss alla som gör oss unika, hur kul vore det om vi såg exakt likadana ut? go danielle och fram för modelltjejerna med egen stil!


tpåmodel
Top model 6


Ohh

tittade igenom massa bilder, den här kvällen var såå kul! gud vad jag längtar efter lite fest och utgång! har inte festat loss på så länge att jag nästan har glömt hur det är att ha kul.. men that's life om man är skadad och inte kan gå antar jag. men nu börjar det äntligen kännas som om jag är påväg tillbaka till livet igen..
fick sms av Chris idag, "hey girl, hope ur surgery went well" hon är så härlig den tjejen! och nu är det bara fem dagar tills jag blir 18.. smashing! att kunna gå ut på sitt eget leg och slippa krångla.. feels good!

girls
Jonna, Rina, jag och Natta på förfest, haha Rina tha poser

Diamonds are forever the all I need to please me

fy f-n vad uttråkad man kan vara. klockan är ett. fyra timmar till körskolan. en miljon timmar tills jag kan gå och lägga mig. imorgon går/hoppar/haltar jag till skolan.
 
ont, mår illa, mensvärk. vilken toppendag! not.

Akon konstant i min playlist nu!

Cosy

I love den här halsduken och mössan från h&m! skulle vara mys i vinterkylan, båda två under hundralappen. undrar om dom skulle funka ihop med min jacka som är brun och lite smårutig, också från h&m?

halsdukmössa
me like

När blodsbanden brister

igår kväll/natt och idag har jag sträckläst boken När blodsbanden brister av Hanna Svensson. en helt fruktansvärd historia men från första sekunden man börjar läsa boken kan man inte lägga ifrån sig den. i korta drag handlar den om Hanna som inser att hennes lilla son Lukas, som bara är några år gammal, blivit utsatt för sexuella övergrepp och misshandel av sin pappa, som Hanna är skild från. man får följa hennes kamp för att få stöd av myndigheter och socialarbetare som sviker henne och Lukas. läs mer här


blodsda

So that's how it is

here's what jag har lyckats få i mig i matväg hittills idag:

- en macka med gurka på
- ett glas nyponsoppa
- en clementin till lunch

tydligen är en av biverkningarna på tabletterna jag får trycka i mig nu att man kan uppleva lätt illamående. jo jag tackar. har mått illa sen jag vaknade i morse, inte kunnat äta nåt. men nu ska jag äta.

S kom förbi en stund förut. han är världens snällaste, hur kan man vara så söt? i love my baby yup yup i love my boy

blir nog ingen skola imorgon heller för mig. i'm dying from uttråkning snart.

JT is the best!

could she BE less interesting?

dagens, eller nej förresten årets nej förresten hela världshistoriens vadfanärdetta:
ebba von sydow. TADAAAH! ladies and gentlemen here's världens mest meningslösa människa

tre frågor:
1. varför finns hon?
2. varför är hon så tråkig och självupptagen?
3. vem har inbillat henne att hon äger marken hon går på?

bläddrade i en veckorevyn idag, brukar inte läsa den tidningen så ofta, mest när jag var yngre, men gjorde det idag iallafall. hela tidningen handlar ju för f-n om ebba von sydow! enda sidan, reklam för ebbas blogg. nästa sida: ebba testar. nästa sida: ebba på bild med någon. nästa sida: modechef ebba von sydow har spanat in det här och det här, följande sida: ebba i den och den klänningen blablablööhh!
människan är ju för f-an tråkig!

g 
kill her dead!


har människan storhetsvansinne eller vad är det frågan om? och varför måste hon se likadan ut på varenda bild? varför måste hela tidningen handla om henne? varför måste hon vara både redaktionschef och modechef? varför är hon själv omnämnd överallt i sina artiklar medan dom andra reportrarnas namn knappt syns i tidningen? ska inte dom få lite cred också? va va va? och EN person gör inte en hel tiding själv så är det bara.

Wearing Bridget Jones panties

jag måste bara slå ett slag för outfiten jag fick ha på mig på sjukan idag. nåt för catwalken kanske? trosorna var the size of dom Bridget Jones har på sig för att hålla in magen. förutom den lilla detaljen att jag inte hade tillräckligt med mage för att dom skulle hålla in den. fick snarare hålla i dom för att dom inte skulle ramla ner och jag skulle råka göra en liten showoff á la mariah carey. till dessa huge panties hade jag en tältliknande skjorta, öppen i ryggen eftersom jag, trots att den gick att knyta, inte fick ha den knuten. till detta en urtvättad blå filt. hot as hell med andra ord, eller vad tycks?

g

dagens underwear?

Oh poor me

nämnde jag förresten att det gör ont? ONT? OOONT


I'm proud of me

då var man nyopererad i knät då. krävdes typ ett helt team för att hålla fast mig när dom skulle ge mig spruta. vad värre var, dom skulle inte bara ge mig en snabb spruta som jag hade trott. åh nej, FÖRST spruta SEN stoppa in en kanyl i handleden och tejpa fast den, medan en höll mig i axlarna, en annan över benen och den tredje i armarna medan dom mumlade i kör "titta inte på armen titta inte på armen".

sen fick jag narkos genom kanylen och andas i en konstig mask över munnen. hurra. jag sa till narkosläkaren att jag inte var trött och "det fattar ni väl att jag inte kan somna nu". sen när jag slog upp ögonen låg jag på uppvaket och fick smärtstillande genom kanylen. igen.

som jag sa till malin nyss så sitter jag bara här för att ta ett sista farväl av henne på msn innan jag avlider due to smärta typ. det gör ONT.


Lindsay & Ali

Hoppsan vad Lindsays lillasyster hamnade mitt i uppmärksamheternas centrum helt plötsligt. personligen tycker jag inte att Ali är på långa väger lika söt som Lindsay.
men å andra sidan - om jag får bestämma så är ingen det. speciellt inte nu när hon har gainat lite vikt igen och man slipper öppna tidningarna och se en bild av Linds när hon är på väg att gå av på mitten.

78776-193



Lindsay & Ali Lohan

Lizzie Pamper gift set

Vem skulle inte bli stormförtjust i det här rosa bad&dusch-setet?
innehåller bland annat duschkräm, body lotion, badkulor och mysig eyemask. och titta bara på nallen. kostar under hundralappen, passar bra som liten juklapp kanske?

gg


Oh, nightmares...

Nu är det ju såhär att imorrn ska jag till sjukhuset och så ska jag få narkos, dvs sövas ner och inte ha en aning om vad dom gör med stackars lilla mig. dom ska plocka ut grejer och lägga andra grejer tillrätta, or something, i mitt trasiga knä. så jag är nervös. minst sagt. för jag är typen som alltid målar upp skräckscenarier och skrämmer upp mig själv och ser det värsta hela tiden.

inatt drömde jag att dom gjorde nåt fel så att dom var tvugna att gipsa hela benet och så skulle jag jobba på badhuset nästa dag fastän jag inte kunde gå och inte kunde ha några kryckor för då halkade jag bara på det hala golvet och riskerade att slå ihjäl mig, så jag var tvungen att hoppa omkring på ett ben inne i förrådsutrymmena och leta efter sånahär livräddningsdockor som man sänker ner på botten av bassängen, och så måste jag försöka släpa dom där tunga dockorna omkring fast jag bara kunde gå på ett ben så då fick jag krypa.

NOOOOO!!! jag vill inte


Sweet slippers

Ulliga gulliga tofflor till vintern, nu vet iallafall jag vad jag ska önska mig i julklapp!


mys

Cosy

Gud jag som verkligen borde hålla i pengarna och inte shoppa upp mina sista ören borde verkligen inte sitta och kolla på Asos i en timme. men hur skön skulle inte den här vara i höst/vinterkylan? tänk att krypa upp i soffan med en varm kopp oboy och mysa i den här...

gfg


Adorable!

This is so pretty... vill ha vill ha vill ha! jättesöta socks och ankelboots - vilket förövrigt förmodligen kommer bli mitt must have och första inköp nästa gång jag får lön. checka mer i den stilen här

snygg


Lovely

nu har Tessan hjälp okunniga lilla mig lite (eller ska jag säga mycket? haha) med designen mot löftet att jag ska blogga mera. thanks girl! blev riktigt fint va?


need something to fall back on...

jag har huvudvärk, det dunkar i huvudet och jag är bara trött. jag är allmänt trött på allt, och jag är framförallt jävligt trött på min situation just nu. jag är alldeles för osocial just nu också, jag vet det. min umgängeskrets bara minskar och jag orkar typ inte ens lyfta på telefonluren och hitta på nåt med nån. jag är förjävla trött, jag vill bara stoppa in det mitt liv består av just nu i en låda, stänga in och bara hoppa fram i tiden lite tills det känns som om saker har ett värde igen..


"och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå...."


håkan hellström lyckas alltid sätta ord på allt. man liksom bara sjunker in i hans texter..

That's life

skulle åkt till Sthlm idag, fick boka om det för att det var trafik kaos i Sthlm pga allt snöoväder. ska åka i början av december istället, det blir ju också bra, med julskyltning och julmarknad och allting. mysigt och så.

78776-187
Stockholm at Christmas time


hade en trevlig familjedag iallafall. även fast jag tror min familj har ett udda sinne för humor ibland. men what the hell, vem har inte det?

dom ringde från operationen idag också. först visade det sig att nån nöt hade missat att meddela mig om vilken tid jag hade fått, så dom ringde på morgonen och frågade varför jag inte var där. hurra, bra jobbat. så jag fick en ny tid, ska dit på måndag. ska sövas ner med såndär narkos, and i'm nervous. kommer säkert få aggressivt utbrott eller nånting av narkosmedlet, typ hoppa på läkarna och kalla dom saker som jag inte ska ge exempel på här. eller typ ta en skalpell och börja jaga nån och försöka operera den. shit, jag ska be att få bli fastspänd.