bara en vanlig måndag

idag tvingade jag med mig min mor på spinningpass. efteråt kunde jag konstatera att mamma nästan dog och jag faktiskt överlevde. jag har dammsugit och städat lite i mitt rum också. eftersom min pojkvän är assjuk har jag hunnit göra en hel del mer än vad jag brukar när jag hänger med honom dygnet runt. känner mig sjukt nöjd men lite ensam.

nu känns det som om jag har feber, men jag är väl bara paranoid. hör du det gud, jag får inte bli sjuk nu. och tack förresten för att solen som vi hade kommit överens om kom idag. nu ska jag lägga mig i sängen och titta klart på Charlies angels och äta nötter. nam nam.

just my luck

vafan är det här? bara för att jag har dagarna lediga efter halv tolv i tre veckor så försvinner solen typ exakt 11.30 varenda dag. iofs får jag ju sol på mig på morgnarna också men jag vill ju ligga och sola eller åka och bada.. såg dock en bit ljus himmel men förmodligen tio mil bort så den är väl inte framme förrän inatt ändå. lediga dagar + skitväder, JUST MY LUCK!

jag måste gå och knäcka ut ryggen också. tänk vad pengar man skulle kunna spara in om man kunde sånt själv. jag försökte lite igår kväll och visserligen smällde det till en gång i ryggen men efteråt blev jag helt stel så nu har jag väl haft sönder nåt istället och så fick jag ligga på rygg och försöka somna och jag hatar att somna på rygg, det går ju inte det är fan omänskligt. suck...

att va söta och lika som bär va e det å ha?

jobbade hela dagen igår, trött som bara den men det fick jag strunta i för vi skulle börja festa direkt efter stängning, och badhusfester kan man ju aldrig få för många av. jag kunde jobbat på en sämre arbetsplats, definitivt. vi blev runt 25 pers, grillade, drack, bastade och badade. jag kan tillägga att rutshelbaneåkning sittandes på badring är underskattat, jävlar vad fort det går haha.

runt halv tolv gjorde vi iordning oss för utgång och sen mötte jag Sanna och drog till cromwell. dansade lite och efter det blev det nattmat på norrtullsgrillen, där sanna underhöll mig med snuskprat på fyllan. kul tyckte jag, men förmodligen inte det medelålders paret vid bordet bredvid. sen gick jag hem till lägenheten, kröp in under täcket och tittade på nån dålig komedi tills jag kände att det var dags att sussa. vaknade halv elva utvilad och bara pyttelite-bakis. gick till jobbet och där var simhallen typ tom, Erik hade fått gå hem för att han var så bakfull, charles inte kommit överhuvudtaget och Elin, Matilda och sofie åt bakismat i relaxen. tog mig lite rast och la mig i bubbelpoolen jag också.

...jag saknar dig, jag vill vara hos dig

hello goodbye

juli är snart slut redan, kommer aldrig sommaren? igår var vi iallafall och åt på hugos för att säga hejdå till Chris som åker hem idag. Jeffis och jag delade på en flaska vin och det var trevligt, sen gick vi vidare till Världens där vi satt till fram på sena kvällen. eftersom jag skulle upp och jobba så kände jag att det inte fick bli för sent, så jag fick skjuts av bröderna Leo till åby, mötte upp min käre pojk och åkte hem och sov.

idag har jag vart på sjukan i ca fyra timmar (alltid lika trevligt, vem fan vill att det ska gå snabbt så man får åka hem liksom?!) för att fortsätta försöka få reda på vad det är för fel med min mage. jag har sån jävla nålfobi men jag vågade inte säga nåt till den tjuriga röntgen sköterskan som hade stuckit in nålen fel i min arm och rotade runt för att hitta ett blodkärl. åhh det gjorde så ont, jag hatar nålar, kanyler och skit.

the clothes you left they lie on the floor and they smell just like you

jag vet varken ut eller in. jag är mekanisk jag gör allt av vana, orkar inte tänka. varför sitter det fast så långt inne i mig, varför kan jag inte känna mig glad. har sovit oroligt i tre nätter i sträck, drömmer jobbiga saker. jag vet inte vad jag ska tro, är det mitt fel att det blev såhär? jag vill inte att det ska vara det, jag vill att det ska vara som har varit sen i början, jag behöver ha det så annars vet jag inte vad jag har..

very succesful person

satt här och läste igenom lite bloggar och kom på att jag känner en sån där person som allting ALLTID går bra för. det spelar ingen roll vad den här personen åtar sig att göra, det är liksom alltid solsken, aldrig regn, bara trevliga människor i omgivningen och bara allmän succé liksom. inte för att jag missunnar den här personen det eller nåt , gud nej, jag är en bra människa, men kan inte jag få lite av den där stjärnglansen? jämt när jag ska göra nåt är det spöregn, obehagliga personer av manligt kön, saker går sönder osv. jag har helt enkelt inte turen på min sida. jag lyckas inte glida genom livet med stoltheten i behov heller liksom. titta bara på i fredags, ett bra exempel. ångest, ångest.

MALIN! du har en mobil för att svara i den! det här ska du fan inte komma lindrigt undan med unga dam. vänta bara tills du kommer hem, då blir det smisk

verkligen på topp

tack så mycket för att jag har sån förbannad tur, verkligen!! det känns så himla bra!!!!

TACK GUD NU VET JAG IALLAFALL ATT DU INTE GILLAR MIG OM DU FINNS


utgång!

ge mig fredag rååå... jag vill gå ut då med Malin och Kajza, plus att jag jobbar morgon och slutar två alltså plenty of time att hänga i relaxen, bada bubbel och sola innan! lääängtar

shut up and sleep with me

kände mig skitpigg när jag gick upp kl 6 imorse, nu är jag dötrött istället. somnade halv tio igår så när simons klocka ringde tänkte jag att vafan jag går upp jag med och åker hem och går en promenad eller nåt, ingen idé att sova mer då blir jag bara trött istället. det var bara det att när jag kom hem så kunde jag ändå inte ta en promenad för jag har sån jävla träningsvärk i insidan av låren så jag går som om ja hade en blöja på mig. så jag gav upp den idén, la mig i sängen och slöade i två timmar till sofie ringde och sa att vår chef (obs obs biträdande chef) är ännu surare än vanligt idag. nu känns det så kul att åka och jobba! HAHA jag var inte seriös


jag är inte den som är den...

...som inte vågar prova nåt nytt. tro't eller ej men jag sitter faktiskt och käkar matlagningsyoghurt. den är faktiskt skitgod och inte alls så sur, fast det är nog för att jag har haft honung i. det blir precis som grekisk yoghurt då, eller alltså det är det ju också även utan honung fast i grekland har man alltid honung i...

men herregud jenny, gå och lägg mig istället, det här leder ju ingenvart och jag kan behöva lite skönhetssömn efter gårkvällen...

you're beautiful so beautiful...

image299

fan (ursäkta språkval) vad jag tycker om dig!
det bara finns ingen goare och finare i hela världen, gud vad jag saknade dig inatt när jag kom till en tom lägenhet och fick krypa ner under täcket helt själv med radion på hela natten för att det inte skulle vara så tyst.. du är det bästa jag har!

jensimon

ps. jag hittade ingen nyktrare bild

tål att funderas på...

tittade på några bilder från badhusfesten nyss. då fick jag tre funderingar:

1. jag minns ju inte hälften av dom som var där. när kom dom, när gick dom och vilka fan var dom?
2. vart gjorde jag hela kvällen egentligen? (förutom att malin och jag satt i omklädningsrummet i en timme och hade seriösa samtal när vi egentligen bara skulle gå på toan men glömde bort simon som blev lurad av tommy att hoppa från tian under tiden)
3. hur mådde micke dan efter?

du har hört den förut så du visslar med mig bah

sitter här och lyssnar på Mange smidth & Petter - giftig. inte direkt nåt fan av Mange smidth annars (mest för att han är typ 37 och ser ut som en redig bonntönt) men den här låten är ju bara för skön ändå.

igår skulle vi ju egentlgen bara äta tacos och se på Svensson Svensson, men som jag hade hoppats på så blev dom andra tjejerna också sugna på att gå ut så vi fixade till oss, jag hade träningslinne innan så det blev till att låna ett lite festligare linne av Emelie. sen blev det otten först, där det är 20 på lördagar men det måste varit linnet som gjorde det så vi fick komma in som väntat. där fick jag en jättegod drink nåt med bacardi i som jag såklart inte kommer ihåg vad den heter så den kan jag ändå aldrig beställa. sen drog Sanna o jag till cromwell vid halv två där var det bara ännu roligare, träffade Thyrs o resten och dansade som bara den, helt svettig när vi kom ut. sen gick jag hem i spöregn med korv med bröd i handen, gick vilse och hamnade i nåt radhusområder som jag inte ens visste fanns innan jag hittade till lägenheten och fick somna. vaknade kl 11 pigg som en... eller nej. men det var en av dom roligaste utekvällarna iaf.

i've lost my virginity

- I've lost my virginity!
- Is this like the time when you bought a hamster, named it Virginity and then lost it?


det kliar i fingrarna

rastlööös till max. jag har sån lust att gå ut ikväll, jag har inte haft sån här lust att gå ut sen studentveckan och inte ens då egentligen. undrar om Sanna är mottaglig för tjat idag, kanske skulle ta och ringa och tjata på henne. hon hade ringt igår två ggr när jag var på bio, runt elva typ så jag kan fan sätta min vänstra arm på att hon hade ångrat sig och ville gå ut ändå när jag satt och hånglade i biomörkret..


note to self

kom ihåg: måste köpa köttfärs tills ikväll, eller bäst vore ju om det fanns i frysen. vi ska äta tacos hos Sanna :)


det måste vara radion

sitter här och har inte den blekaste vad jag ska göra idag. Simons väckarklocka som jag hatar (HATAR!) ljudet på ringde kl tio för han skulle iväg och spela paintball. så nu sitter jag hemma i mjukisbyxor som är så stora att jag trampar på dom och lyssnar på ebba grön för fulla muggar på hög volym, pappa frågade nyss om jag inte kan hjälpa killen som mår dåligt och skriker hela tiden haha.

saker jag skulle kunna göra idag:
1. städa iordning mitt rum
2. gå ut och gå en lång promenad
3. åka in och träna
4. läsa ut min bok

jag är alldeles för rastlös. pratat med Tobbe på msn, har inte träffat honom sen vårt månskensbad mitt i natten i Turkiet, ganska exakt och ganska självklart också eftersom han bor ju så långt bort.. men jag har inte träffat många personer som är som han heller, inte sen dess. vi kunde prata om ALLT efter typ två dagar..

johnny depp feber

Vi såg Pirates of the carribean 3 igår. jag blev positivt överraskad för flera hade sagt att den inte var bra men jag tyckte den var rolig. skitrolig. tack vare Johnny Depp såklart då. den mannen är fan otrolig. han gör alla roller så himla bra. konstigt också att det är lagligt att vara så het. jag är kär :)


john

inte så seriöst

haha vad är det för jävla ställe vi jobbar på egentligen? det är ju helt sjukt haha. säg nåt man inte sett där liksom!

plus att den pratande dildon matilda fick i present hade nog fått barnen väldigt förvirrade om den hade legat kvar i äventyret när vi öppnade. nu ligger den i kassan och gör vuxna förvirrade istället.

oh i love making love to you

sovit som en gris inatt. fortfarande trött. väntar på att mamma ska komma hem med bilen så jag och malin kan åka till stan. så nu blir det på med bikinin och ut och ligga på studsmattan i solen ett tag, det är sånt man ska unna sig när man har lite ledigt..

festen i lördags blev jättelyckad, jag hade så jäkla kul. tror vi håller på att göra badhuset till vår festplats istället för arbetsplats vid det här laget haha. johanna på jobbet är med barn och hennes mage syns rätt bra nu. gud vad jag längtar tills det är min mage som syns. då ska min bebis vara så himla söt


ps. jag kom på jag blir så rastlös dom dagar jag inte ska jobba. när jag ska jobba klagar jag lite på att jag vill vara ledig men när jag är ledig får jag inget vettigt gjort och det slutar med att jag blir rastlös. är det bara jag eller..?

london bridge

herregud jag har ju inget att skriva. London var jättebra men jag antar att ingen vill se bilder på katedraler och röda bussar så jag lägger ut några på min familj istället.

image338
jag och sis

image342
papi & mami

image339
jag & sis igen

image347
en halv mamma, johanna, jag, pappa
image349
jag på bussen till flygplatsen