girls just wanna have fun

jag är så sugen på att gå ut imorgon! men jag ska inte. absolut inte. men nästa fredag, tjejer?


tålamod är en dygd

jobbat till 19 idag med, det är inte så bra för mitt schema eftersom jag skulle behöva hinna både gå till banken + gå på stan. det är inte så lätt när det är stängt när man slutar. höll på att bli osams med en kund idag, vet att "kunden alltid har rätt" men när folk är allmänt spydiga och dessutom vägrar betala för nåt som man SKA BETALA FÖR bara för att dom varit där förr så tappar jag fan tålamodet. det är ju som om jag skulle gå in på Ica och typ plocka åt mig en påse äpplen och sen inte vilja betala "för jag har handlat här förut". liksom vad är det för nåt? hallååå sverige?


jag vill ha fredag igen

det känns inte som det här är nån bra dag. jag känner mig helt värdo för att jag inte jobbar idag, jag har mensvärk, jag kommer bli genomblöt så fort jag går hemifrån. om jag inte tar på mig typ termobyxor men det känns inte så rätt i norrköping, suck.

i eftermiddag kl 17.00 är det iaf träning som gäller. intensivt idag, ska bli skönt. jag saknar gym & friskvården!


ja se det snöar...

idag snöar det för fullt ute. det är mysigt. ska snart försöka möblera om lite för det är typ omöjligt att inte ha nåt litet bord bredvid sängen när man har en miljon fjärrkontroller och mobiler och annat som måste ligga nära. frågan är bara hur. jag hade en idé men den involves att flytta på sängen och det kan jag inte göra för då får Simon spader när han kommer hit hem sen för att han måste ligga mot väggen "annars blir det fel".

vill julpynta lite också men det kanske är lite tidigt..
men jag vill få fram julkänslan nu.

image498

Linda Skugges dagbok

förresten, håller på och läser Men mest av allt vill jag hångla med nån för typ femtioelfte gången, den är så bra. det är iofs allt hon har skrivit men den här är så skönt självironisk, den borde ni läsa tjejor! :)


image497

Hello!

söndag igen, varför går helgerna alltid så himla fort? efter många om och men åkte jag hem till Sanna i fredags kväll, vinade lite, lyssnade på musik, pratade massor och drack även årets första glögg. sen tog vi spårvagnen till otten där vi dansade och så småningom tappade bort varann som vanligt, men kul var det! igår myste jag & Simon hela dagen och såg Beck - det tysta skriket igår kväll. imorgon ska jag träffa Sanna på stan, jag måste också köpa nånting till Simon men det är ju inte det lättaste.. hon kanske kan ge mig lite inspiration..

dags att börja köpa julklappar också snart, lika bra att vara ute i god tid så man slipper springa på stan dagarna innan julafton som vanligt.

image494

äntligen fredag!

veckan har gått fort som vanligt! försöker fixa iordning bloggen här istället för dom förhandsgjorda mallarna men det är lättare sagt än gjort när det är länge sen jag bloggade aktivt så att ehh....det går lite sisådär. ska ta och hoppa in i duschen nu och fortsätta sen. ciao, puss

you were sometimes hard to find, you were never safe to be with then..

so full of life... eller kanske inte.

hoppas det finns popcorn kvar. eller har vi ätit upp alla? om det finns kvar så ska jag poppa, sen ska jag strejka hela den här jävla kvällen och gå och lägga mig och kolla på hemmafruarna tills jag somnar. så det så.

trying to bend the truth

hungrig är jag. och fryser. undrar vad jag ska göra hela kvällen egentligen. jag har sån träningsvärk i benen, hur kan det bli så,det hade bara gått två dagar utan träning och sen körde jag ett bodypump pass och nu gör varenda steg ont.

Maybe someday I'll be just like you and step on people like you do and now do you see how quiet it is all alone?

start over fresh,

måste skaffa ny msn och adda om alla bara för att bli av med alla skumma personer som försöker lägga till mig. det är alltid flera stycken varje gång jag loggar in och det har hållt på i flera månader nu. igår var det fem, min msn måste ligga ute på nån utländsk community eller nån sån skit för namnen är långt ifrån svenska och det är alltid killar. seriöst det känns apjobbigt att behöva ändra msn bara för det. kan inte såna där bara skaffa sig ett liv?..

tiden går fort när man har roligt.. eller?

shit. det är ju redan onsdag. det är bara två dagar till helg. SAAAAANNA... fredag?! lite vin och skitsnack kanske, låter det lockande? ;)

wackoo

vaknade och hade drömt att jag var asarg på mamma för att hon (i drömmen då) inte lät mig sitta vid samma bord som dom andra i familjen och äta på badhuset. så jag fick sitta vid ett eget litet bord och då vart jag skitarg och försökte knuffa dom i vattenrushbanan. haha ofta liksom.

skjutsade mamma & pappa till jobbet nyss, har ätit frukost framför datan och måste kolla snart om våran gamla förlegade video lyckades spela in desperate housewives igår när jag jobbade kväll. jag hoppas det, annars har den liksom förstört sin roll som video härhemma och typ är redo att dö. men som sagt JAG HOPPAS DU HAR SPELAT IN MITT ÄLSKLINGSPROGRAM FÖRST.

dom pratar om dig via kortvåg, så mycket kommer jag ihåg

så himla trött. vaknade typ var femte minut från kl fyra i morse bara för att jag visste att klockan skulle ringa fem. vaknade aldrig ordentligt i morse känns det som. borde ringa några kompisar men jag orkar ju aldrig med nåt. är hemma nu iaf, vill typ bara stupa i säng, titta lite på desperate-boxen och sen SOVA. vill att simon ska komma hem men han ska spela match så det blir nog sent. längtar efter helg. vill gå ut, vill festa, vill dansa, vill bakis-mysa. vill träna men får låta bli det den här veckan tills jag är läkt. vill gå på julbord, vill ha jul. vill köpa julklappar och titta på julig film typ Ensam hemma med den lilla ungen eller Grinchen. vill inte ha slask och blött och höst. vill ha nåt att se fram emot.

over and out

Salming underwear

vad säger ni tjejer, är det här en godkänd anledning att gå till Otten på fredag igen.. eller?! haha jag minns förra gången det var kalsongmodeller på otten på lucia, eller rättare sagt jag minns inte så mycket av den kvällen, det var inte min bästa kväll.. inte min bästa dagen efter iallafall när man skulle till skolan i gårdagens outfit och två vattenflaskor..

image481


it's been a while since I saw you

note to myself: måste sluta ringa folk jag inte ringer annars när jag är ute!! det är ju pinsamt. hittade svarta ramar, äntligen. på mediamarkt, har inte varit därinne förut, damn vad stort det var. sjukt rörigt också.


men när ska du förstå att vad världen behöver är ett hjärta som är stort och vi behöver det nu


dricker dyra drinkar och jag tänker bara på mig

jag hade skitkul på otten i fredags, förutom att jag inte vet varför jag har så ont i framsidan av underbenen och liksom ner på översidan av fötterna typ som träningsvärk. mina strumpbyxor gick sönder lite också som väntat, tur att jag köpte fem par haha. jag sprang från otten och ut till hugo så många gånger att vakten till slut sa att "du måste ha väldigt bra kondition som orkar springa fram och tillbaka så mycket". simon och jag tog taxi vid halv tre hem och åt upp alla mackor och spelade in en film på min mobil som man egentligen bör skämmas för nu.. sen har vi sovit hela lördagen, ätit pizza och sovit ännu mer.. love! nu är han på match o jag ska snart åka med pappa och köpa ramar om jag hittar några. ciao ciao

du skulle aldrigsakn a någonting

´snart är det vinet som talar,, om det inte redan ä'r det men.. nästa gång vi syns ska jag vbara annorlunda jag lovar, jag ska våga tänka som du ochjag gjrode förut

för mig är det inte lätt i mörkret somjag gått i tände hon ett hopp, så dethänder att jag fantiserar omhur det skulle vara om hon var min
så snälla säg som detär om inte annnat så ggör det för vår skull

hjälp mig gud jag kokar över

aaapeshit alltså vad trött jag blir på såna personer som bara ljuger, hittar på vad skit som helst för att få uppmärksamhet! en person jag känner rätt väl, eller kanske inte nu längre då men för ett tag sen var vi rätt tajta, jag är bara så extremt trött på den personen nu, orkar inte lyssna på nån mer story en enda gång till. gud vad jag mår illa på såna människor, wake up och lägg ner sånt där självhävdelseskit. varje gång är det nått nytt, så sjukt falskt varför ska man ens bry sig om att lyssna? tydligen är jag för finkänslig också vilket jag inte trodde om mig själv, borde ju egentligen bara snäsa av nästa gång men det gör man ju inte..

the world's full of make pretends


torsdag, snorkallt och höst

sitter på rast nu, det är fasen min näst sista dag här, det känns lite sad.
det vart faktiskt riktigt fint med mina nya ljus + att jag har städat, då känns det ju bra efteråt.. sen så fick jag Desperate housewives säsong två av simon (weeey!) så jag vet ju vad jag ska göra när jag kommer hem ikväll nämligen bänka mig framför tvn och börja se om hela andra säsongen hihi... okej att jag har redan sett alla avsnitt men jag fullkomligt älskar den serien..

imorgon kväll blir det att fira Malin, äta middag och sen förmodligen gå ut. plus att nu kan ju hon gå ut lagligt vilket innebär att vi kan gå in ihop för första gången haha.


hurra hurra

grattis mig idag. har varit på ikea och köpt ett nytt lager ljus och sånt för 278 spänn så nu är det bäst att det blir fint det hära..har även kollat på säng ska bli sjukt skönt med en större.

I feel as if I'm wasting everyday

är kär i Mika - happy ending, ännu en låt att deppa till..precis vad som behövs! kanske borde lägga in lite partymusik i playlisten istället så jag får upp humöret till fredag. om jag nu ska gå ut, det känns lite onödigt helgen innan lön... får väl se om det verkar vara några som ska. jag har trivts rätt bra med mitt sitta hemma på helgerna-liv ändå.

image479

det här vädret gör ju inte saken bättre direkt.. fast ute på dagiset har det faktiskt varit fin vit snö, förmodligen för att inte stans biläckelavgaser gör nåt där. höll på att börja grina i morse när lilla benjamin sötis kom fram och ville bli upplyft och petade på min näsa och sa " e de?" sådär lite småbarnsgulligt. gud så bra man skulle må om man umgicks uteslutande med småbarn..

"they just had to talk this over"

idag kl 21.00 på kanal 5 är det dags för veckans höjdpunkt, som man går och väntar på hela veckan (det där lät inte bra, hur innehållslöst liv har jag?) damdaradam... DESPERATE HOUSEWIVES! efter hur förra avsnittet slutade sitter jag nästan och hoppar på stolen redan haha.  just som jag började gilla Edie.. när man fick se hennes riktiga jag..jaja..det här går inte att förklara för dom som inte följer denna amazing serie..!

image478

little bit of sickness

herregud och fan att folk orkar. vart man än kollar så är det tjejbloggar med "dagens outfit" med bilder där ansiktet är överkluddrat i paint för att dom är förjävla osäkra för att våga visa fejat. exakta uppgifter vart allt är köpt och vad det kostade så att alla andra som läser också kan köpa likadant och visa upp det på sin blogg. ett par knästrumpor från h&m kräver väl knappast så mycket detaljer, alla har sett dom, alla har dom, end of story. så jävla TRIST!
och vem har tid till att fota sig själv, lägga in bilden på datan, läsa på alla kvitton så man kan skriva exakt vad allt kostade eller hur det nu är dom gör, innan man går till skolan/jobbet? går man upp tidigare för att hinna med det?

sen nu orkar jag inte med fler personer i min närhet som tjatar på mig nu, det blir inte bättre av det jag är tillräckligt psykad ändå.

19.30 var klockan när jag stängde av tvn och somnade igår, jag har sovit 11 timmar ändå är jag aptrött. ska sova NU.


måndag igen

jaa, måndag igen efter en rätt obetydlig helg.. känner mig helt slut, vill inget annat än att gå och lägga mig. somnade nästan i soffan på friskis, men sen körde jag iallafall intensivpasset men skippade spinningen för jag hade aldrig pallat. saknar min älskling men han ska på träning snart och jag kommer somna innan han kommer hem säkert.

på onsdag fyller jag iallafall år, då ska vi gå ut och äta med familjen, mormor & morfar jag och simon. sen fyller Malin på fredag också :)

LW

kom för nån halvtimma sen hem från min födelsedagspresent - Lars Winnerbäck i himmelstalundshallen. sitter just nu och utvärderar konserten med Anton, vi är mer än nöjda. Lasse var precis så bra som man förväntade sig! speciellt bra var nya Om du lämnade mig nu, texten är så himla fin. Elden som han framförde ensam på scen med bara pianomusik var också så jäkla bra, och så Kom änglar i slutet vart helt skärrad om han skulle köra den eller inte. Hugger i sten och Jag är hos dig igen, då kom tårarna upp i mina ögon..

image477

jag älskar den här:

Som du kanske har förstått,
jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen,
men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Och som du kanske redan vet,
jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het,
du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
och jag kan inte skingra dom
kan inte låta dom vara
Och jag har mina ord
som du sa

min helg i ett nötskal

sitter på badet nu och det har vart sjukt stressigt hela dagen, jag har knappt suttit ner fem minuter. lyckades iallafall knipa åt mig matrast nu. två timmar kvar tills jag får gå av. jobbar ännu längre skift imorgon..
när alla andra längtar till fredag och börjar säga att gud vad skönt att veckan är över - så är det ju inte för mig, jag längtar inte till fredag för min vecka tar inte slut då när jag ska jobba helg också. suck.. men det är bra pengar, får leva på den tanken..

winnerbäck ikväll, hoppas han är så bra live som alla säger :)

söndag igen

så var det söndag, helgen gick snabbt. blev bio igår kväll, sen sov vi länge idag och sen har jag färgat håret på Elin. var meningen att hon skulle avfärga sitt svarta hår men efter en avfärgning och två blonderingar så kom vi fram till att det inte gick. men vi färgade sen så nu har fröken Adamsson röd/svart hår.

var och spelade badminton förut med mami och sis, och jag tycker badminton faktiskt är kul men jag kan än en gång konstatera att jag är inte så jävla bra på det som jag tror innan varje gång.. nu ska jag ta mig i kragen och stoppa ner fötterna i joggingskorna och gottgöra att jag inte åkte till friskis idag.

image465

Solstorm

image464

vill man se den här ikväll kanske? känner mig rätt trött men jag bokade ifall att... den verkar ju himla bra.. Simon är och handlar så får diskutera saken med honom sen.. nu ska jag krypa ner i ett varmt bad, det vart väldigt mycket skum såg jag nyss men det är ju bara mysigt..

det är jag som väcker tuppen

jag älskar lediga helger! visserligen ger det väldigt bra pengar att jobba på helgen men.. ändå.. idag har jag kört ett kombipass med först skivstång sen spinning. jag höll på att tuppa av för jag fick den där utstötta cykeln som är längst fram med tre lampor över sig, jag fick typ värmeslag för dom hade glömt sätta på fläktarna också, men det är ju säkert bra för förbränningen.

sen åt jag och Malin lunch på 4 kök, Malin konstaterade att "det är väldigt mycket störda människor här", bland annat fick vi äran att sitta alltför nära djungelgeorge, man ska inte skoja om funktionsstörda personer men den här utstötte skrik helt plötsligt och jag ryckte till ofrivilligt varje gång fast jag försökte att inte göra det men det var så fruktansvärt högt.. sen kom Norrköpings legend Pontiak också, jag försökte lite diskret få malin att fatta att vi hade norpans egen kändis vid bordet bredvid men det tog hela lunchen innan hon fattade. dock glodde han väldigt mycket på oss innan han gick. men jaa... jag tycker faktiskt han är rätt skön, så totalt outstanding liksom!

image463
våran lunch-kompis

storstan here i come

aaa juste, på tisdag ska jag o Malin åka till sthlm och shoppa loss alla pengar man tjänat ihop. ska bli kul.

sen åker mina "svärföräldrar" eller heter det så? till egypten med, imorgon natt om jag inte minns fel. jagär inte det minsta avundsjuk inte då..

höstdagar

inatt drömde jag bara obehagliga drömmar som jag inte minns så mycket av men ändå, sen regnade det idag så det var knappt några barn som ville vara ute, vi har haft lite pysseldag innehållandes tillverkande av pärlhalsband + armband, teckningar, klippa klistra. sen var det min tur att söva dom små idag, höll på att somna själv. fattar inte hur jag är så trött hela tiden, tycker vi lägger oss tidigt så jag sover ju tillräckligt?

image462

längtar till jul och mys med min älskling. då ska vi baka lika fina pepparkakor som förra året + ett pepparkakshus också. nu är mormor och morfar och min morbror här och snart kommer simon så ska vi äta, kycklig i love it.