AAAAAAAAAAAAAJJJ!!

men aaaaaaaaaaaaaaj jag har så förbannat ont i magen.

jag kommer få vara ute hela dagen i ruskvädret också för det måste man på dagis.. KALLTOCH BLÄ


ny dag, ny start

idag slutade jag halv två och det var så himla skönt för nu hinner jag med lite saker bla fylla i lönerapport, städa, dammsuga, och träna två pass sen, spinning och bodypump. annars ser mitt liv mest ut såhär: gå upp, jobba, åka och träna, åka hem, sova. om och om och om igen. jag vet att jag typ aldrig träffar mina vänner längre, men när ska man hinna det? livet blir så himla annorlunda när man jobbar massor mot när man går i skolan.. finns liksom varken tid eller ork. men å andra sidan förstår jag mig inte på dom som bara går hemma och slappar hela dagarna, för slött..

minns knappt när jag var ute senast heller, jag har blivit så tråkig tycker många. jag tycker snarare att är det inte lite konstigt hur många man helt plötsligt slutar umgås med så fort man slutar gå ut varenda helg? det är verkligen typiskt, ska man inte festa så träffas man inte. hmmm....

usch vad mycket vi har ätit i helgen, vi har verkligen svullat jag o min käre pojke. nu är det vardag och skärpning igen!

just another sunday

jobb hela dagen, en typisk helg på badhuset ser ut ungefär såhär:
två mindre stölder, en kille som hoppat i grundan med huvet först (smart!) kommer och ber mig om ett plåster, näsan är förmodligen knäckt, han blöder ur världens jack mitt på näsryggen och han måste få skjuts till akuten. en hel väggspegel har åkt i golvet inne på tjejernas, glas över hela golvet. två borttappade småflickor, hysteriskt letande. ungarna får skäll av mamman för att dom stuckit iväg. håll koll på era kids istället säger jag. jag är dötrött, mördarpasset på helgen, 9 - 18.30 är inte det roligaste. 

tommy och jag hade lite krig förut för att muntra upp oss. han sprutade vatten på mina byxor, jag kontra med att hälla ett helt glas i knät på honom, han tömde sin vattenflaska på min tröja. då slängde jag glass-maräng-klet från barnkalaset på honom. då tröttnade han.

efter jobbet åkte jag och handlade på maxi, men inte hade dom den mjölken jag skulle ha, nejdå. köpt kvällsmat iaf, snart kommer simon så ska vi äta och se film och sova tidigt hoppas jag. puss!

gimme gimme gimme more

skönt att få vara ledig idag, Matilda fick mitt pass. jobbade kväll igår sen kom Simon med mat, så badade vi lite sen åkte vi hem. fick gå upp halv fem för att skjutsa mamma och pappa till flyget, sen gick vi och la oss igen när vi kom hem i morse. jag tvingade upp simon vid tio, sen åkte vi och drack kaffe hos hans mamma och sen gick  vi på stan för att handla skor och jeans till honom. vi lyckades komma överens till slut, jag köpte en väska också. (eftersom jag verkligen behövde en till. inte) sen fikade vi, så himla skönt med en ledig dag. nu väntar 7 jobbdagar i sträck igen...

såg en assöt ljusrosa morgonrock på åhlens. jag vill verkligen ha den.. och desperate housewives säsong två som jag inte har (hej mamma)

my chocolate lover

håller på att få chokladsug, förmodligen för att jag inte har nån energi i kroppen och behöver få i mig nåt som ger energi snabbt. men samtidigt som jag känner mig helt tom och helt tömd på energi så har jag ingen aptit heller. skulle kanske gå ut och gå en promenad för att få upp orken och humöret lite..

image461

det blir aldrig som man vill

skulle kört bodypump och intensivpass idag, men vaknade vid halv nio och mådde så jäkla dåligt, magen helt förstörd, mådde illa och höll på att svimma i badrummet så det var bara att släpa sig till sängen igen. då var jag kallsvettig och somnade igen, vaknade vid tio halv elva och mådde lite bättre men är helt svag. låg kvar i sängen hemma hos Simon och tittade på film, På smällen den var iallafall rolig. nu är jag hemma och trött, men har iallafall duschat nu. usch jag som skulle göra massa idag.. men det blir nog sängen/tvn tills simon slutat jobba sen får han tycka synd om mig..

Sis är hemma här med så jag har iallafall lite sällskap.

vi är inte såna som i slutet får varann

fan jag orkar inte, jag orkar inte med det här som är oss, vi.. ska man bara inte försöka mer, inte vilja laga, fixa, klistra ihop allting igen? är det bara jag som kämpar? är det bättre att bara glömma hela skiten nu? vad är det med mig som är så jävla fel att det inte går att ändra på..bara ett svar skulle räcka,

what's wrong with us?

Glans & Schyffert

var och såg Johan Glans och Henrik Schyffert på Scandiateatern förut ikväll med pappa, dom är sjukt roliga, speciellt Johan glans för han är ju så töntigt charmig på nåt sätt haha. :)

image459

nu sitter pappa och simon och kollar på fotboll och jag är förpassad till datan. den bortglömda flickvännen/dottern typ. hurra hurra. idag var jag ledig så jag körde bodypump och sen kom Sanna och så slappade vi i relaxen. så fick dom panik på badet och sa att jag måste hoppa in i kassan en kort stund, så jag fick slänga på mig kläder och ställa mig där helt blöt i håret, men jag skulle iallafall få betalt för en timme fast jag bara stod där i 20 min så det är ju bra.:)

don't fear me baby... it's just Justin

kolla in den här bara. han är SÅ jäkla härlig, det är inte alla killar som kan dansa sådär inte. perfekt flow i varje steg, snacka om kroppskontroll. we like!

liten sweetnose

haha så himla söt! en sån där skulle jag gärna se komma springande mot mig när man kommer hem. ibland blir jag helt heartbroken när jag läser i tidningar om såna små hundar som letar ett nytt hem och så är dom där på bilden med sådär bedjande ögon. ibland känns det som jag skulle kunna kasta mig på telefonen då och ringa och skaffa en. dock tror jag att det skulle bli ett himla liv härhemma då. men tänk er...

image458


tålamod är en dygd

igår när jag hade kassan mötte jag flera minst sagt roliga människor, t ex en tant som knappt kunde nån svenska som stod vid kassan och envisades om att jag skulle ge henne ett papper så hon kunde gympa i vattnet. jaha du vill ha en biljett till vattengympan, men den är tyvärr fullbokad så jag har inga biljetter kvar, plus att du har inte betalat inträde för gruppträning, du får ringa tidigare och boka nästa gång säger jag till henne. nej nej inte boka! säger hon. varpå jag fortsätter, jo man måste boka dom passen för annars finns det inga platser kvar. Okej okej, ge mig papper! säger hon igen. sen står hon kvar i säkert en kvart och fattar fortfarande inte att det är fullbokat. då kändes det liite jobbigt för hon såg så depp ut till slut och där stod jag och försökte förklara med teckenspråk istället.

sen kom det en kvinna som ville kolla hur mycket som fanns kvar på hennes sons kort, det var bara det att kortnumret fanns överhuvudtaget inte, hennes son var inte registrerad och det fanns inget kort på henne heller. där gick en kvart på att försöka förklara det. ja håhåjaja, tålamod tålamod.

nu ska jag äta lite frukost och sen åka in och jobba. hinna träna ikväll också, segt bara att komma så sent hem då..


ambitionen tar slut till sist

funderar på att åka in till stan snart, har massor jag borde göra idag, tråkiga ärenden men dom måste bli av. prata med jobbet, gå till banken.. HURRA! eller inte. vad är det för mening med allt det här?

ta mig härifrån, läste om bästa solresorna i vinter, ska vi åka?


jag vill inte vara i sverige

varenda dag längtar jag tillbaka, jag ångrar att vi inte stannade längre. det går liksom inte en dag utan att vi kommer på nåt som påminner om alanya och för varje gång känns det bara segare att vara i kalla meningslösa Norrköping. det var så skönt, slippa problem, slippa tänka på hur allt kommer bli, bara vara med dig och ingen annan...

   
   

tisdag tisdag tisdag

usch jag känner mig fortfarande sjuk, hatar höstförkylningar. var nyss ute och gick i en timma, kanske inte det smartaste om man är sjuk men men. jag borde nog hoppa in i duschen snart. väntar på att Simon ska sluta jobbet så han kan komma och hämta mig. :) jag måste vara frisk imorgon så jag kan träna, jag har sånt träningssug så det finns inte. men så ont i halsen..

är ändå lite glad för jag hade 12.000 kvar på kontot, det trodde jag inte för jag hade handlat i två veckor utan att ta nåt kontoutdrag så jag kände mig lite nervös men jag hade ju ändå lite cash kvar. annars vet man ju hur det kan gå när man börjar shoppa..

when you have no light to guide you

vi återupptäckte förresten Hanson - I will come to you igår kväll. haha så fin, ingen kan komma och säga att dom inte blir lite nostalgiska av den låten. den trånade man ju rejält till i tioårsåldern. jag var skitkär i Taylor. kolla bara pån liksom! han växte ju upp till en riktig snygging.

  =  

lördagkväll

igår åt jag, Sanna, Evelina, Hanna och Emelie tacos och lyssnade på massa bra förfestmusik, gamla och nya godingar ;) sen gick jag och emelie till hugo ett par timmar där jag träffade massa roligt folk och dansade, sen tog jag och Hanna U sista bussen hem och pratade massa barndomsminnen, tänk att alla växte upp och blev så olika i vårat lilla gäng.. men ambitionerna lever kvar, klart vi kommer slå igenom vi har ju rena partyhiten fixad och klar haha.


kom hem och mötte Simon, gick hem och sov, sjukt skönt. idag mår jag inte alls bra, har ont i halsen och är helt genomförkyld. väntar på att simon ska komma så vi kan duscha och typ äta mat, köpa godis hyra nån film och bara ta det lugnt hela kvällen.


say goodbye to the world you thought you lived in

kunde lika gärna ha stannat kvar i stan efter jobbet och haft kul ikväll när det ändå slutar med att jag får sitta här själv. var ute och gick en stund men det kändes bara värre, kallt och för mörkt och jag känner mig inte alls glad. det blir alltid såhär det värsta jag vet är att gå och lägga mig sent på kvällen ensam i en kall jävla säng och inte kunna somna.

mina tankar är alltid likadana, jag saknar så jävla mycket ibland att det gör ont, men vad spelar det för roll om jag skulle säga det nu, allt är mitt fel, fattar inte varför jag blev så fel som jag är..

You said
smile like you mean it,
and let yourself let go...

So I smiled and tried to mean it...

torsdag tråkiga torsdag

tråkiga fredag med för den delen.. stackars mig som ska jobba kväll imorgon. men som tur är jobbar matilda också, det räddade mitt humör när jag kom på det. och på lördag blir det tacokväll det var länge sen sist :) förmodligen utgång sen också.

ska gå ut och gå med Malin ikväll, och sen när Simon kommer hem från sin träning ska vi sova sova sova. iallafall jag.

pappas beundrare

kom och tänka på en kul grej. det var ett tag sen, pappa får helt plötsligt ett sms till sin mobil av nån kille som sett mig på apoteket och tror att pappas nr är mitt nr.
killen: hej söt! vad händer ikväll då?
pappa (tror att nån kompis skämtar): det vet man aldrig... hälsa alla!
killen: vadå hälsa? jag är ensam! vad gör du ikväll då?;)
pappa (väldigt fundersam): vem är det?
killen: micke! i åby!
sms igen efter ett par timmar: hej,det är jag igen! ville bara säga att du är så himla söt!
nytt sms igen senare: det var väl dig jag såg idag?
pappa: nej, jag heter bosse...

stackarn skickade inget mer sms ;)

my oh my

jag skulle kunna leva med att jobba halva dagar. hemma redan vid ett idag,
och dagen var inte så ansträngande utan mest kul och dialogerna bestod typ av
- jag är bajsnödig!
- ehh jaha.. gå och prata med en fröken
- du är ju också en fröken?
- ja..jo.. (fan också)


har ni hört talas om staden där mycket har hänt?

sitter och lyssnar på sjätte sinnet & fakktup - fredag kväll och norrköpings stad. kan inte påstå att jag tycker dom är bra men dom är sköna mest för att det låter rätt jävligt, eller norrköpings stad är iofs rätt mysig, men värre dialekt har jag nog aldrig hört det är ju så att man skäms för sin egen stad haha. men det kanske bara är jag som tycker så?


städning

igår storstädade jag och rensade i ALLA lådor, och fyfan vad skit jag hittade! som jag inte fattar varför jag har haft i lådorna typ tre rullar silvertejp (?), fyra paraplyer, gamla marabou chokladpapper, värmeljus som var slut, sönderrivna foton, tomma parfymflaskor och massa annat crap. nu har jag iofs fyllt lådorna med annat crap men det är iallafall lite nyare.

gratis är gott

kom nyss hem, har handlat med mormor. det är tydligen bra att handla med henne för hon pratade så mycket med kvinnan i hälsokostaffären att jag fick en hel flaska kosttillskott för 200 spänn GRATIS. made my day, jag älskar gratisgrejer speciellt när det är nått man faktiskt skulle ha betalat för i vanliga fall.